eşimi seviyorum ama aklım mı kayıyo bilemiyorum.

yaşanılan şeyleri bilmeden yargılamayın.neler yaşadım neleri atlattım.şu an için yanlş yaptığım bişy yok.gruptan çıkıp çıkmamak kararszlığı.

Yaşanılan hıcbısey ihanete sebep degildir hıc ama hıcbısey.ve sız calısan bır insansınız maddi dayanağınız kendinizken çaresiz değilken ben cok sey yasadımların arkasına sıgınıp ihanetinizi masumlastırmaya çalışmayın. Cok sey yasadiysanız ihanet etmek yerine bosanabılır sonrasında gönul oyunları oynabılırdınız. Nice kadınlar var dayanağı olmayan sıddet gören aldatılan ama yıne de yalnıs yollara sapmayan.. Ihanetınız sızın yasadıklarınız ile alakalı degıl karakteriniz ıle alakalı.

Erkeğindende kadınından da mıdem bulanıyor.

Evliliğinde dokuz yılını doldurmuş bir kadınsınız..Hala da evlisiniz..Fakat grubunuzda bakisinizi yakaladığınız bir "çocuk" var..Siz hemen ortamdan etkilenip giyimi kuşamı değişen bir kadın mısınız..Hatta sohbetleriniz de iyice ergen ifadelerine dönmüş..Ya eşinizden boşanin ya da grubunuzu bırakın..Ne kadın ne erkek kimse böyle bir şeyi haketmiyor..

Bence pat diye boşanmayın ya olur mu öyle şey...
Diyinki böyle böyle kocacığım seni de seviyorum ama başka bir erkeğinde ilgisi hoşuma gidiyor diyin öyle boşanın...

Ya da çocukla sevgili olun sonra sizi yakalamasını sağlayın öyle boşanın...
Pat diye o sizi boşar zaten

Böylece mükemmel olur...
He tazminat falan isteyebilir ama sorun değil
2. bahar her şeye değerrrrr

Ya şakamısınız iyi misiniz...
Yeni üye olan çoğu kişi aynı minvalde konu açıyor...
Bir insan başka birinden hoşlanabılır okey ama birini kandıramaz ya ne bu ya
Diyorum hep kriz yüzünden beslenememekten...

O beyefendi dediğiniz çocuk 5 para etmez , evli birine yan gözle bile bakılmaz,bakılırsa bu şerefsizliktir. Demeli ilerde evlense karısınıda aldatmakta sakınca görmeyecek çünkü evliliğe saygısı ve hürmeti yok , size tavsiyem eğer arkadaş grubundan çıkmak istemiyorsanız o kişinin duyacağı şekilde kocanızı sevdiğinizi , evliliğin kutsal olduğunu falan söyleyin hala bakmaya devam ediyorsa direkt bu durumdan çok rahatsız olduğunuzu beden dili ile anlatın. Ve size tavsiye eşinizle biraz vakit geçiriniz. Sinemaya yada yemeye gidin evde film keyfi falan yapı n tekrar ilk zamanlarınıza dönmrye çalışın

ya çoüu motonlaşan evlilik durumu gibi sevgisizlk yok ki veya boşnma isteği gibi.ev içinde b,irbirimize karşı bi sorunumuz yok

7 senelik evliyim ben de.
Yakın pek çok karşı cins arkadaşım var eşim de tanır hatta hepsini. Karşı cinsin o şekilde beğeni dolu bakışlarını yakalasam rahatsiz olurum,muhatap olmamaya çalışırım.

Siz eşinizi artik sevmiyorsunuz. Seven insan eşinden başka bir erkeği düşünmez. Ihanet sadece yatakta olmuyor malumunuzdur...

Siz ne kadar kocama aşığım vs deseniz de, eğer dediğiniz gibi olsaydı gözünüz başkasını görmezdi. Eşinizin sizi tam olarak tatmin ettiğini düşünmüyorum. Bir yerlerde sızıntı var net olarak. Hücrelerinize kadar sevseydiniz, karşı tarafın anlamlı bir bakışında bile eşinize ihanet ettiğinizi düşünürdünüz Belki de sizin bakışlarınızdan karşı taraf cesaret almış da olabilir. Evli bir kadına bakıyorsa şerefsizdir zaten.

Ben kimseyi yargılamıyorum. Vicdanınız rahatsa görüşüp egonuzu tatmin etmeye devam edin. Rahat değilse yapacağınız şey belli.

Bir de rica ediyorum Türkçe yazın.

Şuan her şey kontrol altındaymış gibi geliyor olabilir. 'Sadece ilgisiyle egomu tatmin ediyorum' diyerek kendinizce durumu masumlaştırmaya çalışıyorsunuz. Bugün okşanan o egonuz yarın sizi kendine esir eder. Bu adam ilgisini aniden kestiğinde, besleyip büyüttüğünüz o ego; 'neyse bu kadar ilgi bize yeter giderse gitsin' deyip susmayacak. Aksine sizi daha da kışkırtacak, sarsılacak, o ilgiyi tekrar geri kazanmak için daha cesur adımlar attıracak. Çok riskli bi oyun oynuyorsunuz. Hayata heyecan katmanın tek yolu bu değil. Kendinize daha onurlu amaçlar edinmeye çalışın. Eğer ihtiyacınız olan tek şey birilerinin sizi arzulaması, beğenmesi ise boşanın. Evliyken başkası tarafından arzulanmak istemenin masum bi yanı yok.

Eşinizde kendine ortam yapsa sonra orada bir kadının kendisine olan ilgisinden etkilense ve giyimi kuşamı değişse kafası karışsa ne hissedersiniz? Bence ortamdan bir müddet çıkın ve evliliğinize odaklanın. Yoksa ortada evlilik kalmayacak. Çünkü bu şekilde ortak bir hayat devam edemez

Doğru değil duyguların ve düşüncelerin
Bunun ismi sadakatsizliktir
Aldatma sadece fiziki olmaz biliyorsun değilmi
Hatalar insanlar için
Eğer evliliğine değer veriyorsan yol yakınken dön ve şu arkadaş çevrem dediğin guruptan uzaklaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…