eşimi seviyorum ama galiba o benı sevmiyor

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 25yaşındayım 6senelik evliyim 2kızım var evet benımde eşim ilgisiz suskun ağzından laf çıkmaz bana gelınce ama başka bayanlarla çok güzel konuşur özellıkle gözgöze konuşur ben nefret ediyorum bu durumdan onun yüzünden pskolojim bozuldu konuşurken kimsenin gözüne bakamıyorum okadar çok sorunun varkı hangisini anlatıcamı şaşırdım ama çevrede kımse onun çapkın oldugunu dusunmez bence istiyo
Kod:
ama yapamıo dıye dusunuyorum bıde yakın akrabalarımızla boyle oluyo cok kotu oluyorum bıde ona hıc guvenmıyorum zaten hamılelığimin ikisindede kızlarla konustunu oğrendım ama kızlarda buda normal bı arkadaslık oldugunu soyledıler terketmeye calıstım gondermedı yok öyle bısey dedı aılemde arkamda durmuyo napabılırımkı 2 cocukla durdum ve yuttum ve bu yenı ıse basladı 2 ay oldu ıse3.4kez gec kaldı ısyerınde usta esım laf soylemıs patron tartısmıslar ısten ayrılıcanı soyledı dun aksam borcumuzda cok benı sucluo dun hıc bısey anlatmadı okadar suslendım yuzume bıle bakmadı zaten son aylarda cınsellıkte ben ısteyınce oluyodu sımdı ıstesemde olmuyo işten cıkıcanada inanmıyorum cunku patron kendı cok ısteyerek aldı eşimi ben cıkmazsın deyınce kızdı oyunmu oynuyorum ben dıyo cıkıcam dedı bugün bıraz ıyı geldı ısten dun benı cok kırdı hareketlerıyle benım kaldıramadıgım ıcın gec kaldı dıye dusunuyo ama 2kızımda kucuk benı cok yoruyolar gece kaç kez kalktığımı bılmıyorum ama o aksam yatıp sabah kalkıo bunu hıc dusunmuyo bende bugun hıc ılgılenmedım mecbur kalmadıkca konusmadım sımdı nasıl davranmalıyım bılmıyorum onunda hıc umrunda degıl sankı bu durum sızın engın tecrubelerınızle cevaplarınızı beklıyorum cok uzuluyorum bız severek evlendık ve ben onu hala cok sevıyorum

Benim annemde seninle ayni dertten Muzdarip . babam annemle dogru duzgun konusmaz
yemegini yer tvsini izler , cit cikmaz agzindan , ama ne zaman bir komsuluga gidiliyor vea komsu geliyor , o kadinlarla oyle bi konusur ki
kadinlarin örgulerini bile sorar , nasil oruyorsun vsvs

1de bence biraz evligine heyecan katmayi dene
Monotanlasmis bir hayat onuda SIKmis Olabilir , biraz renklendir , hep soylerim
kari koca diil sevgili olun diye.. Bir aksam guzel bir yemek hazirlayin
cocuklari imkaniniz varsa birine birakin basbasa olun , inaniyorum gerisi gelicektir.

kızlarla konuştuğunu duydun, sana kaba davranıyor, evde hiç yardımcı olmuyor, cinsellik yok, sana soğuk davranıyor ancak başka kadınlarla gayet samimi, soğuk davranıyorsunuz ilgilenmiyor, süsleniyorsunuz görmüyor......

bence de kocanız sizi sevmiyor, içinden neler geçer bilemem ama. benim anlamadığım siz onu nasıl seviyorsunuz hala??

ekonomik özgürlüğünüz yok mu?

ayrılma şansınız yoksa bence onu takmamaya çalışın, onun yaptığını yapın yani kendinizi yıpratmaya ve bir şeyleri zorlamaya lüzum yok.

Ne kadar gaddarsınız..Bu nasıl bir yorum..Sanki özel hayatınızın sıkıntısını burada zaten üzgün olan insanları daha da üzerek atıyor gibisiniz..Başka bir sıkıntı çıkartma yolu bulun kendinize..Kadının 2 çocuğu var..Severek evlenmiş ve hâlâ kendi bile emin değilken; siz nasıl bu kadar net konuşuyorsunuz..Evine mi girdiniz çıktınız bu kişinin..Ya da yıllardır adamı ve eşini mi takip ediyorsunuz da bu kadar net konuşuyorsunuz..

