eşimi sevmiyorum, hayatı sevmiyorum,hiçbişiyi sevmiyorum

Bu ne tezat bir yazi bir cümlede dayak yok hakaret yok her sey iyi diyorsun bir cümlede hamileydim dayak yedim hakaret etti dövdü sövdü diyorsun... İlk baslardan dövüyordü hakaret ediyordu sonradan mi düzeldi simdi mi melek gibi?? Eger boyle ise zaten seni en bastan sogutmus kendisinden nefret ettirmis... Yapilanlar aklina geldikcede icine sinmiyor herif dogal olarak...

Guven filan hikaye.Siz ask istiyorsunuz.Aski birsey zannediyorsunuz.Insanlar surekli o kalp carpintisi ile yasamiyor inanin.Buna insan bunyesi musade etmez zaten.Ayrica asik oldugunuz insandan aldiginiz darbeden sonra oyle kolay kolay toparlanmaniz mumkun degil.Acidan uzuntuden gunlerce haftalarca yataktan cikamayan kadinlar biliyorum.Sonrasi psikolojik sorunlar.Siz bir mantik evliligi yapmissiniz , anne olmak icin olup bitmissiniz.Allah da size vermis cok sukur.Almasini da bilir cok dikkat edin ve asilik yapmayin derim.
Konu basligini okudugumda ilk dusundugum sey "insallah bu kadinin cocugu yoktur" oldu.Neden peki?Cunku sorunlu ailenin yada sorunlu mutsuz annenin cocugu da oyle oluyor.O kadar hevesliydiniz anne olmaya Noldu bitti mi is simdi ? bu nasil bencilliktir?Cocugunuza son derece pozitif olmaniz lazim.onu gelecege iyi bir birey olarak hazirlamak sizin goreviniz.Ask mesk heyecanlarini geciniz hanimefendi.yaziktir gunahtir.cocugunuzun musmutlu bir anneye ihtiyaci var.Adam da duzelmis.evde bir kavga gurultu yoksa bosanmayin cocugunuzu anali babali buyutun guzel guzel.Cocugunuz olsun diye yanip tutustugunuz gunleri dusunun ve simdi de actiginiz konu basligini okuyun.Cocugunuza bir iyilik yapin ve onu iyi yetistirmeye gayret edin.

Hala neyi bekliyorsunki ? mecbur değil sin onu çekmeye herşey gün gibi ortada evliliğiniz çoktan bitmiş ....Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

Boyle adam sevilmez zaten be canim
yani sende sorun yok gayet normalsin.

Sende bi sorun yokki istedigin kdar aşık ol bu adamı akıllandıramazdın sevemezdin kim bu sözleri eden bi kocayı sever istemiyosan onunla yasamak zorunda degilsin ki konusun ve uzaklaş bu adamdan bencede güvenme ayy icim şişti

Ne hikmetse benimki de pek pişmandı benle evlendiğine geçen sene,bu sene ay bir iyi bir iyi sorma gitsin.Ben de unutamıyorum bana söylediklerini hep aklıma gelir.Biz aşkla evlenmiştik.
Not:Başımı şişiriyor sohbetleri .Doğru okudum dimi çok güldüm

Bılmıyorum farklımı olurdu
herkez dıyorkı cocuk olduktan sonra ısler degısıyor
ben 2. evlılıgımı oglum 2.5 yasına yakınken hic evlenmemıs bırıyle yaptım
biliyormusun herzaman cok ıyı olduk aramızdakı askta cekımde hıc bıtmedı
bız cogunuzdan yenık basladık hayata
bu yapılanlar olanlar cok sacma
ayrılın bu sekılde yasamayı kımse haketmıyor boyun egmeyı dusunmuyorsa

