eşimi sevmiyorum

vallahi denedim o yemegini yalnız yedi o evdeyken evde durm
evet duygusal boşluktayım tanıdığım kimseyle paylasamadıgım icin burda paylaşıp tabiki fikirlerinizi almak istedim ne istediğimide biliyorum benim bunu paylasma sebebim çıkmazdayım kendime güvenimin kaybolduğunu hissediyorum siz sıkıntınızı sadece cözüm getirebilecek kisilerlemi paylasıyosunuz

Niye eve gec geliyosun? Aldatiyo musun kocani

çok beğendim yorumunu ben sevgiyi kıskanclıkla kısıtlamayla ölçmüyorum hasta olurum gelip neyin var diye sormaz bile üzgün olurum sormaz bile yemeğini yer tv izler yatar.evde kalır öğlen kalkar kahvaltı yapar pjamaları cikarmadan koltuga yatar tv izlerken tekrar uykuya dalar biyere gidelim derim birgün evde kalıyorum dinlenemiyorum tm haklı buldum ve izinli günlerinde hic bis demiyorum ama bunun yıllık izinli günlerinide gördük adam bir hafta evden cıkmadı bu adam ben hamileyken kanama oldu ve beni doktora götürmeyen adam ocugun kafası yarıldı kanlar içinde uykudan kaldırdık diye kavgadovüs hastaneye götüren adam cocugumun yemek yerken eline bakan adam neden iki üc ayakkabısı var diya cikisan su parasası cok geliyor diye banyo yapmamıza kızan ama kendi damak tadından asla taviz vermeyen boğazına geldiğinde hiç kısmayan bize gelince nazi kampı gibi tatlım bu adamı anlatmakla bitmez aklın almaz yalan söylüyosun atıyosun dersin

Benim esimde beni çok seviyor maddi hiç bir sorunum yok herkez saray gibi evin sus otur diyo ama ben malesef eşimin ailesi yüzünden eşime olan sevgimi kaybettim
Allahtan ailesi yüzünden dedin yoksa yanmıstın

O zaman öncelikli çözüm Aile terapisi, olmuyorsa boşanma diyorum.
Size de yazık..

benim eşimde alışverişten 22,30 da geldim diye bir sürü laf etti. kıskanmışmı ki şimdi beni
Kesin kıskanmıştır yarım saat sonra gel daha cok kıskanır olaya neresinden bakıyosunuz anlamadım

Aynen dediğin gibi şekerim herkese cevap yetiştiricem diye karıştı biraz ben mantık evliliği yaptım çünkü en büyük aşlar bile bitiyor yerini sevgi saygı kafaların uyusması kalıyor o yüzden yani benim için biraradayken geçirdiğimiz vakit önemliydi bana saygısı cocuğuma davranışı ve bağımlılığı psikolojik sorunkarı olmaması bunun gibi özelliklere dikkat ettim evlenmeden önce cok iyi vakit geçiriyordum cocugumla ilgileniyor surekli çicekler hediyeler geziyiruz tozuyoruz dedimki ne desem yapıyor ve benim icin zayıfladı dedimki kafadengi iyi huylu uyumlu sorunları yok en önemlide bana ilk gördügünde asık olduğunu söylemişti sevmedim dediysek nefret ederek zorla evlendim demedim kafama uydu egleniyorduk bu hosuma gitti o yokkende sosyaldim ama yalnızdım ve evlendim evlenince sirumluluk arttığı için çok şey beklemedim sürekli laylaylom gecmiyecegini elbette biliyirum üc sene bu sartkar değisti nasılki üç sene sonra kimlik aldı çocuk oldu adam yüzde doksan değisti artık umrunda degil evi var arabası var kimligi var sugortası var cocugu var evde hizmetcide var(ben)Ben bana baksın ben yiyip ucip yatym diye evkenmedim hayatı paylasmak icin evlendim bu sevgiyede dönüsebilirdi o asiktida ne oldu tabi evlendigim adamın gercek yuzu beni iyice soguttu olay bu aklıma gelmiyir desem yalan olur kullanıldığımı bile düşünüyorum

dediğğim gibi yapın o zaman aile terapistine gitmenizde fayda var , yani en azından bir öngörüşmeyle size bi kaç çözüm yolu önerebilir. Boşan diyemiyorum dilim varmıyor asla. böylesi iyi bi ilişkiyle başlamış , birşeyler bozulmasına sebep olmuş, o birşeylerin altında yatan sebepler çok önemli...onuda tecrübeli bir danışman çözebilir.AllAH yardımcınız olsun biraz sabır ,ve biraz tecrübeli kişileri yoklayın ,sonrasında deneyn baktınız olmuyor, tekrar bi düşünün

Kesin kıskanmıştır yarım saat sonra gel daha cok kıskanır olaya neresinden bakıyosunuz anlamadım

bende geçmiş yorumlarda okuduğum söze istinaden yazdım o bakış açısına göre benimki de böyle mi oluyor yani demek istedim. yani bende sizin gibi şaşırdığım için böyle bir yorum yaptım ama neyse kime neyi anlatıyosam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…