Madem 3-5 satır ile seveni sevmeyeni ayırt ediyorsunuz; o zaman size 3-5 kelime yazalım kk kadınları olarak , herkese hayatının gerçeklerini söyle böyle acımasızca ve saçmalayarak..

Son düzenleme:

insanların bu kadar acımasız düşünmeden konuşmasına anlam veremiyorum...neden herşey basti acaba...kendi başlarına gelmedği içinmi yada illa aynı şeyleri yaşamasmı lazım...empatı yapmayı bile beceremeyen insanlara cvp dahi vermemk cvplarını kale almamak gerekir...

Aynen canım..Düşünsenize kadıncağız 5 yıllık evliliğini özetlemiş kısacık ama başka bir kullanıcının okuduktan sonra 5 yıla sığdırdığı cevap : SEVMİYOR..!!
Allah akıl fikir versin böylelerine..

Son düzenleme:
herzaman değişiklik yapmayı severim yaparımda özellikle saçımla oynadığımda hoşuna gider 1.2gün sonra yıne aynı olur cocukları bırakacak kımsem yok ama erken uyutup ona vakıt ayırdığımda oldu ozamanda onlar uyansın dıye bazen uğrasıyo bazen de ses olmasın diye güzelce dinleniyo napim artık bunları umursamıyorum ama benı sevmedığini düşündüğümde çok üzülüyorum soruyorum seviyomusun dıye tabıkı ne bıcım soru o dıyo ozaman hep sınır oluyorum o baskalarıyla ılgılenme konusunda 1sene önce konusmustuk pskoloğa gidecektı ama 2kızkardesi vardı kacarak evlendıler 4kardesler 3kız 2sı esımden kucuk 1ı buyuk esımın ailesi koyde kızlar kacınca esım onları sıldı ama ailesı ve ablası bizim evden cıkıcak dıye baskı yaptı o ıstemedı ama onların ıstedığı oldu bızım evden cıktı eşim olmadı evde sımdı kardeslerinin hıcbırıyle konusmuyo ve kadınlardan nefret ettını soyluo yanı hıc bı kızla artık konusmam dıyo

Merhaba canim, Bende senin yasadiklarini cok yasadim. Esime beni sevmiyormusun dedigimde sacma sapan soru sorma bana der. TAbiiki seviyorum ama yorgunum. Aksama kadar calis cali halmi kaldi benden. Kimsede yok dogru dozgun etrafimda der. Fakat biraz zaman gecer bakarim ilgilerni sarilir oper ama bir zaman sonra yine ayni. Bosanalim dedim beni cekmek zorunda degilsin. Hayir dedi. Hatta bir keresinde tokat atip resmimizi yirtip sinirlendi ve dediki bosanmak kolay oylemi, belliki aliskinsiniz siz dedi. Bende sustum. O bosanmak istemiyor bende seviyorum neden buyutup ayrilalimki. Uc cocugumun babasi. Hep dua ederim allahima. HEr zaman her daim. Yuvamiza zarar gelmesin diye. Bosancam arkam yok, yalnizim ve ekonomik gyvencem ne kadar olsada ufak birsey icin bosandigim yuvamin yerini tutmaz ve cocuklamirin ihtiyacini karsilamaz. Onun beni sevdigine inaniyorum ve bende seviyorum diyerek yola cikmisim. Allah buyuk acilar vermesin canim. Bence buyuk seyler olmadan buyutme. Hani eve gelmez, sana seni istemiyorum der her firsatta, sana siddet uygular surekli o zaman dusun derim ayrilmayi. Ama bazi erkekler boyle.

