- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi maviruzgar
-
eşimi sevmiyorum nedenleri çok fazla burada yazılmayacak kadar fazla. ve katlanmak zorundayım. sanki kendimi hapsolmuş ve ömürboyu da hapis kalacak bir mahkum gibi hissediyorum.
yaş konusunda mı, çocuğun doğduğu dönemde mi bir sıkıntı var bir yerde ama; hayırlısı
çok üzüldüm halineee yaaa..seni o kadar ii anlıorum ki!! bişeyler yapmak için adım atmak için cesaretım yokk..kendime artık güwenemiorum eskiden herşeyi başarırdım oysa şimdi niye böyleyiz....??
29.05.77 doğumluyum.2008 de 32 yaşındaysan
şu anda 36 yaşında olman lazım
:)))) genelde nefret günümde oluyorum. her akşam işten geldiğinde şeytan görmüşe dönüyorum. sadece oğluyla oynadığı zamanlar vicdan azabı çektiğim oluyor duygularımdan dolayı ama çok kısa sürüyorben seni çok iyi anlıyorum
bazen bende eşimi sevmediğimi düşünüyorum ve ondan nefret ediyorum
ama değişiyor ruh halime göre
bugün nefret günümdeyim
yaş konusunda mı, çocuğun doğduğu dönemde mi bir sıkıntı var bir yerde ama; hayırlısı
ben seni çok iyi anlıyorum
bazen bende eşimi sevmediğimi düşünüyorum ve ondan nefret ediyorum
ama değişiyor ruh halime göre
bugün nefret günümdeyim
çokama bu şekilde de ne reye kadar devam eder bu hayat
siz iyi olucaksınızki oğluşunuzda iyi olsun daha çok küçük
bence bir an önce toparlanmaya bakın eski özgüvevivizi geri getirin
bunu oğlunuz için yapmak zorundasınız her şeyin bir çaresi var
ölümün haricinde şimdi silkelenme zamanı bir iş bulup çalışırsınız
olmadı bakıcı tutarsınız az kazanırsınız ama huzurunuz olur böyle bir adamdan ne
size eş ne çocuğunuz ababa olmaz
cesaretini toplamak senin elinde yine
emin ol sevgisiz saygısız bir yuvada çocuk yetiştirirsen özgüveni eksik mutsuz bi birey yetiştirmiş olacaksın
bir insanla evli kalabilmen için belirli şartları olması lazım
mesela evlenirken dinine parasına ahlakına bakılmalı
1. ve 3. varsa zaten mutlu olurdun diye düşünüyorum
para 3.sırada gelmeli zaten
huzur olduktan sonra bi şekilde aşılır
ama bide şu var hatalarını düzeltse sağlıklı bir zemine evliliğini oturtmaya çalışşa ozaman sevebilir misin eşini yeniden yoksa bittimi tamamen
eşimi sevmiyorum nedenleri çok fazla burada yazılmayacak kadar fazla. ve katlanmak zorundayım. sanki kendimi hapsolmuş ve ömürboyu da hapis kalacak bir mahkum gibi hissediyorum.
en sevdiğim şarkıdır..... başarabilene ne güzel ......sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak...
eşini sevmemenin onun ikiyüzlü davranışları(annen kapıdan çıkınca küfretmeye başlaması) dışında başka sebepleri de var mı?
ya oğlana sataşıyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?