eşimi seviyorum ama galiba o benı sevmiyor

canim zayif degilim yazmissin bence gayet zayifsin o kiloya göre:) herneyse cinselikte yok demissin ya, mesala bi sac boyasi alsan marketten tümden baska renge boyasan saclarini.., mesala bitane sexy ic camasiri giyinsen ama degisik bisey olmasi lagzim...., yemek yapsan mumlar koysan heryere , cocuklarini biyere biraksan , sarap falan acsan, aksamdan baslasaniz esine desen gelince icip konusalim falan.. hem icseniz konussaniz dertlesseniz hemde birbirinize sevseniz:) bence cok güzel olur ve ise yarar , bak canim benim yasim kücük ama zaman zaman bu tür davranislari babamda görüyorum mesala nasilsin diyorum 'nasil olimki bosver' falan gibi tersler.. ve hayattan sIkIldim artik der. annemde bilemez ne yapicagini hani ters günleri olur... bulundugu ortamdan is hayatindan herseyden sIkIlmis olabilir ve paylasmak istemiyor olabilir (icine kapanmis olabilir) sen karisisin onu acman lagzim ne derdi varmis güzellikle yaklasarak cöz bence bu durumu.. o sana askim demese bile sen de utanma normal birsey bu renklestir eski zamanlara geri dön askim hayatim canim de , ozamanlardaki gibi davran ne bileyim insallah bunlar ise yarar :) umarim yardimci olabilmisimdir

çok teşekkür ederim bencede güzel bi tavsiye denicem umursayacağını sanmıyorum ama denicem bugün bir arkadaşımlada dertleştim çok şaşırdı bende sadece bendemi var diye üzüldüm konuştuğum kişiler biz olsak ayrılırız diyo ama ben yapamıyorum 2 çocuk var ve gözümle gördüğüm bir olayda yok sabrediyorum acı versede...

tavsiyen için saol canım 1kere buna benzer bısey yapmıstım afalladı dahada soğuk davrandı ozamanda ben üzüldüm bir daha yapmaya cesaretim yok..

çok enteresan daha bi kaç saat önce eşimle dolmuşda geliyoruzz,tam arkamızda tek başına gençten bi çocuk oturuyor ve yaşlı bi çift dolmuşa bindiler yaşlı teyze o genç çocuğa rica etti evladım rica etsem sen arka koltuktaki beyefendinin yanına otururmusun biz eşimlşe burada oturalım dedi çocukda tmm dedi kalktı.. Ve yaklaşık yarım saat boyunca öylesine güzel sohbet ettilerki ses tonlarındaki yumuşaklık nezaket koyumu koyu sohbet bi an bile susmadılar birlikte yedikleri simitin midelerini rahatsız etmelerinden rahmetli anneleri hayattayken hep arife günleri onları ziyarete gidip bayram boyu oradakaldıklarından tutun bi sürüüüüü şey konuştular dinledimmm dinledimmmm kulak misafiri oldum veee o an anladımki biz eşimle hiç sohbet etmiyorduk birlikte bi dolmuşda yanyana giderken bile tek kelime etmemiştik evet bzi evdede çok sık konuşmuyorduk tatildeykende yalnızken başbaşaykende neden dedimmm ..evet beni seviyor,değer veriyor, beni önemsiyor kızımızı çok seviyor onuda önemsiyor her istediğimizi gücünün yettiği kadar yapmaya çalışıyor ama inanın bana karşı çok ilgisiz t6abuları kuralları kanunları vsvsvs duygularını asla belli etmez ne nefretini ne öfkesini ne sevgisini.. Bazen diyorum ki suçlu olduğumda vursa elini masaya bağırsa ama sevdiğindede adam gibi sevse böyle arada kalmakda çok kötü arkadaşlar yani özetle ne sevdiği belli ne sevmediği.....Ben seviyormuyum bilmiyorum ama onsuz yaşayamam gibi geliyor çünkü başka daynağım yok belki çaresizliklten, belki alışanlıkdan belki de başka bişiden onsuz olamam ama ona aşık değilim çünkü aşık olmam için hiç bi sebebi yok