Kardesim yeni evlendi ve esi dunya tatlisi cok guzel bir kiz. Butun koy istemisti o kizi ama o kardesimi secti. Deli kiz derim kendi kendime bazen. Kardesim gibi bir kocam olsun istemezdim. Sinirli, dusuncesiz esini cok kiriyor. Facebookta surekli kizlarla konustugunu yakaldim ama kizcazin bunlardan haberi yok ve kardesime seslenmiyor. Dusun yeni evli bu dediklerim. Kiza yazik diyorum bazen. Kendi oz kardesime bakinca korkuyorum resmen. Boyleside varmis demek deyip kocama siki siki sariliyorum ve sukur ediyorum.

Bol bol dua et, Allah yardimcin olsun.

Hamileliginizde kizlarla konustugunu ögrendim demissiniz..Aceba nasil kizlarla konustu, msn demi, teldemi, facedemi ve ne tür konusmalar olmus...Birde üzmeyin kendinizi biliyorum söylemesi kolay ama biliyormusunuz erkekler karsilarinda ezik, güvensiz, seven kadin görünce iyice acimasiz olurlar..Güvenin kendinize, cikin hava alin cocuklarinizla..Biraz ilgi göstermeyin bakalim. InsALLAH düzelir...

Biraz sabredip evliliğinizi kurtarmak adına adım atın..ki muhakkak yapıyorsunuzdur...

evlilik mücadele demek..

herkes bir takım sıkıntılar yaşıyor,sorunsuz ev yok,

önemli olan kalıp mücadele etmek,

eşinizin dayağı var?

ağır hakaretler ediyor mu?

gezmenize karışıyor mu?

eğer bunlar yoksa mücadele edin derim.Belki eşiniz bu süreçte sıkıntılı zamanlardan geçiyordur..

erkeklerin böyle dönemleri oluyor,bende yaşadım,çok şükür şimdi iyi....

sabrın sonu selamet....ancak ne yaşıdığınız önemli tabi...umarım size çok kötü davranmıyordur...

anlayışlı olun bir süre..üstüne gitmeyin..sakinleyince konuşun bakalım...

[/QUOTE
ne kadar herseyi kestirp atıyosunzu hemen...sizin bu yazdıklarınızı karşı taraf okuynca neler hissedebilceğini biraz düşünün..aynı durumda side olabiliridnz.olumsuz yorum bile tatlı dille olmalı zaten dertli konu sahibi....ne biliyim..biraz ılımlı yaklaşın...belkide iş problemleri onu geriyodur nerden biliyosunuz..bakın yeni işe girmiş ordanda çıkıyomus...
konu sahibi arkadaşım..annemde yılarca babmdan bu konuda çekti sabretti...45 yaşndan sora babamda değişmeler başladı..eşini tekrar sevmeye değer vermeye başladı...şuan babam51 annem 46 yaşnda ve ben çookkk uzun zamandr tartştklarına bile şahit olmadım...babm emenkli olnca rahatladı..tek sırdaşı sohper arkadşı annem...el üstnde tutuyor...ama zamannda annemi aldattı...dayak bile yedği oldu..annem hep dua etti...sabrla bkeldi...çnkü tek dayanğı biz çocuklarıydık...ve babam şmdi bunları yaşattıı için çok pişman ve annem affettii halde babam affdemıyor kendni.....inanın allaha dua edin sabredin...yuva kurmak kolay değil ..bende nişanlıyım...bir sürü stres.. çaba..masraf....ayrıca ortda somut bi delil yok...eşinizn işleri yoluna girinceye kadar sabredin...ufak detaylara takılmayın eğer tabi eşinizi gerçkten sevdğinz için söylüyorum..boşanırsanız herşey daha kötü olabilir...pişman olacağınız hiç bisey yapmayın....sizi çok ama çok iyi anlıyorum..sadece dua ve sabır...[/QUOTE]

ya haklısınız ifadem gereksiz sertlikte. ancak anlatmak istediğim sizi sevmiyor boşanın diye kestirip atmak değil. anladığım kadarıyla eşi onu umursamıyor ve konu sahibi mücadele ederse daha çok yıpranır. demek istediğim onu bu kadar takmayın ve çocuklarınızla ilgilenin yada boşanabiliyorsanız boşanındı. genç bir kadının evliliğini düzene koymak amacıyla yaptıkları uğraş gereksiz ve yıpratıcı ve de o adama mecbur değil ki.. sizin dediğiniz gibi sabretsin sabretsin; o sabrettiği yıllar ne olacak peki? bütün ömrü çocukları ve kocasını idare etmek mi olsun yani?

