Esimi soguttummu? cok sey mi istiyorum..

nilayblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
973
275
53
35
Merhabalar,

benim sorunum esimden ilgi , sevgi beklemem ve bir turlu bunu tam anlamiyla hissedememem. Esimin benim beklentilerim yuzunden isyan etmesi, bana soguk davranmasi, eger ustelersem kabalasmasi ve kavga etmemiz..

Esimde bende calisiyoruz, o sıklıkla yurtdisina seyahate gidiyor, 1-2 hafta kaldigi oluyor bazen. 3 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ama kismetse Turkiyeye donecegiz yakinda.
beklentilerim gun icinde 1-2 kere konusmak, bi vakit ayirip beni aramasini veya mesaj atmasini bekliyorum, esimde mesajlasmaktan nefret ediyo, o yapmayinca ben dayanamayip ariyorum veya yaziyorum , abartmazsam sorun yok konusuruz ama seyahatteyse icim icimi yiyo aramadan duramiyorum, bu sefer geriliyoruz beni cok bunaltiyosun diyo, 3 yasinda cocuk gibi davraniyosun diyo ve saygisizlasiyo bazen hakaret ediyo bana.

aslinda istedigim deger gormek, sevgi ve saygi gormek esimden.. bunlar icin ne yapmam gerekir?
hep bi iletisimde olmak istedigim dogru, belki sevgililikteki gibi kalmaya calisiyorum sorun bu bilmiyorum, ama icimden hep temas halinde olmak geliyor. en azindan 3-4 saatte bir konusmak istiyorum. esimse bunu istemiyo ve ben diretince kabalasiyo bana saygisizlasiyo kendini cekiyo , en kotusu ise hakaret ediyo ve kavga ediyoruz..

esimin yogun bir isi var, hepte oyle olacak gibi isini cok seviyo. cocukta dusunuyoruz yakinda ama iliskimizi duzeltmek biseyleri rayina oturtmak ve ben kendi icimdede esimin sevgisine guvenmeyi istiyorum cocuktan once.

kavga esnasinda bana Allah seninde benimde yardimcim olsun, kendime uzuluyorum dedi. nasil bir duzen kurucaz merak ediyorum dedi.. 3 yasindaki aklinla nasi cocuk olcak dedi, bana boyle yapiyosan ona ne yapicaksin dedi... benim hic olgun davranmadigimi cocuk gibi davrandigimi dusunuyor.. cok ariyorum mesaj atiyorum ilgi bekliyorum diye, ozellikle o seyahatteyken.

ne yapmaliyim sizce? nasil yoluna girer hersey..

Hakaret etmesi çok çirkin ama benim eşim de yoğun çalışıyor gün içinde çok gerekmedikce konuşmayız çünkü ya toplantıda oluyor yada işinin basında hani arasam bile kısaca konuşup kapatıyoruz çünkü erkekler çok sevmiyor sanırım telefonda konuşmayı onun dışında evde iletişiminiz nasıl bu çok onemli sürekli konuşma mesaj sevmeyebilir işine yoğunlaşması gerektiğinde sen arıyorsan gerilir kavga çıkarır ama bu hakeret etmesini gerektirmez siz beklentinizi düşürün önce konuşun karşılıklı belki çözülür zamanla

3_4 saatte bir gorusmek istemek nedir ya?
Adam yogunmus sen diyorsun.

Senin gun icerisinde isin gucun yok mu?
Kendine mesgale yarat calismiyorsan.

Adami rahat birak biraz.
Gunde 1 kere konusmak ya da mesajlasmak yeter.

Kocan hakli.

Bu kadar ilgi bekleyen kadinlari anlamiyorum.

Kocanizdan baska ilgilenecek birseyiniz yok mu su hayatta?

Merhabalar,

benim sorunum esimden ilgi , sevgi beklemem ve bir turlu bunu tam anlamiyla hissedememem. Esimin benim beklentilerim yuzunden isyan etmesi, bana soguk davranmasi, eger ustelersem kabalasmasi ve kavga etmemiz..

