eşimi seviyorum ama aklım mı kayıyo bilemiyorum.

icsel bir hosnutluk bilmiyorum herkesin basina gelir mi. seni kinamak degil niyetim elestirmek de degil ama icsel hosnutluk,hayal bile bana gore aldatma sayilir.. esinin yerine kendini koy uzaklas ortamdan gerekirse konusma kafani cevir yazik günah evliliginize..

bu arada burdanda nasil bir yardim bekliyorsunuz anlamadim doğrusu

Ben şimdi anlamadım.
Adamlar yapsa sanalda yazışsa iş yerinden hatunlarla yemekler aktiviteler yapılsa bak anın da - kocam iş yerinde ki hatunlarla beni aldatıyor olur!

Kadın yapınca mı ya ben pas vermiyorum sadece hoşuma gidiyor ilgisini oluyor?

Geçin bu Polyanacılık ayaklarını.

Bal gibide ilgi hoşunuza gidiyor aslında o gruptan kopmak istememeniz o ilgiden dolayı. Eşiniz sizi boşalmış dışarıda gözünüz. Yani bir tumsekte bir ayağınız taşa takılınca evlilikte gözünüz dışarı kaymış. Ağır konuşmak istemem ama iyi düşünün boşanabilirsiniz. Yada kendinize çeki düzen verin bunun yanlış olduğumun farkına varın.

Eşinize yönelin.

Gunah mi cikariyorsun icini mi rahatlatiyorsun anlamadim.
Yani evlisin farkindasin, adam duzgun olsa ne yazar duzgun olmasa ne yazar derdin esini gercekten sevsen..
Esini sevmiyorsun, sadece minnet duyuyorsun.

Vicdanini rahatlatmayi bekliyor, gunah cikarmaya gelmis,"Istemsiz "kelimesinin altini defalarca cizmis nedense.

Kesinlikle katılıyorum bende bır calısan ım ve bir erkeğin bana yan gözle bakısını hissetsem agzının payını verir ayrıyeten eşimle de paylasırım.. Bilirsiniz ınstagramdan zaman zman değişik tipler arkadaşlık yollar hepımızın basına gelmıstır on u bıle hemen esimle paylasırım tanıyormusun benı eklemıs felan haberın olsun der tanımıyorsakta dırek yoksayar engelı de basarım .. Paylasırım hersey mı eşimle. En ufak bir yalnısım bıle olmaz.
Ama arkadas ben neler yasadım deyıp teselliyi ihanette bu lmaya calısıyor. Yasadıklarının acısını kendınden bıle cıkarıyor sun farkında degılsın.
Herseyi gec kendine saygısızlıktır bu..
Al valizini cık cok cektıysen ama asla ihanet etme.

Bence senin aklın karışmış.

Sizin giyim kuşamınıza son bir yıldır dahada dikkat ediyor oluşunuz sizinde karşı tarafın sizi begenmesini istiyor olmanızdan kaynaklanıyor.son derece tehlikeli bir arkadaşlık grubu bence.baginizi kesip kesmeme kararsızlığı falan değil hemen acilen kesin derim.cunku bugün böyle hissederken yarın iradenize hakim olmayabilirsiniz.hata yapma potansiyeli olan bir ortamdasınız.

Yemin ediyorum sadık olacak kapasitesi olan kadınlar da evlenemiyor...
Resmen isyanlık konu..
Ahh ki ne ahhh..

Sesli harflere haciz mi geldi hanımefendi. Ne biçim yazı yazıyorsunuz. İnsan okurken bu zahmete değmez deyip okumayı bırakıyor. Ayrıca gönlünüz kayıyorsa biraz ahlaklı olup önce eşinizden ayrılın.

Bence burdan taslanmak yerine bir psikoloğa gidip yardım alabilirsiniz. Burdan size fayda gelmez çünkü.
Hepimiz insanız, siz de böyle bir şey yaşamışsınız. Yapacak bir şey yok.
Bir de eşinizi de arkadaş ortamına dahil edebilirsiniz. Ama yine de sizin sorununuz gruptan çıkmak veya sizi beğenen kişi değil. Sizin asıl sorununuz eşinizle

sorunları görmezden gelirseniz bu şekilde patlama yapar. evliliğinizde sorun var ki bu şekilde ikileme düşüyorsunuz. önce o sorunları bulup çözün. profesyonel yardım alın. buradaki en önemsiz şey gruptan çıkmak/çıkmamak. çok daha büyük bir sorununuz var gibi duruyor.

Aynen ole çünkü erkekler kendini seven kadınları çantada keklik saniyor
Evet maalesef.
Bir de severek evlendik yazılmış. Diyelim sevdiğim biriyle evliyim..isterse yanımdan Orlando Bloom geçsin laf atsın dönüp bakmam.Anlamıyorum benim mi sevgi anlayışım farklı?
Bence konu sahibi severek evlenmiş o-la-maz.

Eşine üzüldüm..

Vallahi bunları okudukça sevgi ve sadakate dair tüm inancımı kaybediyorum. O hoşlandığınız çocuk evli olduğunuzu bile bile sizinle bakışıyor, bunu yapan bir adam görsem yüzüne tükürürüm. Madem hislerinin farkındasın uzaklaş yok ol o ortamdan.. Aldattığın, bakıştığın takdirde emin ol iki yakan bir araya gelmeyecek. Hep içinde var olan huzursuzluk seni yiyip bitirecek, sebebini bazen anlayamayacaksın ama sonunda asla mutlu olamayacaksın. Aşırı eminim. Bakışmak flörtleşmek istiyorsan kurban olayım boşan ya! Ne halt ediyorsanız edin boşandıktan sonra, kimse aldatılmayı haketmez.

Açık kapı bırakmıyorsun ama bu işler öyle pat diye olmaz,yavaş yavaş ilerler zaten.İki sene önce böyle hissedeceğini tahmin bile edemezdin değil mi ? Şimdi o ortamdan ayrilmazsan zamanla iyice kayacak aklın.Sonra bir bakmışsın yuva falan kalmamış.O sebeple önlemini şimdi alman lazım.İşi birakmiyorsan da sosyal aktivitelere katılma.Sadece işine odaklan.
Eşini seviyorsan ve ayrılmak istemiyorsan bir şeyler yapman lazım.
Ya oturup sorunlarınızı halledeceksiniz,terapiste gideceksiniz,birlikte çaba gostereceksiniz. Ya da ayrilacaksiniz.

Cocuk oldu mu?
Gercekten yürütemiyeceğnizi düsünüyorsanız,bosanın öyle bakın ne yapacagınıza.
Gruptan cıkkmak istemiyorsunuz,cünkü begenilmek hosunuza gidiyor.Hatta adamın baktıgını anladıgınıza göre flörtlesme baslamıs.
Hic bi evlilik bunu haketmez.
Yapmayın.
Bosanın,sonra naparsanız yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…