konu sahibini üzmek veya sıkıntı çıkarmak amaçlı yazmadım. arkadaşa söylediğim gibi üslup gereksiz olmuş onun için üzgünüm.

evliliğimi bitirmek gibi bir fikrim şuan yok sabredip düzeltmek istiyorum ama bunun için ne yapacağımı bilemiyorum.Eşimin kişiliği şöyle özet olarak biran iyidir biran bakmışsın surat beş karış bide adamına göre muamele yapar.Ben dün akşam hıc pas vermedım ve alakaasız davrandım yatana kadar umrunda değilmiş gibi davrandı yatakta çok nadir olur bu bana dönerek uyudu ve süreklı bana dokunmak istedı cinsel değil sadece temas ben uzak durdum yumusadı.Ben alakasız davranınca böyle oluyo bazen ama birlikte olunca yıne aynı oluyo.Hep uzakta durulmazkı zaten ben dayanamıyom hemen yumuşuyorum gecen aksam davranısları benı cok uzdu bu sefer uzun bı zaman bende onun gıbı davranmayı dusunuyorum becerebılırsem.böyle bır erkeği nasıl mutlu edebılırım bılmıyorum ben onun mutsuzluğundan dahada mutsuz oluyorum.Başta anlattığım akşam ona benımle çok mutsuzsun ayrılmak istersen zorluk çıkarmam dedim bişey demedi daha doğrusu önemsemedı sanırım sözlerimi.Anlayacağınzne yapacağımı bilmiyorum ama kızlarımı mutlu bir ortamda büyütmek istiyorum.....

Telefonda ikiside zaten iş arkadaşı benden saklayarak konuşuyodu ikisiylede 2hamileliğimdede oldu.Konusmalar benı anlattığını söyledı kızda oda ilk olanı ikincide öyle ama ben 2.de herseyı anlat sadece bılmek ıstıyorum ayrılmıcam dedım oda ılk olan kızla kızdan habersız ılgı duyduğunu söyledı.Ben ilkini duyduğumda gitmiştim abime benı kaybedemıcenı benı cok sevdığını anlamıs boyle söyledı ozaman tensel bı aldatma olmamıs yada flort olmamıslar.Bunu öğrendiğimde ikiside vardı bide sorunları olduğundan bahsetti bitiremedim.Bunların yuzunden zaten benı sevmedıgını dusunuyorum.Bide şu kızları anlamıyorum evli erkek le saatlerce nıye konusursun telefonda ve gizli resmen yuva yıkıyolar bıde akıl verıyomus bu nasıl bısey ya çok kızıyorum bu kızlara okızı görmeyı ona yuzyuze bişeyler söylemek isterdim....

son mesajlarınıda okudum onlar canım ilerde evlendiklerinde başlarına böyle bir şey gelince anlarlar senin ve senin gibi kisileri..Bak demişsin ben ilgisiz davranınca yaklaşıyo diye. Bu tüm erkeklerde vardır hemen hemen, ben kocanın sevgisinin bittiğine inanmıyorum. İnsanın aşkı, heyecanı biter ama sevgisi bitmez karısına sevgilisine karşı. Bence evliliğinize sevgi katmanıza gerek yok, aşk ve heyecan katmanız gerekiyor. tabii nasıl yapıcam nasıl davranıcam diyorsunuz...eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz, bakın 2-3 gün yine ilgisiz davranın eğer ters tepki vermeyip hep yanaşıyorsa ona ani bir süpriz yapın hoşuna gidiceğini bildiğiniz bişeyle onu sevindirin, gerisi gelir ha bide dua edin :))

arkadaşlar eşim bana karşı çok soğuk benim gibi olan varmı yüzüme bakmıyo nerdeyse hiç umrunda değilim sorduğumdada yok bişey seviyorum diyo ama bana her anlamda uzak bende uzağım koptuk resmen çok üzülüyorum..

