Eşimi seviyorum ama evliliğimiz hiç iyi gitmiyor ne yapmalıyım

Bu dediğin gibi bir tanıdığım var hiç evlenmemiş kardeşleri ölse de malı bize kalsın derdindelermiş yaşlı teyze arayıp sormayan kardeşlerine malını bırakmaktansa şehit ailelerine bağışlamış malını

Yok ben genel söyledım zaten konudan bağımsız olarak yanı aıle bu el değil bır gun çiçek alırım anacığıma bır gun mutlu olsun dıye kapısına süpürge ve ya bır makıne yollarım ben her ay bınlıkler makıneler demıyorum. Tadılat zaten kaç senede bır olur ve ya bır makınanın ömrü bellıdır sık alamazsın ki. Kı benım aılem bana o kadar emek verdı kı benım babam çeyızım ıcın fıyatına bakmadan her şeyı aldı. Bır düdüklüye 5 bın verdı gerısını düşünün bana çalışma kpss ye çalış yeter ki ben sana her şeyı alırım der. Şimdi ılerde ve ya seneye atandığımda durumu ıyıde olsa Anneme ıkı uc ayda bır tabı evıme kısıtlamadan anneme harçlık yollamak ıstıyorum ne ıstıyorsa alsın annem zaten almaz da verıcem engellı kardesıme bır seyler alsın. Gıbı gıbı

Konu sahibi, umarım eşinizle sorununuz bir an önce çözülür ve evliliğinizin tadını çıkarırsınız.
Ben yorumlarınızda bir konuya takıldım. Aileniz, erkek kardeşinizin evini arabasını vs ayarlamislar, yardımda da bulunuyorlarmis. Aynı şeyleri size de yapmaları gerekmiyor mu?

Nasıl düdüklü o bir yaşıma daha girdim 5bin tl ben evlenirken klipslilerden vardı hatta ben eski usül aldım tehlikeli olur ben bildiğimden şaşmayım diye

Nasıl düdüklü o bir yaşıma daha girdim 5bin tl ben evlenirken klipslilerden vardı hatta ben eski usül aldım tehlikeli olur ben bildiğimden şaşmayım diye
Yaa bılmıyorum en ıyısı dıye onermışler yurt dışından almış. Değişik bir şey mısal yemeği ocakta unuttun o kendını yere mı ne atıyormuş basınçla patlamadan . Bızımkılerde kız erkek ayrımıda yok belkı sömürücü bır aıle olsaydı sızın gıbı düşünebılırdım yaa babam araba alırsa erkek kardesıme ondan once bana alır onada alır bırımıze mı sadece alıcak o zaman hıc almaz. O kafada butun makyaj malzemelerımı bılır yedeklı tonıkten jele maskaraya poşetlerce alır gelır şimdi ben bunlara ılerde cıdden kötü bır evlat olursa Allah bana sorar kusura bakmayın belkıde yanlış anlaşıldım burda o kadar değişik konular oluyor kı gemel yorum yaptım o yuzden

Annem şu eskı stıllerden almıştı elınle pat açıp kapatıyon gucumde yetmez ama kadın yok kızım o diğerlerı lastıklı onların lastığı durmadan çıkıyor derdı. Kendı yıllardır o tarz kullanıyor. Sonradan o alındı onuda anneme verdım

Düdüklüyü kullandınız mı nasıl bir düdüklü diye bi alışveriş sitesinde tarattım cahil kalmayım diye ama yere atıyor kendini falan demedi kırmızı mavi ışıklı göstergesi falan olanlar süre ayarlamalı gibi olanlar 5 bin civarı

Yok yok o kadar eski değilim ben ya annemde var o lastiklilerden pat çat evet ama o da boyutundan dolayı artık sadece mısır kaynatma tenceresi oldu

Kutuda duruyor hıc açmadım gelenler dırek depoya kaldırılıyor annem çıldırıyor ev çeyızden geçilmiyor babama öyle anlatmışlar patlama vs asla olmazmış fissler markası burda geçen gördüm 3.500 4000 cıvarı ama benımkının aynısını göremedım

Yok yok o kadar eski değilim ben ya annemde var o lastiklilerden pat çat evet ama o da boyutundan dolayı artık sadece mısır kaynatma tenceresi oldu
Yok kız annem yenı bu stıller ıcın lastıklerı çıkıyor durmadan yerınden lastık alıyorsun bu eskı stılde kastık yok yıllarca kullan der kendı tabı 20 sene oldu cıdden bı halt olmadı dedım bundan alayım ama gucum yetmıyor

Yorumları okuyamadım. Birincisi o evler kirada mı? İkincisi eşiniz ne iş yapıyor maaşı ne kadar? Yüksek mi o yüzden mi beklentiye giriyorlar? Zor durumda olsalar yardım etsinde bu kadar pasiflik benim gözümden düşürürdü sanırım

Heh tmm fissler ama yere atma gibi bir durum yok yani üf hayali bile ürkütücü düşünsenize alt kattan geliyorlar o ses neydi diye ya düdüklüyü ocakta unuttum da yere attı kendini mutfakta tencere yerde falan

Heh tmm fissler ama yere atma gibi bir durum yok yani üf hayali bile ürkütücü düşünsenize alt kattan geliyorlar o ses neydi diye ya düdüklüyü ocakta unuttum da yere attı kendini mutfakta tencere yerde falan
Satıcı mı ne anlatmış belkıde farklı anlattı adam nerden bılsın gelmış bana böyle böyle dıye anlatıyor pazarlamacı gıbı

Ben de parası olmayan kadına empatiyle yaklaşırım.Konu sahibi belki şuan eşinin ailesine para vermesi yüzünden kendi isteklerini gerçekleştiremiyor borçlar moralini bozuyor.Üniv mezunuymuş işini eline alır parasıyla kendi isteklerini karşılarsa evin giderlerine de karışmayıp birikimini yaparsa ben daha mutlu olacagını düşünüyorum.Şöyle bir şey var madem genelleyeceğiz evet eğitimli olan parası olan kadın da kocası tarafından ezilebilir.O konuda haklısınız.Ama o kadın da yine kocasına resti daha rahat çekecektir en azından kafasında kocasız nasıl olur ne yaparım diye düşünmeyecektir.Ev hanımlığı çok zor bir şey bunu kimse inkar edemez.Fakat ben yine de kızlarımızın okuyup kendi ayakları üzerinde durmasının birçok şeyi değiştireceğini düşünüyorum.Annem bana hep bunu öğretti kendisi yapamadığı için.Ben de kızıma aynı şeyi öğreteceğim.Tabii ki seçim kendisine kalmış.

Ailesine para gondermesi degil asil sorun, gozun acilir diye calismani engellemesi, annesiyle senin arkandan konusmasi, seni insan yerine koyup söylediklerini dikkate almamasi... ama özünde iyiymis, bosver bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…