- 5 Aralık 2015
- 407
- 394
- 18
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
-
Neden değişti çok iyi bir adam oldu canım?mutlu değilim, herşey yolunda, eşimiyi davranıyo, dayak hakaret yok, evin giderleirni de karşılıyor...ama onunla mutlu değilim..güvenmiyorum ona, her an küsünce ona anlattıklarımı hemen yumurtlar, üstelik gebelikte bütün paralarını bana vereceksin diye dövdü beni, unutamıyorum, 10 ay önce seni de çocuğu da istemiyorum, çekin gidin, baban çocuğu evlatlık alırım diyordu, alsın o zaman, söyle alsın,çünkü ben yeniden evlenicem, çocuklarım olacak demişti oğlum 1 aylıktı ve ne güzel kızlar vardı alaala seni aldım, anamı bir kız yüzünden kırdım pişmanım dediği günü
boşanırsak ona dmeiştim ki nafaka alacağım, çok sinirlenmişti,köpekgibi çalışıp senimi beslicemdemişti...
şimdi bir melek, sormayın gitsin...karakolluk olduk vs, bazı şikayetlerim oldu, herkes öğrendi çevresinden, amasorun şu ki sevemiyorum onu, güvenemiyorum ona, cinsel hayat da yok, yapmak istemiyorum, bana dokunmasını, onunla aynı odada kalmak bile istemiyorum, başımı şişiriyorsohbetleri
aşık olmadan evlendim,aşkla evlensem farklı mıolurdu
ondan sonra da konularımıza inanmadan dalga gecıyorlar diye kızıyor konu sahipleriEşim iyi davranıyor, dayak yok, hakaret yok, evin giderlerini karşılıyor diye başlayan. Hamile iken bütün paralarını bana vereceksin , seni de çocuğunu da istemiyorum , ne güzel kızlar vardı ala ala seni mi aldım diye devam eden bir konu...
Eşim iyi davranıyor, dayak yok, hakaret yok, evin giderlerini karşılıyor diye başlayan. Hamile iken bütün paralarını bana vereceksin , seni de çocuğunu da istemiyorum , ne güzel kızlar vardı ala ala seni mi aldım diye devam eden bir konu...
Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor , öküzleri yola getirmek zor
Seninle aynı durumdayız bu sorunun cevabını bende merak ettimGerçekten mi ? niye öyle dediniz niye çocuk olunca aşk bitiyor.bu arada çocuğum yok ve artık düşünmeye başladım şimdi öyle diyince korktum .
Seninle aynı durumdayız bu sorunun cevabını bende merak ettim
Aslında ayrı bi konu açıp sormak lazım yaa. bi kaç kişiden daha duydum bunu. bitmez demi ya nolur öyle olmasın aşkın büyüsü falan bozulmasın bitmesin
Ben biteceğini düşünmüyorum ama tecrübeleri dinlemekde fena olmaz aç hadi benide al geliyorum
Gerçekten mi ? niye öyle dediniz niye çocuk olunca aşk bitiyor.bu arada çocuğum yok ve artık düşünmeye başladım şimdi öyle diyince korktum .
Buna özel konu açtım vallahi endişelendirdiniz biziLohusayken başlıyor sıkıntılar kaynananın bilmişlik başlaması ve erkeğin '' annem daha iyi bilir'' demesiyle eşler birbirine düşüyor,
sonra uykusuz geceler eşlerin umursamaz tavrı ,epey zorlu bir süreç ve artık her gün çocuk 6 aylık olduktan sonra ben yemek yapmam deme lüksüne sahip değilsin çorba pişirmeler başlıyor
Gerçekten mi ? niye öyle dediniz niye çocuk olunca aşk bitiyor.bu arada çocuğum yok ve artık düşünmeye başladım şimdi öyle diyince korktum .
Eşim iyi davranıyor, dayak yok, hakaret yok, evin giderlerini karşılıyor diye başlayan. Hamile iken bütün paralarını bana vereceksin , seni de çocuğunu da istemiyorum , ne güzel kızlar vardı ala ala seni mi aldım diye devam eden bir konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?