benimde eşimle sohbetim yok denecek kadar az oysa önceden öyle değildi sanırım zaman geçtikçe insanlar değişiyor ben evliliğimde mutsuz olsam da benimkinin beni sevdiğini düşünüp teselli bulmaya çalışıyorum ama sana ne demeli bilmem ki insan nasıl anlar sevildiğini cevap yok belkide biz kadınlar çok duygusalız ama erkekler anlamıyor

Eşiniz (bence) sizi seviyor.. Hatta biraz fazla içselleştirdiği ve artık kanıksadığı bir şekilde..
Tıpkı bir insanın kendisine vakit ayırmayışı gibi, vakit ayırmıyor size.. Siz artık, kendisisiniz.. Tuhaf cümleler farkındayım..

Benim yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, şu aralar biraz agresif, sıkıntılı.. Bir arkadaş çok güzel bir şey yazmış, bir detay.. Monotonluk onu bunaltmış olabilir.. Erkeklerin bizden önce ki hayatları, bizlere nazaran biraz daha hareketli ve bazen şaşaalı geçiyor.. Evlilik ise bunu gittikçe daha hızla geriye çeviren ve durağanlaştıran bir olay.. Sorumluluklardan sıkılmış olabilir.. Şu aralar.. Eşi ve çocukları varken, umarsızca ve bir sinir üzerine işten çıkabilmeyi düşünmesi bana biraz yaşadığı stresten gibi geliyor..

İlk iki cümlede demek istediğim ise özetle şuydu; Kaybetme korkusunun zemini terkettiği evlilik binaları, biraz huzur zeminine sıkıca oturuyor gibi.. Bu da dolayısıyla erkeği, elde ettiği kadına karşı umursamaz yapabiliyor.. Kadın neden bu duyguyu yaşamıyor.. Çünkü çalışmayan kadın, kendini önce evladlarına ve sonra kocasına zaten adamıştır.. Onları umursadığı için de 7/24 çalışır ev içinde.. Erkek ise dışarıda daha renkli ve fakat bazen sıkıcı, ancak yine de hareketli bir gün yaşar.. Ancak akşam olduğunda evine ve ailesine döner.. O ara içerisinde bağımsız bir işçi, dolayısıyla başka bir toplumsal etiketin temsilcisidir.. Kadın bu kontrol altında tutamadığı süre içerisinde kocasından haberdar değildir... Oysa erkek biliyordur ki, eşi evde, çocuklarıyla birliktedir...

Çok uzattım biliyorum.. Ama eşiniz sizi, sizin tasvip etmediğiniz ve bu haliyle size yeterli gelmeyecek bir şekilde seviyor.. Oldukça fazla hem de.. Tamamıyla güvenerek.. Artık kontrol etmeyerek, özenmeyerek.. Çünkü sizi sahiplenmiş.. onun olmuşsunuz... Fethedilecek başka bir şey kalmamış.. Ve hatta monotonlaşmaya da başlamış... Küçük çatlaklardan sızan bir değişiklik yapma uğraşı içinde şu an..

Asıl soru "galiba o beni sevmiyor" cümlesinin içinde gizli olduğu için ben kendi görüşümü yazdım..
Ancak bir de farklı durum var ki.. orada da biraz duruyorum ben.. yine de haddim olmadığı için girmeyeceğim.. Eşinizin yaşını merak ettim..
Kadınlar anne olmaya daima hazırdır.. Ancak bazen erkeklere "babalık" giysisi de bol gelir ve kendilerini hapsedilmiş ve sonsuza kadar taş kıracak bir işçi olarak görürler..
Dağınık yazmış olabilirim..
Ancak bu ilgisizliğin temelinde yukarıda ki ayrıntılarda olabilir.. o konuda canınızı sıkmayın...
Selamlar,

sanada selam canım öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler yorum yapan herkese eşim benden 7yaş büyük 32yaşında ve şuan çok doluyum dün akşamdan bahsedicem umarı bunlardan sonrada düşüncen aynı olur...

