- Konu Sahibi SenEsittirBen
-
Yanlis anladiniz, esimin normal sesinde bir sorun yok, o sesi özellikle cikariyor, sirinlik yapiyor sözde. Yani özellikle cocuk sesi cikariyor, cizgi filmi karakterleri gibi
Yanlis anladiniz, esimin normal sesinde bir sorun yok, o sesi özellikle cikariyor, sirinlik yapiyor sözde. Yani özellikle cocuk sesi cikariyor, cizgi filmi karakterleri gibi
Bence kocani hala seviyorsun,zaman zaman boyle seyler yasanabilir,kalici bir durum gibi gorup endiselenme gozunde buyutme.karsilikli ozveride bulunursaniz hersy eskisi gibi olur.guzel bi ses tonuyla sakin sakin hislerinizi anlatin bence,bazen monotonlastigimizi dusunuyorum,birbirimize vakit ayiralim disarida bulusalim biseyler yapalim falan diyin.farkli ortamlar herzaman iyidir.ben 4 yillik evliyim ve esimin yaninda ustume basima dikkat ederim ve ayni ozeni ondan beklerim his giyindiginde iltifat ederim ki devami gelsinkilo aldi diyosunya eski fotograflarini goster,ozaman cok cekiciymissn de hayranlikla bak,nasil gaza gelecek bak gorursun:) birde sakin kimseyle kiyaslama esini kafanda kura kura sogursun.dizi karakteri bile olsa kocanla kiyaslama sakin!hele hele birilerinin kocan hakkinda yaptigi yorumlara asla prim verme.uzun boy yakisiklilik demek degildir kisa boylu olup fit gorunen cok hos erkekler var.Tom Cruise 170 boyunda ama kizlar ona hasta.bak biraz zayiflat yuruyusu dgiscek kendine guveni gelcek.yemekleri hazirlamak senden zayiflamk ondan gecici biseydir duzelir merak etme.cok uzun oldu kusua bakmayin
benim fikrime göre sizde eşe değilde cinsellliğe karşı bir soğukluk olabilir. benim eşim yakışıklı biri değildir. herkes de öle der. sana hiç yakıştıramadık derler. eşimi görünce bi tip tip bakarlar. bende farkındayım yakışıklı olmadığının. ama çoğu zaman gözüme hoş gelir ve çekici bulurum. sizinki dolduruştan yada eşşinizin tipinden değilde cinselliğe ilgisizlikden olabilir. zaman zaman bana da oluyor. cinselliğe karşı bir isteksizlik falan. benim ilişkim toplam da 4 yıl. evlilikde 2 yıla yaklaşıo.zamanla ne olur bilmiorum.. belki zamanla ilişkide boyut değiştiriodur
Doğum kontrol hapı kullanıyor musun? Nadir vakalarda ciddi libido düşüşü yapar. Canın çekmez ve sen buna sebep ararken iyice delirirsin. Sorun olmayacak göbek sorun olmaya başlar mesela. Çünkü cinsellik istmemene neden ararken gözüne takılan şey göbektir, o göbeği suçlarsın.
Bende hafif bir libido düşüşü olurdu hap kullanırken ama ihmal edilebilir düzeydeydi. Kimilerinde ciddi etki yapabiliyor.
Duygulu, iç sese ne kadar kulak verilirse o kadar büyüyor insanın kafasındaki sıkıntılar.
Belliki siz son zamanlarda aklınıza fazlasıyla takmışsınız ve ne olursa olsun size hoş gelmiyor.
Aslında normalde hoş olabilecek durumlar sizi rahatsız ediyor..
Böyle devam ederseniz, beyninizi ve kalbinizi kontrol etmezseniz kalıcı olarak daha da büyür.
Madem seviyorum diyorsunuz, bence bu sizin elinizde, eşinizle ilgisi yok.
......
Daha öncede defalarca tekrarladım yine söylüyorum ;
EĞER ÇİFTLERDEN BİRİ KARŞISINDAKİNE
''BENİ SEVMİYOR MUSUN, BEĞENMİYOR MUSUN, NASIL OLMUŞUM, GÜZEL MİYİM V.S V.S ''
sorular soruyorsa o sorunun muhattabı olan kişinin kalbi ve düşünceleri birden değişiyor..
Eşinizde bu konuda malesef yanlış yapmış.. Aslında yanlış değilde insanoğlu işte kıymet bilmiyor..
Adını tam koyamıyorum ama amiyane tabirle burnu kalkıyor, kalbi boyut değiştiriyor.
...
Evliliğin en önemli parçasıdır cinsellik..
Erkek ya da kadın farketmez hem mutlu etmek ister hem mutlu olmak ister..
Özellikle erkekler mutlu etmek ister, bunun eksikliğini hissederse ''acaba herkeste böyle olur muyum'' düşüncesi takılır aklına..
Devamınıda söylemek istemiyorum..
...
Konuşun işte, aklınızdakiler açık açık söyleyin..Diretmeyin, zorlamayın yaptığınız çok yanlış..
Siz kendinizi zorladığınız zaman bile anlar ki zaten, daha ağır gelir.
Konuşun mutlaka, konuşamıyorsanız mektup yazın ve imkanınız varsa mutlaka bu konuda eşinizle birlikte uzman yardımı alın.
Böyle devam etmesine izin vermeyin..Sizide eşinizde üzer.
Ha bu arada tabiiki büyüdükçe insanlar annelerine babalarına benzer; bununla niye bağlantı kuruyorsunuz kafanızda..
Yazık etmeyin kalbinize..
Sizede eşinizede yazık.
Sizin cevaplariniza bayiliyorum gercekten, uzaktan bile cok güzel seyler tespit edebiliyorsunuz. Söylediklerinizi nezaman uygulasam mutlaka güzel sonuclar aliyorum, cok tesekkür ederim bunun icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?