- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
-
mutlu değilim, herşey yolunda, eşimiyi davranıyo, dayak hakaret yok, evin giderleirni de karşılıyor...ama onunla mutlu değilim..güvenmiyorum ona, her an küsünce ona anlattıklarımı hemen yumurtlar, üstelik gebelikte bütün paralarını bana vereceksin diye dövdü beni, unutamıyorum, 10 ay önce seni de çocuğu da istemiyorum, çekin gidin, baban çocuğu evlatlık alırım diyordu, alsın o zaman, söyle alsın,çünkü ben yeniden evlenicem, çocuklarım olacak demişti oğlum 1 aylıktı ve ne güzel kızlar vardı alaala seni aldım, anamı bir kız yüzünden kırdım pişmanım dediği günü
boşanırsak ona dmeiştim ki nafaka alacağım, çok sinirlenmişti,köpekgibi çalışıp senimi beslicemdemişti...
şimdi bir melek, sormayın gitsin...karakolluk olduk vs, bazı şikayetlerim oldu, herkes öğrendi çevresinden, amasorun şu ki sevemiyorum onu, güvenemiyorum ona, cinsel hayat da yok, yapmak istemiyorum, bana dokunmasını, onunla aynı odada kalmak bile istemiyorum, başımı şişiriyorsohbetleri
aşık olmadan evlendim,aşkla evlensem farklı mıolurdu
Ben de sevmiyorum eşimi. Allah ya benim canımı alsın ya da onun.ilaclarla yaşıyorum. Stresten insanlıkta ciktim
Boyle adam sevilmez zaten be canim
yani sende sorun yok gayet normalsin.
Ne hikmetse benimki de pek pişmandı benle evlendiğine geçen sene,bu sene ay bir iyi bir iyi sorma gitsin.Ben de unutamıyorum bana söylediklerini hep aklıma gelir.Biz aşkla evlenmiştik.mutlu değilim, herşey yolunda, eşimiyi davranıyo, dayak hakaret yok, evin giderleirni de karşılıyor...ama onunla mutlu değilim..güvenmiyorum ona, her an küsünce ona anlattıklarımı hemen yumurtlar, üstelik gebelikte bütün paralarını bana vereceksin diye dövdü beni, unutamıyorum, 10 ay önce seni de çocuğu da istemiyorum, çekin gidin, baban çocuğu evlatlık alırım diyordu, alsın o zaman, söyle alsın,çünkü ben yeniden evlenicem, çocuklarım olacak demişti oğlum 1 aylıktı ve ne güzel kızlar vardı alaala seni aldım, anamı bir kız yüzünden kırdım pişmanım dediği günü
boşanırsak ona dmeiştim ki nafaka alacağım, çok sinirlenmişti,köpekgibi çalışıp senimi beslicemdemişti...
şimdi bir melek, sormayın gitsin...karakolluk olduk vs, bazı şikayetlerim oldu, herkes öğrendi çevresinden, amasorun şu ki sevemiyorum onu, güvenemiyorum ona, cinsel hayat da yok, yapmak istemiyorum, bana dokunmasını, onunla aynı odada kalmak bile istemiyorum, başımı şişiriyorsohbetleri
aşık olsanız bu adamla hayat daha da cekılmez hale gelırdı ama sıze sıddet uygulayan, hakeretler eden, kendı evladını bıle kapı onune koymaya kalkan bır adamla daha fazla devam etmeyın bence...mutlu değilim, herşey yolunda, eşimiyi davranıyo, dayak hakaret yok, evin giderleirni de karşılıyor...ama onunla mutlu değilim..güvenmiyorum ona, her an küsünce ona anlattıklarımı hemen yumurtlar, üstelik gebelikte bütün paralarını bana vereceksin diye dövdü beni, unutamıyorum, 10 ay önce seni de çocuğu da istemiyorum, çekin gidin, baban çocuğu evlatlık alırım diyordu, alsın o zaman, söyle alsın,çünkü ben yeniden evlenicem, çocuklarım olacak demişti oğlum 1 aylıktı ve ne güzel kızlar vardı alaala seni aldım, anamı bir kız yüzünden kırdım pişmanım dediği günü
mutlu değilim, herşey yolunda, eşimiyi davranıyo, dayak hakaret yok, evin giderleirni de karşılıyor...ama onunla mutlu değilim..güvenmiyorum ona, her an küsünce ona anlattıklarımı hemen yumurtlar, üstelik gebelikte bütün paralarını bana vereceksin diye dövdü beni, unutamıyorum, 10 ay önce seni de çocuğu da istemiyorum, çekin gidin, baban çocuğu evlatlık alırım diyordu, alsın o zaman, söyle alsın,çünkü ben yeniden evlenicem, çocuklarım olacak demişti oğlum 1 aylıktı ve ne güzel kızlar vardı alaala seni aldım, anamı bir kız yüzünden kırdım pişmanım dediği günü
Eşim iyi davranıyor, dayak yok, hakaret yok, evin giderlerini karşılıyor diye başlayan. Hamile iken bütün paralarını bana vereceksin , seni de çocuğunu da istemiyorum , ne güzel kızlar vardı ala ala seni mi aldım diye devam eden bir konu...
Arkadas bu ne çelışkı daha ne yapsın hamıleyken dovmus kendı cocugunu baskasına teklıf etmıs baska kızlarda aklı daha sızınle evlı baskasıyla evlılık dusunmüş çok merak ettım butun bunları yapan erkek karnını doyurdu dıye iyimi oldu bu kadar şeyden sonra hala aynı evde yaşıyorsan bide aşk sevgı beklıyosan sıkıntı sende
Önüne 2 tabak yemek koyacak para getirsin yeter. Aç mı bırakıyor seni bırakmıyor. Tamam bitti. Bazıları için böyle işte.
işte ben de ona şaşırıyrum,adam şikayetlerden sonra 360 derece değişti ama nereye kadar.eslki haligerigelirse çok korkuyorumArkadas bu ne çelışkı daha ne yapsın hamıleyken dovmus kendı cocugunu baskasına teklıf etmıs baska kızlarda aklı daha sızınle evlı baskasıyla evlılık dusunmüş çok merak ettım butun bunları yapan erkek karnını doyurdu dıye iyimi oldu bu kadar şeyden sonra hala aynı evde yaşıyorsan bide aşk sevgı beklıyosan sıkıntı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?