Benim annemde seninle ayni dertten Muzdarip . babam annemle dogru duzgun konusmazmerhaba arkadaşlar ben 25yaşındayım 6senelik evliyim 2kızım var evet benımde eşim ilgisiz suskun ağzından laf çıkmaz bana gelınce ama başka bayanlarla çok güzel konuşur özellıkle gözgöze konuşur ben nefret ediyorum bu durumdan onun yüzünden pskolojim bozuldu konuşurken kimsenin gözüne bakamıyorum okadar çok sorunun varkı hangisini anlatıcamı şaşırdım ama çevrede kımse onun çapkın oldugunu dusunmez bence istiyoama yapamıo dıye dusunuyorum bıde yakın akrabalarımızla boyle oluyo cok kotu oluyorum bıde ona hıc guvenmıyorum zaten hamılelığimin ikisindede kızlarla konustunu oğrendım ama kızlarda buda normal bı arkadaslık oldugunu soyledıler terketmeye calıstım gondermedı yok öyle bısey dedı aılemde arkamda durmuyo napabılırımkı 2 cocukla durdum ve yuttum ve bu yenı ıse basladı 2 ay oldu ıse3.4kez gec kaldı ısyerınde usta esım laf soylemıs patron tartısmıslar ısten ayrılıcanı soyledı dun aksam borcumuzda cok benı sucluo dun hıc bısey anlatmadı okadar suslendım yuzume bıle bakmadı zaten son aylarda cınsellıkte ben ısteyınce oluyodu sımdı ıstesemde olmuyo işten cıkıcanada inanmıyorum cunku patron kendı cok ısteyerek aldı eşimi ben cıkmazsın deyınce kızdı oyunmu oynuyorum ben dıyo cıkıcam dedı bugün bıraz ıyı geldı ısten dun benı cok kırdı hareketlerıyle benım kaldıramadıgım ıcın gec kaldı dıye dusunuyo ama 2kızımda kucuk benı cok yoruyolar gece kaç kez kalktığımı bılmıyorum ama o aksam yatıp sabah kalkıo bunu hıc dusunmuyo bende bugun hıc ılgılenmedım mecbur kalmadıkca konusmadım sımdı nasıl davranmalıyım bılmıyorum onunda hıc umrunda degıl sankı bu durum sızın engın tecrubelerınızle cevaplarınızı beklıyorum cok uzuluyorum bız severek evlendık ve ben onu hala cok sevıyorumKod:
kızlarla konuştuğunu duydun, sana kaba davranıyor, evde hiç yardımcı olmuyor, cinsellik yok, sana soğuk davranıyor ancak başka kadınlarla gayet samimi, soğuk davranıyorsunuz ilgilenmiyor, süsleniyorsunuz görmüyor......
bence de kocanız sizi sevmiyor, içinden neler geçer bilemem ama. benim anlamadığım siz onu nasıl seviyorsunuz hala??
ekonomik özgürlüğünüz yok mu?
ayrılma şansınız yoksa bence onu takmamaya çalışın, onun yaptığını yapın yani kendinizi yıpratmaya ve bir şeyleri zorlamaya lüzum yok. [/QUOTE
ne kadar herseyi kestirp atıyosunzu hemen...sizin bu yazdıklarınızı karşı taraf okuynca neler hissedebilceğini biraz düşünün..aynı durumda side olabiliridnz.olumsuz yorum bile tatlı dille olmalı zaten dertli konu sahibi....ne biliyim..biraz ılımlı yaklaşın...belkide iş problemleri onu geriyodur nerden biliyosunuz..bakın yeni işe girmiş ordanda çıkıyomus...
konu sahibi arkadaşım..annemde yılarca babmdan bu konuda çekti sabretti...45 yaşndan sora babamda değişmeler başladı..eşini tekrar sevmeye değer vermeye başladı...şuan babam51 annem 46 yaşnda ve ben çookkk uzun zamandr tartştklarına bile şahit olmadım...babm emenkli olnca rahatladı..tek sırdaşı sohper arkadşı annem...el üstnde tutuyor...ama zamannda annemi aldattı...dayak bile yedği oldu..annem hep dua etti...sabrla bkeldi...çnkü tek dayanğı biz çocuklarıydık...ve babam şmdi bunları yaşattıı için çok pişman ve annem affettii halde babam affdemıyor kendni.....inanın allaha dua edin sabredin...yuva kurmak kolay değil ..bende nişanlıyım...bir sürü stres.. çaba..masraf....ayrıca ortda somut bi delil yok...eşinizn işleri yoluna girinceye kadar sabredin...ufak detaylara takılmayın eğer tabi eşinizi gerçkten sevdğinz için söylüyorum..boşanırsanız herşey daha kötü olabilir...pişman olacağınız hiç bisey yapmayın....sizi çok ama çok iyi anlıyorum..sadece dua ve sabır...
kızlarla konuştuğunu duydun, sana kaba davranıyor, evde hiç yardımcı olmuyor, cinsellik yok, sana soğuk davranıyor ancak başka kadınlarla gayet samimi, soğuk davranıyorsunuz ilgilenmiyor, süsleniyorsunuz görmüyor......
bence de kocanız sizi sevmiyor, içinden neler geçer bilemem ama. benim anlamadığım siz onu nasıl seviyorsunuz hala??
ekonomik özgürlüğünüz yok mu?
ayrılma şansınız yoksa bence onu takmamaya çalışın, onun yaptığını yapın yani kendinizi yıpratmaya ve bir şeyleri zorlamaya lüzum yok.