canim gercekten cok üzüldüm okuyunca, nasil yüzüne bakmiyor yani hicmi ? 'askimmm baksana bana seni cok seviyorummmm 'falan diye cilve yapsan oda mi ise yaramiyor??
ne bilim:S gercekten ilginc.. baska kadin ihtimali varmi peki??? veya ne bileyim bakimli, zayifsan sIkIlmis veya güzel bulmuyor ihtimalide olamaz gercekten merak etim :S

zayıf değilim 59 kiloyum 2çocuk annesıyım böyle iyisin diyo ben yınede zayıflamaya çalışıyorum güzel olduğumu söylüyo biz severek evlendik zaten 6sene oldu çokta değişmedim.ben güzel söz kullansamda o kullanmıyo ozaman utanıyorum bende diyemiyorum flört döneminde ismimizi söylemez aşkım gülüm diye hitap ederdi şimdi hiç söylemez başka birimi var diye soruyorum yok diyo çok sıkıldım bu durumdan biz çok sevmiştik yada ben öyle sandım.nasıl kendime yakınlaştırabilirim bu adamı bilmiyorum.değişiklik yapmak istiyorum para yok napcam ben ya

bak canım.
bence bu geçici bir dönem. adam belli ki sıkılmış. ama senden sıkılma değil bu. yaşadığı hayattan sıkılmış. aslında normal. sen sıkılmadın mı. ama sen kadın olduğun için dayanma gücün ve iraden daha fazla.
erken yaşta mı evlendiniz bilmiyorum ama erken evlenen erkekler( ki bence 35 yaşından önce erkekler evlenmemeli) cicim aylarında sonra hele ki çocuk da olursa eyvah! diyorlar. halbuki 'evlenmeseydim bütün hatunlar benim olacaktı' zannediyorlar. senin ki de bu aralar dışarka kaçırdığı fırsatların derdine düşmüş galiba.
tavsiye istemişsin.
bence onu uzun bir süre kendi haline bırakmalısın. taa ki o sana gelene kadar.
bu süre içinde asla beni seviyormusun diye sorma. bu onun kendine olan güvenini daha da kamçılıyor.
bütün sorumluluklarını şikayet etmeden yerine getir. ne kendini ne çocuklarını ne kocanı ne evini ihmal etme.
o konuşursa konuş. soğuk ve tavırlı olma ama sevgi dolu da olma. komşunla konuşuyor gibi konuş.
susuyorsa sus. sıkılmış gibi görünme. vücut dilinle de bu durumu artık kafana takmadığını göster. al bi kitap oku. bulmaca çöz. kızmıyorsa el işi yap. ama aynı ortamda ol. odalara kaçma.
ondan önce yat. hayatım benim uykum geldi yatayım artık de. ona sorma yatacak mı kalkacak mı. hiç bir şeyini eleştirme. senin haline şaşırıp tartışmaya girmek isteyebilir. hiç bir şekilde tertışmaya girme. konu ne olursa olsun yaa tamam benim için farketmez sen nasıl istiyorsan öyle olsun de. konuyu deiştir.
anlatabildim umarım.
onu takip etme. kızlarla konuşursa konuşsun. daha iyi. konuşsun ki her kızın sen olmadığını anlasın. seni seviyorsa fazla ileri gitmeyecektir.
bir arkadaşım vardı senin gibi. çok hoplayıp zıplayan bir kocası vardı. kızlarla çok ilgili falan. aynı senin anlattığın gibi.
onun tavrı aynen yazdığı gibi oldu. aileler de dahil kimseye de anlatmadı. (ben hariç) hep normal davrandı. ne mutsuz ne mutlu. hem yakın hem uzak bir ilişki. hatta kocasını tek başına avrupa seyehatine gönderdi. ikibuçuk ay. adam gitmek istemişti. o da benim çocukla gelmem zor olur ama sen git iyi gelir kafanı dağıtırsın demişti. abartılı ısrarla göndermedi tabi ki.
sonuç gayet iyiler iki çocuk daha oldu. bir iki sene sabret. birşeyler yapmak istiyorsan bence bunu dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…