akşam duşumu aldım makyajımı yaptım dekoltelı bışeyler giydim ve ne oldu biliyomusunuz eve geldi yemek sordu hazırdı kurdum sofrayı bı arkadaşımın tavsıyesı gıbı ılgısız davrandım umursamadı 8.30da geldı yemek yeyıp masayı topladım saat 10du yatagı actım cocukları uyutmaya calıstım bızım haylazlarda bı turlu uyumadı neyse 11.30da uyudular baktım umursamıyo bende arkamı dondum uyudum 4e kadar uyumadı esım ama banada yaklasmıyo sankı yemın etmıs bıde sureklı yorgunum bacağım ağrıyo uyuyamıyorum dıo bende ılgılenmedım zaten duş falan almıs çocukl uyandı aldım emzırmeye baktım saat 4 televızyon ızlıo kapatta uyu ıse nası gıtcen dedım kapamadı bende çocuğu yerıne koydum dedimki sen galıba benı ıstıyosunda ondan uyuyamıyosun ve ben böyle dedimya şimdi uyursun dedim hakıkatende öyle oldu kapadı telev.u uyudu e6da ben uyandım rüya gördüm ama ne rüya sinir bozucu yakın akrabamla gizli ilişkisi varmış oyle gördum ay sınır oldum ben boyle ruyalar cok goruyorum bıde anlatamıyorum sonra uykusunun içinde şuna soru sordum benı sevıyomusun evt dıo kusu boceğide sevıyon dımı dedım evet dıyo sen herkesı sevıyon dımı dedım evt dıo dedım bana asıkmısın dedım bunu öncedende sorardım ask bıter sevgı surer derdı oyuzden, yok asık değilim dedı benıde herkes gıbımı sevıyosun dedım çok kazık soru soruyon yat uyu dedı bende uyudum ya şaka gibi bu adam normalmi?

aynen bende sizin gibi düşünüyorum benı sevıyo yada sevmıo bende ona karsı ne hıssettıgımı bılmıyorum sadece onsuz olmaz gibi geliyo banada ALLAHım bizlere yardım eder inşallah.yaşlanırsak bizlerde öyle oluruz bence ama ozamana kadar sağsağlim devam ederse..

bu yaptıklarım bendede anormallik varmış giibi gösteriyo ama napayım benı delı ettı napacağımı bilemez oldum neyapsam olmuyo pskolojım bozuldu. ona gore ben ilgi meraklısı doyumsuz biriyim ilgi nasıl oluyo söyle bana neymış bu evlendığimiz günden beri sorun yasadığımız konu diyo anlatıyom anlamıyo ben evlılıği kolay zannederdim eşler birbirini sevdimi sorun olmaz sandım ama yanılmışım çok zor..

