- Konu Sahibi SenEsittirBen
-
arkadaşım, benim de senin durumun dikkatimi çekti. "sana hiç yakıştıramadık" demeler, tip tip bakmalar. böyle şeyleri insanlar nasıl pat diye söyleyebiliyorlar gerçekten anlamıyorum. sen sevmişsin evlenmişsin. çok da beğeniyorsun bak ne güzel. Bir erkeğin öyle bi huyu vardır ki ömür boyu bir aşkla sevmeniz için yeterli olabilir. Bazen dizilerde bile bakarız ya ne yakışıklı adam deriz, ama sonra o adam kötü roldedir ve dünyanın en çirkini gibi gelir insanın gözüne. "güzel huya bir ömür doyulmaz" demişler ya, çok doğru. Allah sevginizi arttırsın inşallah.
dediler walla. neler neler dediler. az üzmediler beni. haklılık payları vardı ama dediğiniz gibi direkt demeseler ii olurdu. aramızda yaş farkıda var.sekiz yaş. nişan fotolarımı göstermiştim işyerindeki arkadaşlara. beni ne üzmüşlerdi. kimisi diliyle kimisi mimikleriyle.
ilahi ya:) adam kendince yaptığı şirinliğin böyle bi etki yarattığını bilse töbe bidaha yapmaz heralde
ona bu nu açıkça söylemeyi denedin mi ?
canim esinin hareketleri belki irite ediyordur seni.. baslarda iyi olan iliskinizin bu hale gelmesinde sadece esindeki fizik degisimin rolu yoktur bencede.. klasik bir cumle gibi gelebilir ama altini cizerek soyluyorum,konusmaniz lazim
Sunu´da eklemek istiyorum: Hani biz bayanlar hep sitem ederiz ya "esim kaynanamin doldurusuna geliyor vs" diye.
Acaba bana´da aynisimi oluyor diye düsünmeden´de gecemiyorum. Cünkü düsünüyorum´da bazen, esimle cikarken nekadar iyiydik, ne olduysa evlendikten sonra oldu, sogudum sanki.
Ailem cok sIk esimin nekadar boysuz oldugunu, kilolu oldugunu dile getirir. Bir keresinde ben topuklu ayakkabi pek sevmem dedim. Ablam "tabi sen zaten giyemezsin kocanda boy yok ondan" dedi. Cok kirilmistim.
O an nekadar kirilsamda, acaba bilinc altima yerlesiyormu diye düsünmeden´de gecemiyorum bazen. Ne bileyim ya, belki´de sorun bendedir´de sebep ariyorum iste kendimce, cünkü sebebini bulmadikca degistiremiyorum birseyi.
Her şeyi geçtim de merak ettiğim bir nokta var.
Eşiniz hakkında aileniz bile olsa bunu yapan,aşağılayıcı sözler sarfetmelerine nasıl izin veriyorsunuz?
İnsanlarda değişebilecek özellikler vardır,bir de değişemeyecek...
Fiziksel özellikler her daim değişimi mümkün olan özelliklerdir.
Sizin biran önce bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor,tamamen eşinizin olumsuzluklarını görme çabasındasınız.
En büyük sorun şu;etrafın sesine kulak vermekten,kendi sesinizi duyamaz hale gelmişsiniz.
Eşinizi ciddi manada sevseniz bence,bazı şeyleri görmezden gelebilirsiniz.
kayınpederinize benzetmeniz,itici bulmanız bunlar hiç norma düşünceler değil.
Eşiniz ağızıyla kuş tutsa bence mutlu edemez sizi,çünkü hatalara odaklanmışsınız.
Görmek istemeyeceksiniz...
Sunu´da eklemek istiyorum: Hani biz bayanlar hep sitem ederiz ya "esim kaynanamin doldurusuna geliyor vs" diye.
Acaba bana´da aynisimi oluyor diye düsünmeden´de gecemiyorum. Cünkü düsünüyorum´da bazen, esimle cikarken nekadar iyiydik, ne olduysa evlendikten sonra oldu, sogudum sanki.
Ailem cok sIk esimin nekadar boysuz oldugunu, kilolu oldugunu dile getirir. Bir keresinde ben topuklu ayakkabi pek sevmem dedim. Ablam "tabi sen zaten giyemezsin kocanda boy yok ondan" dedi. Cok kirilmistim.
O an nekadar kirilsamda, acaba bilinc altima yerlesiyormu diye düsünmeden´de gecemiyorum bazen. Ne bileyim ya, belki´de sorun bendedir´de sebep ariyorum iste kendimce, cünkü sebebini bulmadikca degistiremiyorum birseyi.
evlenmeden öncede çekici değilmiydi farkedemedinizmi neden evlendiniz??
sewmiyorsun alışkanlık olmuş bu ilişki sewgi var ama aşk yok heyecan yok şehvet yok ben neyleyim öle sewgiyi....
ciddi olamazsınız.çok şaşırdım eşinizi seviyorum diyosun hareketleri tuhaf diyosun
bence sen bi doktora git..
sen iyice şaşımışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?