Ne kadar gaddarsınız..Bu nasıl bir yorum..Sanki özel hayatınızın sıkıntısını burada zaten üzgün olan insanları daha da üzerek atıyor gibisiniz..Başka bir sıkıntı çıkartma yolu bulun kendinize..Kadının 2 çocuğu var..Severek evlenmiş ve hâlâ kendi bile emin değilken; siz nasıl bu kadar net konuşuyorsunuz..Evine mi girdiniz çıktınız bu kişinin..Ya da yıllardır adamı ve eşini mi takip ediyorsunuz da bu kadar net konuşuyorsunuz..
Madem 3-5 satır ile seveni sevmeyeni ayırt ediyorsunuz; o zaman size 3-5 kelime yazalım kk kadınları olarak , herkese hayatının gerçeklerini söyle böyle acımasıza ve saçmalayarak..
insanların bu kadar acımasız düşünmeden konuşmasına anlam veremiyorum...neden herşey basti acaba...kendi başlarına gelmedği içinmi yada illa aynı şeyleri yaşamasmı lazım...empatı yapmayı bile beceremeyen insanlara cvp dahi vermemk cvplarını kale almamak gerekir...
herzaman değişiklik yapmayı severim yaparımda özellikle saçımla oynadığımda hoşuna gider 1.2gün sonra yıne aynı olur cocukları bırakacak kımsem yok ama erken uyutup ona vakıt ayırdığımda oldu ozamanda onlar uyansın dıye bazen uğrasıyo bazen de ses olmasın diye güzelce dinleniyo napim artık bunları umursamıyorum ama benı sevmedığini düşündüğümde çok üzülüyorum soruyorum seviyomusun dıye tabıkı ne bıcım soru o dıyo ozaman hep sınır oluyorum o baskalarıyla ılgılenme konusunda 1sene önce konusmustuk pskoloğa gidecektı ama 2kızkardesi vardı kacarak evlendıler 4kardesler 3kız 2sı esımden kucuk 1ı buyuk esımın ailesi koyde kızlar kacınca esım onları sıldı ama ailesı ve ablası bizim evden cıkıcak dıye baskı yaptı o ıstemedı ama onların ıstedığı oldu bızım evden cıktı eşim olmadı evde sımdı kardeslerinin hıcbırıyle konusmuyo ve kadınlardan nefret ettını soyluo yanı hıc bı kızla artık konusmam dıyo1de bence biraz evligine heyecan katmayi dene
Monotanlasmis bir hayat onuda SIKmis Olabilir , biraz renklendir , hep soylerim
kari koca diil sevgili olun diye.. Bir aksam guzel bir yemek hazirlayin
cocuklari imkaniniz varsa birine birakin basbasa olun , inaniyorum gerisi gelicektir.
Ne kadar gaddarsınız..Bu nasıl bir yorum..Sanki özel hayatınızın sıkıntısını burada zaten üzgün olan insanları daha da üzerek atıyor gibisiniz..Başka bir sıkıntı çıkartma yolu bulun kendinize..Kadının 2 çocuğu var..Severek evlenmiş ve hâlâ kendi bile emin değilken; siz nasıl bu kadar net konuşuyorsunuz..Evine mi girdiniz çıktınız bu kişinin..Ya da yıllardır adamı ve eşini mi takip ediyorsunuz da bu kadar net konuşuyorsunuz..
Madem 3-5 satır ile seveni sevmeyeni ayırt ediyorsunuz; o zaman size 3-5 kelime yazalım kk kadınları olarak , herkese hayatının gerçeklerini söyle böyle acımasızca ve saçmalayarak..
Hamileliginizde kizlarla konustugunu ögrendim demissiniz..Aceba nasil kizlarla konustu, msn demi, teldemi, facedemi ve ne tür konusmalar olmus...Birde üzmeyin kendinizi biliyorum söylemesi kolay ama biliyormusunuz erkekler karsilarinda ezik, güvensiz, seven kadin görünce iyice acimasiz olurlar..Güvenin kendinize, cikin hava alin cocuklarinizla..Biraz ilgi göstermeyin bakalim. InsALLAH düzelir...
canim gercekten cok üzüldüm okuyunca, nasil yüzüne bakmiyor yani hicmi ? 'askimmm baksana bana seni cok seviyorummmm 'falan diye cilve yapsan oda mi ise yaramiyor??
ne bilim:S gercekten ilginc.. baska kadin ihtimali varmi peki??? veya ne bileyim bakimli, zayifsan sIkIlmis veya güzel bulmuyor ihtimalide olamaz gercekten merak etim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?