ben eşime hiç neden böyle yaptın,niçin, ilgi göster gibi kelimeler kullanmıyorum..şöyle yaptım,şunu aldım dediğinde sen hesabını yapmışsındır bitanem bizi zor duruma düşürmeyeceğini biliyorum, aşkım iyi olmuş kesene bereket Allahım kazancını bol etsin diyorum..birgün body çalışma standı almış kocaman evde nereye koyacağımı şaşırdım birde kurdukmu kalkmaz oradan ben dedim plan yapayım düşüneyim ona göre kuralım dedim ben çalışamam zaten çok ağır ağırlıkları falan neyse planımı yaptım eşimle paylaştım oda fikilerini söyledi en uygun yere karar verip kurduk ama odam küçüldü güzelde durmadı (bize gelen nasıl kavga etmedin karşı çıkıp göndermedin ben olsam yaygarayı koparırdım dediler)ne gereği varki kavganın gürültünün adamcağız istemiş almış sadece gelenlerin göz zevkini bozacak diye beni birkaç gün rahatsız edecek görüntüsü diye eşimi neden istediği birşeyden mahrum bırakayımki şimdi gözüm alıştımı evet alıştı zaten katlanılacak olan birkaç gün sonra insan alışıyor ..yani yaptıklarını bazen onaylamasamda gerek yoktu ama düşündüğün birşey vardır heves etmiş almışsın yoksa kolay kolay almazsın,yada yapmazsın böyle şeyleri yaptığına-aldığına göre vardır bir bildiğin diyorum onunda hoşuna gidiyor benim bu yaklaşımlarım..ben ne kadar ılımlı yaklaşırsam onunla o kadar hoş sohbetimiz,güzel anlarımız oluyor..bazen kvdem eşime neden böyle yaptın şunu yapsana şöyle olsa diyor eşimde bir anda değişiyor ben daha önce öyle davrandığını görmedim çok üzülüyorum hemen eşime kendine gel ne yapıyorsun neden üzüyorsun annemi diyorum...yani diyeceğim o ki bence üzerine hiç gitmeyin bugün yakınlaşmaz yarın yakınlaşmaz ama ondan sonraki gün yakınlaşır..eşinizi biraz pohpohlayın .....tabii bu benim kendi görüş ve tavırlarım paylaşmak istedim..dünya hızla dönüyor,hayat geçip gidiyor inşallah eşinizle olan iletişim probleminizi en kısa zamanda halledersiniz..Allahım eşiniz ve çocuklaınızla mutlu huzurlu bereketli güzel günler nasip etsin...

canım Allah sana sabır versin. bir kadın kocasından ne para ne ev ne başka birşey önce sevgi ister ilgi ister... cinsellik de bunun bir göstergesidir. kadının talep etmesi erkeğin o konuda dahi ilgisizliği senin özgüvenini yıkmış. haklısın da. kim olsa yıpranır.

ben öyle hissediyorum ki, senin kocan senin ilginle sevginle, onunla birikte olmak istemenle resmen şımarmış. havaya girmiş. nasılsa eşi, 2 çocuk annesi, 2 çoculkla başka adama gidemez, kocasını seviyor, varı yoğu çocukları kocası... ohh adam şımarmış. kaybetme korkusu yok ki.

umursamaz davran kocana. işini gücünü tabiki yap. ne ilgili ol ne kızgın.. umursamaz ol. küs gibi olmaz. nefret de bir ilgi türüdür unutma. senin 25 yaşında gencecik bir kadın olduğunu hareketlerinle anlat. süslen püslen güzel giy. ama ona yakınlaşma. otur çocuklaırnla ilgilen tv izle. o bir şey sorarsa kızmadan sakince kısa cevaplar ver. asla boşanma lafı etme eğer boşanmayacaksan. bu blöf çok tehlikelidir. çünkü o lafı edip de kalırsan "ohoo nasılsa gitmiyor" diye düşünür adam. eşine gitme çek kendini. ama her zaman çok güzel görün. o sana gelecektir. o zaman da sen bahene üret... ısrar etsin öyle :)

kocanın senin peşinden koşmaya ihtiyacı var. heyecan glecektir tekrar. koştur sen de.

çok saolun arkadaşlar haklısınız ben sabredsem belkı olacak sabırsızım anın tadını çıkarma telaşındayım hep birşey olacak korkusuyla yaşıyorum buda ilişkime yansıyo nasıl ilgisiz davranıp hemde ona pozitif yaklaşabilirim ve ben bunu başarabılırmıyım .birde biz memlekete aile ziyaretıne gitcektik 12saatlık yola bana perşembe yada cuma demişti dün aksamda bısey demedı bende cuma gıtcez herhalde dıyorum ona gore hazılanıyorum bı akrabayı aradım aksam gıdıyomussunuz koye dedı afalladım esıme sordum evet bız bu aksam yolcuymusuz ben yenı öğrendım bıde ben sana söyledim zannedıyorum diyo siz olsanız kızmazmısınız bıde bugun dolap gelcek onu beklıorum parayı bugun aldı alısverıs yapmam lazım 2küçük çocukta var sinir oldum bide burda oyalanıyorum bu konudada tavsıye beklıyorum benı hıc takmıyo napcam ben bukadar değildi şaşırdım artık..

