eşimi sevmiyorum, hayatı sevmiyorum,hiçbişiyi sevmiyorum

Neden değişti çok iyi bir adam oldu canım?
Sebep ne değişmesinde?

ondan sonra da konularımıza inanmadan dalga gecıyorlar diye kızıyor konu sahipleri

Ben de ona şaştım, herşey nasıl yolunda olabilir, hamileyken dövmüş ama?
Sevmemeniz normal konu sahibi, evlat olsa sevilmez ki bu adam...
Boşan demek tabii haddimiz değil ama psikolojik destek şart size...

Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor , öküzleri yola getirmek zor

Gerçekten mi ? niye öyle dediniz niye çocuk olunca aşk bitiyor. bu arada çocuğum yok ve artık düşünmeye başladım şimdi öyle diyince korktum .

dayak yok diyosun ama adam zaten bi kere hirsini doverek almis ve her anda patlamaya hazir bomba gibi duruyor eger kendine guveniyosan ailen arsindaysa zehretme hayatini bu hanzoyla

Lohusayken başlıyor sıkıntılar kaynananın bilmişlik başlaması ve erkeğin '' annem daha iyi bilir'' demesiyle eşler birbirine düşüyor,
sonra uykusuz geceler eşlerin umursamaz tavrı ,epey zorlu bir süreç ve artık her gün çocuk 6 aylık olduktan sonra ben yemek yapmam deme lüksüne sahip değilsin çorba pişirmeler başlıyor
Gerçekten mi ? niye öyle dediniz niye çocuk olunca aşk bitiyor. bu arada çocuğum yok ve artık düşünmeye başladım şimdi öyle diyince korktum .

Buna özel konu açtım vallahi endişelendirdiniz bizi

Üzüldüm gerçekten. Ama hangimiz öfkeliyken ağır sözler söylemedik ki. Bak iyi davranıyo diyosun, demek ki düzelmek istiyo eşin. Yaşadıkların gerçekten üzücü şeyler , ama geçmiş, eşin iyi davranmaya başlamış. Geçmişte takılı kalmamaya , kendin ve çocuğun için eşini sevmeye çalış . Eğer güvenmiyosan sonradan başkalarıyla paylaşmasını istemediğin şeyler paylaşmayıp temkinli davranman iyi olabilir. Aşık olarak evlendiğinde farklı bişeyle karşılaşacağının garantisi yok ki malesef. Ve bol bol EL-VEDÜD çek, eminim çok faydasını görürsün. Rabbim aranıza muhabbet versin.

Adam okuz olduktan sonra ask olsa ne olmasa ne arkadasim,buyuk askla evlenenler bile zamanla soguyorlar genlerinde okuzluk varsa bos yani bosss...

allahtan hakaret yok hakaret bunun neresinde kötü mü davranıyomus töbeee haşaaaa :) bosansana arkadasım sevmıyorsan hayat mı bu..

Valla kızlar anlayişiz kaba biriyle evliyseniz maalesef böyle .ben 6 yıllık evliyim her iki hamileliğimde de eşim benle kavga etti Çocukları aldurmami söyledi.hamileliği sucmus gibi senin yüzünden oldu gibi konuşmalar yaptı.zaten ikinci doğumuma gelmedi yani geç kaldı ne bir Çiçek ne bise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…