Söylediği laflar birde dayak olayını düşününce seven anormal olurdu. İnsanın esindi istememesini anlarım ana çocuğu için nasıl söyler bunları. Ne diyim hakkınızda hayırlısı

mesajın başında her şey yolunda, eşim iyi davranıyo vs diye giriş yapmışsınız, ben de sandım ki herşey süt liman da siz bi türlü mutlu olamıyosunuz. adam hamileyken sizi dövmüş, yetmemiş çocuğunu da al git diye evden kovmak istemiş yeniden evlenicem demeler bilmem ne bir sürü çirkinlikler yapmış, bu adamın neresi iyi allahaşkına? bu adam hadi şimdi iyi oldu diyelim, onun iyiliği kaç yazar bu olanlardan sonra? bununla ömrün heba olur. ailenin desteğiyle kendine yeni bir sayfa açabilirsin, geç kalmadan.

aşık olsanız bu adamla hayat daha da cekılmez hale gelırdı ama sıze sıddet uygulayan, hakeretler eden, kendı evladını bıle kapı onune koymaya kalkan bır adamla daha fazla devam etmeyın bence...
çalışın kendı paranızı kazanın, esınızden de cocuk ıcın nafaka ve yaptıkları ıcın manevı tazmınat talep edın, bosayın gıtsın, kendınıze yazık...

eşim iyi dayak yok diyorsunuz bir sonraki cümlede hamileyken beni dövdü diyorsunuz.
hep dedim yine diyorum bu erkek milleti dayağa alıştı mı vazgeçmez vazgeçmeeeezzz hani tıbbi bir tedavi gerekir tedavi olur orasını bilemem ama, ''sana söz iyi olucam dövmiycem''le düzelen erkek olmaz.

bende buna benzer sorunlar yasıyodum ve artık okadar depresyona gırmıstımkı evden dısarı cıkmak dahi istemiyordum hayatta hıc bısey benı mutlu etmıyodu psıkologlarada gıttım ılacta kullandım ama fayda etmedi daha sonra kuzenımın tavsiyesıyle azerbaycandan gelen bı adam varmıs semınerler verıyomus seanslar yapıyomus bakırkoyde can enerjisi diye bıyere gıttık degısık bır adam ve 2 seans gittim rahatlamaya basladım artık daha cok ınsanlarla ıletısıme gecıyorum aksamları huzurlu uyuyorum sorunlarımı cozmeye basladım en onemlısı depresyondan cıktıgımı hıssedıyorum adam bellı gunlerde gelıyomus ıstanbula bır seans daha gıtmeyı dusunuyorum ınsallah temellı kurtulucam bu depresyondan

Peki neyi bekliyorsunuz,
Çocuk için fedekarlık mı yapıyorsunuz ?
CİNSEL hayat yok demişsiniz nereye kadar sürecek ?yarın iş aldatmaya kadar gider maalesef peki ya ozaman ne olacak?
Sohpeti bile sizi geriyor DEMİŞSİNİZ , zor olsa gerek bu evlilik size !!!peki zorunuz ne ?
Yarın bir gün çocuğun piskolojisiNİ HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ ?
Annesi ve babasının mutsuz evliliği onu gerecek ve belkide çocuk mutsuz olacak ,üzücü !!

Adamdan tiksiniyorsan neden barıştınız tekrardan, ben olsam bana o lafları ettiği gün bitirirdim orda suratına bakmazdım bi daha da...

Arkadas bu ne çelışkı daha ne yapsın hamıleyken dovmus kendı cocugunu baskasına teklıf etmıs baska kızlarda aklı daha sızınle evlı baskasıyla evlılık dusunmüş çok merak ettım butun bunları yapan erkek karnını doyurdu dıye iyimi oldu bu kadar şeyden sonra hala aynı evde yaşıyorsan bide aşk sevgı beklıyosan sıkıntı sende

Önüne 2 tabak yemek koyacak para getirsin yeter. Aç mı bırakıyor seni bırakmıyor. Tamam bitti. Bazıları için böyle işte.

Önüne 2 tabak yemek koyacak para getirsin yeter. Aç mı bırakıyor seni bırakmıyor. Tamam bitti. Bazıları için böyle işte.

Ozaman şıkayet etmıycek başına gelenlere yarın adamda dıycek bakıyorum karnını doyuruyorum karsılık beklıycek ıstemesende bıselere zorluycak bellı olan ortadakı cocuga olucak çok yazık

işte ben de ona şaşırıyrum,adam şikayetlerden sonra 360 derece değişti ama nereye kadar.eslki haligerigelirse çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…