haklısın canım. ne gün gideceğini bilmiyorsun ona göre işin gücün hazırlığın var. bak biz de yarın sabah gidiyormuşuz bugün öğrendim:) hatta bana gideceğimiz haber verildi sorulma falan olmadı. ama hani bu tip şeyler halledilebilir. ben biliyorum ki eşimin işleri oğun. kendi işi durumu belli değil. pat iş gelir bakmışsın yarın akşama kalmışız. o yüzden takmıyorum. durumunu bildiğimden dünden yaptım hazırlığımı. bir de ben ameliyat geçirdim beni doktora götürmekle meşguldü hep biliyorum ki işleri aksadı ondan da bir şey dmeiyorum. bayramda ailesinin yanına gideceğimizi de 1ay önce yatmak üzereyken " annemin selamı var kurbana beni de yazın dedim" diye haber verdi. erkekler bizim gibi değiller. biz planlıyızdı. sorarız danışırız fikir alırız. sonunda planlı davranırız.

senin eşin hiç bir zaman sen gibi ilgili olmayacak. beklentilerin gerçekçi olsun. ama şu durumu da hazmedilecek gibi değil. önceki yorumumu hatırlarsın. eşinin şımardığından ve senin umursamaz davranman gerektiğinden bahsetmiştim.

akşam eşine kızmadan alttan da almadan söyle " 2 ufak çocuğumuz var her hareketimi planlı yapmam gerekiyor. birlikte yapacağımız bir şey için bana olabilecek en erken sürede haber verirsen daha rahat organize olurum" de. baktın cevap veriyor. "sen bilirsin uzatacak bir şey yok durumu söyledim ister saygı duyar yardım edersin istersen bildiğini okursun bu kavga edilecek bir mevzu bile değil, şükür yetiştirdim ama yetiştiremeyebilirdim de" de ve git içeri. ama bak ne kavga et. ne ilgi istiyorum falan de.

Aslına bakarsanız düşüncem hala aynı.. Ancak neden böyle umduğunuzu bilemedim.. Benim yazdığım cevapta pozitif bir üslub ile negatif bir anlatım vardı.. Evet sizi seviyor ancak bu size, bu şekilde yetmeyecek.. Bunu nedenleriyle verdim..
Birini sevmek bizi başka şeyleri yapıyor olmaktan alıkoymaz.. Daha doğrusu heyecan eksikliği ve süregelen monotonluk.. veya sorumluluğun kişiliğe ağır geldiği durumlar, sevgiyi ikinci plana atıyor.. Keşke çare olabilecek bir şey bulunabilse bu duruma..
Ben daha önce yazdığım mesajımda haddim olmadığı için bir konuya girmedim.. Çünkü ihtimalden ibarettir..
Bu durum evlendiğiniz günden beri mi var? Veyahut geriye doğru baktığınızda, hangi tarihten itibaren hissedilir şekilde arttı..

ah be güzelim. çocuk gibi davranıyorsun hala. çok mu romantik film izliyorsun nedir.
neler yapmışsın yaaa... ben utandım inan. o ne öyle dekolte giy makyaj yap sofra kur sonra da ilgisiz davran. dalga mı geçiyorsun adamla.
bu kadar hazırlık yaptıysan giydiğin kostümün hazırladığın dekorun rolünü oynayacaksın. ama asla işe yaramaz o ayrı. bu aşamaya gelmiş bir ilişkide kadının cinselliği kullanması kadar yanlış birşey olamaz. adamı soğutacaksın kendinden.

