Eşimi seviyorum ama evliliğimiz hiç iyi gitmiyor ne yapmalıyım

Asla ailesini el gibi görsün demem ben ama çocuklarına evi varken ev vermeyene kiraya sokana aile denmez bence .
çok iyi bir yorumda bulunmuşssunuz valla helal olsun..evi var iken yok işte benim iki cocugum var diyen mum sıçtı yani durumu imkanı var ıken cimrilikten! bunu paylaşmayan dır kendi cocuklarından bile sakınandır. sakın ama sakın ailesine karsı sınırınızı cekın oyle iddia middia asla oynamasın cok buyuk kayıplar yaşarsınız sizde çalışıp bunu ödemek zorunda kalırsınız?

size tavsiyem mutlaka ama mutlaka işe girip çalışmanızdır üni mezusunuz cocuk ıstesenız cocugunuza bakacak durumunuz olacak mı sadece eşinizin maaşıyla sizinle evıni bile paylasmayan aılesı oldugu surece..cocugunuzada yardım etmezler bence

çalışmayan kadınların kişiliği söz hakkı yok yani size göreee.asla karışamazlar yanii eşlerinin kendisinden kısıp ailesine devamlı para göndermesine .valla bu k.k da daha neler okuyacağımmm

hiç sorma yaaa
kesin evde konuşmaya söz hakkına sahip değildir burada gelmiş ben karışmam ben birşey söylemem diyor ,

teee allahımmm

'' kendi evleri var ama biz kiradayız düğün borcu ödüyoruz bi yandan da onlara her ay para gönderiyoruz '' bu kısım kabul edilebilir bir durum değildir hanımefendi GELİN demek el üstünde tutulur zor durumda bırakılmaz yük olarak görülmez siz o aileye gelin gittiniz kıymet bilmiyorlar ise kaçarak evlenmediniz ise..sizde ona göre gardınızı almalısınız

Ayyy resmen bu benim. Eşim çok şükür bizde yokken ailesine para göndermiyor. Bizde varsa da zaten gönderebileceği cüzi bi miktar oluyor. Ona da karışmam niye karışıyım. Eşin tavrını koymadıkça böyle gider

bu nu yaşamanız cok ama cok normal çünkü haksızlığa uğruyorsunuz ..kardeşi kız mı erkek mi,neden çalışmıyor? madem bırazda o aılesıyle bırlıkte yasıyor madem o çalışsın katkı saglasın aılesıne emeklı demek emekli maaaşı almıyor anlamına gelmıyor benım anladıgım kayınvalıdenız eşinizi resmen maddi geelırınıde sız evlenmeden evvel alıp pazar alısversı yapıyormuş siz gelince hala aynı devam etsın ıstıyorlar düzeni..kp çalıssın baksın sızın esınıze düüşmez evlendıkten sonra keske aılesıne verecegıne (aılesını asla haklı gormuyorum.) kendı bırıktırseymıs borç ödemek zorunda kalmazdınız düğün borcu..

hiç sorma yaaa
kesin evde konuşmaya söz hakkına sahip değildir burada gelmiş ben karışmam ben birşey söylemem diyor ,

teee allahımmm
Hahahha ben mı söz hakkına sahip değilim. Keşke direkt gelip bana yazsaydınız. Bir şey söylemem çünkü ihtiyaçları var. Yani iyi niyetliyim diye söz hakkına sahip olmadığımı düşünmeniz sizin niyetinizi ortaya koyuyor aslında ama. Siz bir içinizi düşünün isterseniz.

Çalısıcaksın! Sonrada Esini ıkna edip ev alıcaksınız! Ev borcu ödüyceksin esinde ailesine para göndermeyi kesicek kaynın da calısabilir kaynatan da benim babam emekli hala calısıyor Sizin sırtınızdan geciniyorlar 2 evi oldugu halde iyi valla

Mesafeli davranıyorum ama eşim üzülüyor sürekli benim ailemi arıyor onlara hediye alıyor o öyle yaparken bende onun ailesine kötü davranamıyorum ama mesafeli davranıyorum

Evet benim çalışmam gerek 1 sene oldu çalışmayalı bir sene önce yoğun tempolu işte çalışıyordum evlenince biraz dinleneyim daha sonra bakarım dedim onda da virüs çıktı

Kardeşi erkek sürekli işe gircek diyorlar ama ses yok kp emekli maaşı alıyor ama sürekli kredi kullanıyor emeklisininde yarısını oraya bağlayıp sürekli param yok ayağı yapıyor

Yani annesine bir kez söyledim eşin para istiyor zor durumda kaldık dedim tamam dedi ben konuscam dedi ama değişen hiçbişey olmadı yani aramıyorum hiç evlerine gitmiyorum evime geldiklerinde misafirdir diyorum iyi davranıyorum daha ne yapmalıyım bilmiyorum

eşiniz eşek gibi çalışıyor ya...ne Kpederiniz ne de erkek kardeşi sorumluluk almıyor eşinize yük olmuş durumdalar..

en ufak bu tarz birşey gördüğünüzde kayınvalıdenıze açın açık açık konuşun ben rahatsız oluyorum lütfen bızım kendımıze göre bir düzenimiz ve giderimiz var cocuk düşünüyoruz birikim yapamıyorum bu kobnulardan dolayı lütfen bır daha istemiyorum bu tarz bir teklif dey,n anlatın sınırnızı çekin eşinizede kavga da etse bağırsa çağırsa da bu konuda cok net olun

Kv deyle bir kez konuştum para istediğiniz için zor durumda kaldık dedim oda işte ben konuscam dedi ama daha sonraki ay kendi iştedi anlamıyorlar alışmışlar göndermesine vermesine hep hep öyle yetiştirmişler

Kesinlikle ben de işte bunu hazmedemiyorum işe gireyim girsem ne olcak daha çok isticekler bende de var DİE
sizden hiç birşey isteyemezler sakın ola siz işe girin asla kendı hayatınızı yönünüzü evlendim kocam bana baksın asla bu düşüncede olmayın hanımefendi cocugunuz olur yerı gelır durumunuz bakaya yetmez kimseye muhtac olmayın cok ara verirsenız iş te bulamazsınız sonra..eşinizi calışmanız konusunda ikna edin net olun..ailesıne bu konudan dolayı gercekten bir sınır cekın yoksa atı alan üsküdarı geçer adamın çektiği kredileri siz ödersiniz..kayınvalıdeniz ile konuşun ev mantıklı ev alabıılırsınız eşinii borçlandırın aylık odemelerını yuksek tutun kı bılsınler sızden ısteyemesinler.. ama eger bunu evi var vermıyor konusundan dolayı korkun var ise gerçeş şu ki, onlar verseydı sımdıye kadar verirdi.

Ya bende ev araba kredisine almayı düşündüm ama faiz istemiyorum evime girsin bir kez idda oynadı töbe etti zaten telefonuna sürekli bakıyorum maaş hesabında bende ama acaba eminevime mi yazdırsam onu

Ama huzurunuz eşinizin ailesi yüzünden kalmadı öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…