- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.600
- 898
severek evlenmedim biraz mantık evliği gibi oldu.sebeblere gelince bir kadın kocası yokmuş gibi kendini bekar hissedebilirmi?adam domuz eti yemiş sıfır kıskançlık asla sohbet yok bir hafta konuşmayım gelip sormaz eve geç gelirim arkadaslarlayım derim kimmis diye bile sormaz neymiş bana güveniyormuş anlatmakla bitmez yanı şiştimmmmm
sevmese ben ayrılmak isteyince oda ister benim sorunum yok mutluyum diyor onun ihtiyacları giderilsin gerisi önemli değileşiniz de sizi sevmiyor olabilir mi?
Ay ben bilemedim icim sey oldu bi inanasim gelmedi sizesevmese ben ayrılmak isteyince oda ister benim sorunum yok mutluyum diyor onun ihtiyacları giderilsin gerisi önemli değil
hemen cevap vereyim tatlım bu adam bana aşık olduğunu söyledi evlendikten sonrada söyledi ama sadece söylüyor yaniAma sekerim, bakin siz sevmeden evlenmissiniz, yani mantik evliligi demissiniz, adam da mantik evliligi yapmis, o da sevmiyor belli ki. Sevmedigi birine neden ilgi gostersin, neden kiskansin ? Siz ona ilgi gosteriyor musunuz, siz onu kiskaniyor musunuz? her sey karsilikli derim ben.
Madem bosanamayacak durumdasiniz, o zaman siz bence bir el atin bu evlilige. Bas basa gezmeye ciksaniz bu haftasonu?
severek evlenmedim biraz mantık evliği gibi oldu.sebeblere gelince bir kadın kocası yokmuş gibi kendini bekar hissedebilirmi?adam domuz eti yemiş sıfır kıskançlık asla sohbet yok bir hafta konuşmayım gelip sormaz eve geç gelirim arkadaslarlayım derim kimmis diye bile sormaz neymiş bana güveniyormuş anlatmakla bitmez yanı şiştimmmmm
o zaman neden 2 çocuk ?bir çok kez o noktaya geldi ama iki çocukla nasıl geçinirim zırnık vermez bana
Ama siz mutlu değilsiniz bunu görmüyor mu? Sevilmek her insanın ihtiyacıdır. İnsan değer verilmek, kendini ait hissetmek, kıskanılmak vs ister. Konuşun diyeceğim ama konuşmuşsunuzdur mutlaka bunları eşinizle.sevmese ben ayrılmak isteyince oda ister benim sorunum yok mutluyum diyor onun ihtiyacları giderilsin gerisi önemli değil
hemen cevap vereyim tatlım bu adam bana aşık olduğunu söyledi evlendikten sonrada söyledi ama sadece söylüyor yani
ikinci evliliğim ilkinden bir oğlum var oda yanımda bu evliliğim on sene oldu budan çocuk olduktan sonra işler değiştiboşanmak için ne beklıyorsunuz maddi imkanlarınız kısıtlancak dıymemı korkuyorsunuz ayrıca sevmediğiniz adamdan ne dıye 2 çocuk yaptınız çocuklara yazık değilmi
konusmammı nerdeyse her sene bi ayrılma noktasına geliyoruz ama bırakmıyo üçbeşgün ilgili moda giriyo ortalık yatışınca kaldığı yerden devam mkanım olsa çıkıp gidicem ruhu bile duymazO zaman konusun once acikca, ben cok mutsuzum, bu ne bicim evlilik, ben ilgi + sevgi bekliyorum diyin. Bakalim odun abi ne diyecek?
yani istemeden olunca sınkıntılı oluyo tabi istesem yapmam bunuda denedim bu sefer beni suçlu çıkarıyoAyrıca bir kadının sevmediği adamın ihtiyaçlarını karşılaması da zulüm gibi bir şeydir herhalde.
konusmammı nerdeyse her sene bi ayrılma noktasına geliyoruz ama bırakmıyo üçbeşgün ilgili moda giriyo ortalık yatışınca kaldığı yerden devam mkanım olsa çıkıp gidicem ruhu bile duymaz
bekarım ama tahmin edebiliyorum. sonradan mı böyle oldu? en baştan beri mi böyleydi? siz bir uzmandan destek alsanız. o bir sorun görmediği için terapi psikolog filan kabul etmez.yani istemeden olunca sınkıntılı oluyo tabi istesem yapmam bunuda denedim bu sefer beni suçlu çıkarıyo
çevremdekiler inanmıyo normaldir tabi şahit olanlar hariç odabi kac kisiAy ben bilemedim icim sey oldu bi inanasim gelmedi size
düşündüm adam sorun sende hiçbiseyine karısmiyorum diyor. bende sorun orda nasıl bu kadar icin rahat ediyor diyorum kavga eedince zoraki sevgi sözleri odun gibibekarım ama tahmin edebiliyorum. sonradan mı böyle oldu? en baştan beri mi böyleydi? siz bir uzmandan destek alsanız. o bir sorun görmediği için terapi psikolog filan kabul etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?