lütfen hiçbir şey yapma. 'sen galıba benı ıstıyosunda ondan uyuyamıyosun ve ben böyle dedim ya şimdi uyursun' nedemek allah aşkına. bu nasıl kendi haline bırakmak. adamı delirtmek mi istiyorsun. ima laf sokma çok çok çok çirkin. ancak iyi bir ilişkinin içinde tatlı imalar naz niyaz anlamında olabilir. kötü zamanlarda ortalığı daha beter yapar.
onu sen ne yaparsan yap geri döndüremezsin. o isterse dönecek.
bunun için de bekleyeceksin ve bu süre içinde kaçırtmak istemiyorsan 'kendi haline bırak'
ilgisiz davran demek değil bu . normal davran. boğma üstüne gitme yani o konuşmadan konuşma......
adam bir gecede zaten düzelmez uzun bir süre sabredeceksin buna hazırla kendini
aaa kızdım valla ya. bu ne çocuk gibi...

ewet ablamda öyle diyor zamanla değişecek dahada yoğunlaşacak diyor ama 8 seneyi bitirdik :) geçen gün patladım artık birde 2, çocuğuma hamileyim daha çok yeni 5 haftalık anlayacağınız zaten sinirlerim hat safhada hormonlarım tavan yapmış acısını çıkarttım resmen. Özel bi hast. kontrole gittim sıra bekliyoruz herkes eşiyle oturmuş elleri omuzunda kraker yiyen sohbet eden kahkaha atan eşiyle ilgilenen vsvsvs benim kocamda ayakta durmuş doktorun kapısına dikmiş gözlerini sırayı kaçırmama derdinde arada sorular soruyorum yüzüme bakmadan cevap veriyor göz teması kurmuyor benimle evdeykende böyle sofradayemek yiyoruz sohbet etmez soru sorarsam yine gözlerime bakmadan cevap verir bende aşk kadını duygusal romantik 24 saat müzik dinleyen yani ne biliyim adama tam ters karakterim eşim polis memuru mesleğiylede alakalı kadınları sevmiyor acımıyor onlara çok sahte buluyor davranışlarını mesleği gereği o kadarkadınla haşır neşir olmuyşki ben onun ilk eşi ilk sevgilisi olsam bile hayatnda tanıdığı ilk kadın değilim ne kadınlar tanımış bilmiyorum arkadaşlar işte eskiden çalışıyordum daha az önemsiyordum eşimle olan bu sıkıntıları ee şimdi iştende ayrıldım daha çok ilgi alaka istiyorum ama yok yok yokkkkkkkk zaten işteyken işte evdeykende uyuyo oluyor başka bişi yok asosyal bi hayt yaşar olduk ve ben napabilirim mum yakıp sofra kurup etkileyebileceğim bi adam diil satenler giyip karşısına geçerekte etkileyemem çeyizimdekileri bile bi gün giydfirmedi sen ktsalsın bnm için o tür seşyler giyme derdi hep garip bi adam benim kocm ama yapcak bişi yok yinede şükrediyorum

bence boş yere kızmışsınız cinsellıği kullandığım falan yok sadece kendime eskısınden daha çok özen gösteriyorum artık benım farkıma varsın dıye

öncelikle tebrikler canım ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin.Sen benden daha iyi durumdasın eşin hastaneye senle gelıyo ben sadece 1kere gittik beraber bırde dogumlarda yanımdaydı hep annemle gıderdım 2.kızımda doğumdan sonra yanıma gelıp ıyımısın dıye sormadı bile,simdıde cocuklardan bırı hastalansa bırını baskasına bırakıp yalnıxz gıdıyorum çok zor oluo ben baskasına bırakmak ıstememde pek çocukları neyse sıkma canını bende çok bunalmıştım 2.de hepsı geçiyo en az zararla atlatmaya çalış bu dönemi kucağına aldığında bütün sıkıntıların biter inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…