eşimi sevmiyorum

Ama sekerim, bakin siz sevmeden evlenmissiniz, yani mantik evliligi demissiniz, adam da mantik evliligi yapmis, o da sevmiyor belli ki. Sevmedigi birine neden ilgi gostersin, neden kiskansin ? Siz ona ilgi gosteriyor musunuz, siz onu kiskaniyor musunuz? her sey karsilikli derim ben.

Madem bosanamayacak durumdasiniz, o zaman siz bence bir el atin bu evlilige. Bas basa gezmeye ciksaniz bu haftasonu?

hemen cevap vereyim tatlım bu adam bana aşık olduğunu söyledi evlendikten sonrada söyledi ama sadece söylüyor yani

Tek sorun bu mu ?
Kısıtlasın , baskılasın mı istiyorsun ?

Demek ki gerçekten güveniyor . Yapısı öyleyse değiştirmezsin , altında birşey aramadan kabul etsen daha mutlu olursun .

sevmese ben ayrılmak isteyince oda ister benim sorunum yok mutluyum diyor onun ihtiyacları giderilsin gerisi önemli değil
Ama siz mutlu değilsiniz bunu görmüyor mu? Sevilmek her insanın ihtiyacıdır. İnsan değer verilmek, kendini ait hissetmek, kıskanılmak vs ister. Konuşun diyeceğim ama konuşmuşsunuzdur mutlaka bunları eşinizle.

hemen cevap vereyim tatlım bu adam bana aşık olduğunu söyledi evlendikten sonrada söyledi ama sadece söylüyor yani

O zaman konusun once acikca, ben cok mutsuzum, bu ne bicim evlilik, ben ilgi + sevgi bekliyorum diyin. Bakalim odun abi ne diyecek?

boşanmak için ne beklıyorsunuz maddi imkanlarınız kısıtlancak dıymemı korkuyorsunuz ayrıca sevmediğiniz adamdan ne dıye 2 çocuk yaptınız çocuklara yazık değilmi
ikinci evliliğim ilkinden bir oğlum var oda yanımda bu evliliğim on sene oldu budan çocuk olduktan sonra işler değişti

O zaman konusun once acikca, ben cok mutsuzum, bu ne bicim evlilik, ben ilgi + sevgi bekliyorum diyin. Bakalim odun abi ne diyecek?
konusmammı nerdeyse her sene bi ayrılma noktasına geliyoruz ama bırakmıyo üçbeşgün ilgili moda giriyo ortalık yatışınca kaldığı yerden devam mkanım olsa çıkıp gidicem ruhu bile duymaz

Ayrıca bir kadının sevmediği adamın ihtiyaçlarını karşılaması da zulüm gibi bir şeydir herhalde.
yani istemeden olunca sınkıntılı oluyo tabi istesem yapmam bunuda denedim bu sefer beni suçlu çıkarıyo

konusmammı nerdeyse her sene bi ayrılma noktasına geliyoruz ama bırakmıyo üçbeşgün ilgili moda giriyo ortalık yatışınca kaldığı yerden devam mkanım olsa çıkıp gidicem ruhu bile duymaz

Sominelik odun yani ? Ben bu noktada pes ediyorum, 40lik 50lik ablalara meydani birakiyorum:)

Niye evlendin o zaman ?

yani istemeden olunca sınkıntılı oluyo tabi istesem yapmam bunuda denedim bu sefer beni suçlu çıkarıyo
bekarım ama tahmin edebiliyorum. sonradan mı böyle oldu? en baştan beri mi böyleydi? siz bir uzmandan destek alsanız. o bir sorun görmediği için terapi psikolog filan kabul etmez.

bekarım ama tahmin edebiliyorum. sonradan mı böyle oldu? en baştan beri mi böyleydi? siz bir uzmandan destek alsanız. o bir sorun görmediği için terapi psikolog filan kabul etmez.
düşündüm adam sorun sende hiçbiseyine karısmiyorum diyor. bende sorun orda nasıl bu kadar icin rahat ediyor diyorum kavga eedince zoraki sevgi sözleri odun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…