Pardon ama siz biraz fazla şey bekliyorsunuz. .ben de eşimle aşk ve mantık evliliği yaptım. .Aşk da bir yere kadar daha sonra saygı ve sevgi evliliği ayakta tutar. .benim eşim de odunun tekidir senin yaptığın kavgaları bende yaptım. .eşim beni de kiskanmaz eve geç gelsem merak etmez nerde kaldın demez. ..Aksine evde durma gez der...herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım ...senin durumunun tam tersini yaşayan erkeklerde var..kadından şikayetçi..ölümlü dünya hayatı kendinize zindan etmeyin ..empati yapın..farklı şeyler yapın..kurslara gidin..Kendinizi sosyallestirin..kimse dört dörtlük es bulamıyor...o zaman herkes bosansin..evinizin dekoru yla ilgilenin vs birseyler yapın...eşiniz size imkan sağlıyor sa allahtan daha ne istiyorsun kiikinci evliliğim ilkinden bir oğlum var oda yanımda bu evliliğim on sene oldu budan çocuk olduktan sonra işler değişti
ah şekerim 22 yaşında bir yasında cocukla dulsun paran yok ailen bir yere kadar evde iki küçük kardes daha anne calisir ailem hic beni bu konuda üzmedi ama ben yuk oldugumun farkındaydım ve biryasindaki cocuğumun babasızlığı hissetmesi ve en önemliside bu durumunuzu hor görenler ve faydalanmaya calısanlar...Niye evlendin o zaman ?
canım benim bende öyle yapıyorum kendimi dekordan dekora gece gunduz gezmeye vurdum ask beklemiyorum zaten bu sacma olur sevgiyide gectimPardon ama siz biraz fazla şey bekliyorsunuz. .ben de eşimle aşk ve mantık evliliği yaptım. .Aşk da bir yere kadar daha sonra saygı ve sevgi evliliği ayakta tutar. .benim eşim de odunun tekidir senin yaptığın kavgaları bende yaptım. .eşim beni de kiskanmaz eve geç gelsem merak etmez nerde kaldın demez. ..Aksine evde durma gez der...herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım ...senin durumunun tam tersini yaşayan erkeklerde var..kadından şikayetçi..ölümlü dünya hayatı kendinize zindan etmeyin ..empati yapın..farklı şeyler yapın..kurslara gidin..Kendinizi sosyallestirin..kimse dört dörtlük es bulamıyor...o zaman herkes bosansin..evinizin dekoru yla ilgilenin vs birseyler yapın...eşiniz size imkan sağlıyor sa allahtan daha ne istiyorsun ki
canım benim bende öyle yapıyorum kendimi dekordan dekora gece gunduz gezmeye vurdum ask beklemiyorum zaten bu sacma olur sevgiyide gectim
Arkadaşımızın Çok İLginç Bi Yapısı Var. İLginçbu ne demek yaa..dalgamı..
Neden dalga olsun ayrılamadığım için kendimi evimle çocuklarımla vs.iyi yönlerini degerlendiriyorum icimi dökeyim dedim çünkü ben tanıdıgım kimseyle hic bi sekilde bu konuları anlatmıyorumbu ne demek yaa..dalgamı..
tek kelime. boşanOnu bir eş olarak hissetmiyorum ben onun için ihtiyaçlarını giderdiği biriyim .Etrafımdakiler "Hayat sana güzel"diyorlar ama bilmiyorlar ben sevgisizlikten ölüyorum.
Valla ben 4 senedir oğlumla ailemin ewinde yaşıyorum.ah şekerim 22 yaşında bir yasında cocukla dulsun paran yok ailen bir yere kadar evde iki küçük kardes daha anne calisir ailem hic beni bu konuda üzmedi ama ben yuk oldugumun farkındaydım ve biryasindaki cocuğumun babasızlığı hissetmesi ve en önemliside bu durumunuzu hor görenler ve faydalanmaya calısanlar...
sevmese ben ayrılmak isteyince oda ister benim sorunum yok mutluyum diyor onun ihtiyacları giderilsin gerisi önemli değil
Boşanabilirsin.Onu bir eş olarak hissetmiyorum ben onun için ihtiyaçlarını giderdiği biriyim .Etrafımdakiler "Hayat sana güzel"diyorlar ama bilmiyorlar ben sevgisizlikten ölüyorum.
bunun içinmi sevmiyorsun.adam sana güveniyor. biz kadınlarda dert arıyoruz başıma. eve hapsetsin olsun bitsin o zamanseverek evlenmedim biraz mantık evliği gibi oldu.sebeblere gelince bir kadın kocası yokmuş gibi kendini bekar hissedebilirmi?adam domuz eti yemiş sıfır kıskançlık asla sohbet yok bir hafta konuşmayım gelip sormaz eve geç gelirim arkadaslarlayım derim kimmis diye bile sormaz neymiş bana güveniyormuş anlatmakla bitmez yanı şiştimmmmm
yani istemeden olunca sınkıntılı oluyo tabi istesem yapmam bunuda denedim bu sefer beni suçlu çıkarıyo
adam sadece ihtiyaçları karşılansın isityorsa siz de karşılamayın..canım benim bende öyle yapıyorum kendimi dekordan dekora gece gunduz gezmeye vurdum ask beklemiyorum zaten bu sacma olur sevgiyide gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?