- Konu Sahibi SenEsittirBen
-
Seviyorum diyorsun, ama seven insanin nasil kocasi ona cekici gelmez?? heleki cinsel bi seyler yasarken insan sevdigi karsisinda olursa bence oyle senin gibi detaylara dikkat etmez.. hangimiz mukemmeliz ki.. ses tonu erkeksi gelmiyor diyorsun.. onca yil ciktin kocanla.. ses tonunu fark edemedin mi? beni lutfen yanlis anlama.. belki cevrendeki dolduruslara geliyorsun seninde soyledigin gibi.. yada bahane ariyorsun belkide..zor bi durum.. bilmiyorum ki bu durumda ne onerilir..Allah yardimcin olsun.. ama bence psikolojik yardim almalisin... eger evliligini kurtarmak istiyorsan.. Kocanin kilo olayina gelince, onu karsina alip soyleye bilirsin.. spora gidebilirsiniz beraber.. imkaniniz yoksa yuruyuse cikin.. ya ne biliyim bence insan sevdikten sonra ve istedikten sonra cozulemicek sorun yoktur.. Bazi arkadaslarimiz ne sorunlar yasiyor esleri ile okuyoruz burda.. bence o kadarda detayci olma derim.. boy, ses, gobek.. bunlar hal olabilicek seyler.. Allah saglik ve huzur verdikten sonra gerisi gelir.. onemli olan birbirinizi sevmeniz..
merhaba, evlilik öncesi flört dönemlerinizde cinsel olarak çekici buluyor muydunuz eşinizi? yoksa sadece evlilikten sonra gelişen bir durum mu bu?
Yanlis anladiniz, esimin normal sesinde bir sorun yok, o sesi özellikle cikariyor, sirinlik yapiyor sözde. Yani özellikle cocuk sesi cikariyor, cizgi filmi karakterleri gibi
sevgi sandığın şey tam olarak bi eşe duyulan sevgi olmayabilir gibi geldi bana....uzun süreli bi birliktelik alışkanlığa arkadaşlığa dönüşmüş sanki....
fiziksel olarak eleştirmen başkalarının laflarından bu kadar çok etkilenmen,yatak odasında ki hareketleriyle ilgili söylediklerin, tam tersi bi antipati sezdim....
gerçekten bi koca olarak sevsen kimsenin söylediği lafa bozulmazsın tınlamazsın bile bence...
eşinin fiziksel özelliklerinden çok hal ve hareketlerinden dolayı soğuduğunu düşünüyorum....
evlenince daha da açığa çıkmış bu düşüncelerin...ama kabul etmek zor geliyo bence....
bu forumda ne konular okuduk eşi kendisiyle ilgilensin diye çıldırıyo kadınlar....bunalımdan bunalıma giriyolar.....senin bunalım ters yönde olmuş
alışkanlığa kapılıp yapılan bi evlilik olabilir mi?
açıkça konuş bence...yani senden artık etkilenmiyorum denmez tabi yüzüne ama,
çocuk taklidi yapan erkeklere de kızlarada sinir oluyorum çok itici geliyo fln de...bunu ortaya söyle önce belki üzerine alınır....anlamazsa direk söylersin gerçekten çocuk gibi geliyosun bana bu hareketleri yatak odasında yapma de....ne olucak ki....
kilo konusunda sağlıktan konuya gir önce, arkadaşın dediği gibi herşeye zararı varmış fln de...ne biliyim yani onunla bi şekilde kırmadan konuya gir daha renkli bi gece hayatı istiyorum diyince belki kendini kötü hissetmeden gaza gelir
Hakli olabilirsin, aliskanliga dönüsmüs olabilir. Zaten esim ayni zamanda en iyi arkadasim. Peki bu aski tekrardan canlandirabilmek icin ne yapabilirim?
Yanlis anladiniz, esimin normal sesinde bir sorun yok, o sesi özellikle cikariyor, sirinlik yapiyor sözde. Yani özellikle cocuk sesi cikariyor, cizgi filmi karakterleri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?