Esimde bende calisiyoruz, o sıklıkla yurtdisina seyahate gidiyor, 1-2 hafta kaldigi oluyor bazen. 3 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ama kismetse Turkiyeye donecegiz yakinda.
beklentilerim gun icinde 1-2 kere konusmak, bi vakit ayirip beni aramasini veya mesaj atmasini bekliyorum, esimde mesajlasmaktan nefret ediyo, o yapmayinca ben dayanamayip ariyorum veya yaziyorum , abartmazsam sorun yok konusuruz ama seyahatteyse icim icimi yiyo aramadan duramiyorum, bu sefer geriliyoruz beni cok bunaltiyosun diyo, 3 yasinda cocuk gibi davraniyosun diyo ve saygisizlasiyo bazen hakaret ediyo bana.

aslinda istedigim deger gormek, sevgi ve saygi gormek esimden.. bunlar icin ne yapmam gerekir?
hep bi iletisimde olmak istedigim dogru, belki sevgililikteki gibi kalmaya calisiyorum sorun bu bilmiyorum, ama icimden hep temas halinde olmak geliyor. en azindan 3-4 saatte bir konusmak istiyorum. esimse bunu istemiyo ve ben diretince kabalasiyo bana saygisizlasiyo kendini cekiyo , en kotusu ise hakaret ediyo ve kavga ediyoruz..

esimin yogun bir isi var, hepte oyle olacak gibi isini cok seviyo. cocukta dusunuyoruz yakinda ama iliskimizi duzeltmek biseyleri rayina oturtmak ve ben kendi icimdede esimin sevgisine guvenmeyi istiyorum cocuktan once.

kavga esnasinda bana Allah seninde benimde yardimcim olsun, kendime uzuluyorum dedi. nasil bir duzen kurucaz merak ediyorum dedi.. 3 yasindaki aklinla nasi cocuk olcak dedi, bana boyle yapiyosan ona ne yapicaksin dedi... benim hic olgun davranmadigimi cocuk gibi davrandigimi dusunuyor.. cok ariyorum mesaj atiyorum ilgi bekliyorum diye, ozellikle o seyahatteyken.

Anlattiklarinizdan sizin esinize guvenmediginizi dusundum ve bence esiniz hakli. Sizin isiniz cok yogun degilse onu anlayamazsiniz.

Merhabalar,

eşim 2 ayda bir iş seyehatine cıkar
3 gün falan kalır geri gelir
o sürecte asla aramam
onu bunaltmak ıstemem
müsait oldugunda eşim beni arasın dıye düşünürüm

eşim de ihmal etmez günde 3-4 kere arar. ama ben hıc aramam

kontrol amaclı ise asla aramam .
hatta geceleri otelde oturur tv izler dısarı cıkıp gezsene derim yenı yerler gorsun ısterım.

adamı sureklı kontrolde tutuyorsan bunalır tabi
geri çek kendini sen de arama bakalıkm ne yapacak.

Gün içinde bir kez aramakla başlayın işe.
Asıl mesele sanki ilgi sevgi göstermemesi değil de sizin , eşiniz uzaktayken güven problemi duymanız gibi geldi bana. ;)
Üstüne düşmeyin , kıskanıyorsanız bile belli etmeyin özgüveniniz yerine gelince herşey daha güzel olacaktır bence ;)

Merhabalar,

Öncelikle yapman gereken sürekli ilgi beklemekten vazgeçmek.erkekler böyle mızmızlanan bir eş istemiyorlar malesef.
Sürekli ilgi bekleyen biri olsa bende sıkılırım açıkçası. Biraz kendini mutlu edecek birşeyler bul mesela. Ben eşimi gün içinde aramıyorum bile. Eşim de yoğun çalışıyor şehir dışına çıktığı oluyor hatta yakın zamanda yurt dışına da gidecek 3 günlüğüne. Ama zırt pırt aramıyorum.
Aramak sorun değil de sürekli benimle ilgilenmiyorsun diye dile getirmek onu sıkar. Daha ciddi işler yaptığı için senin bu söylenmelerin ona boş iş gibi gelir.

biraz olgunlaşmayı ve kendınıze mesgale aramayı deneyın.
evlilik sevgılılıkten çok farklı. sizde bıraz kendınızı çekin geri o zaman hersey duzelecek emın olun.
gunde bır kere konusmak ya da mesaj atmak yeterlı.

ama senı sevıyorum vs gıbı seyler hıç demıyorsa o zaman haklısınız

Bence çok üstüne gitmeyin. tamam haklısınız ilgi görmek istemekte ama ısrarcı olmayın onun da sizi özlemesine izin verin, belki siz aramasanız gün içinde o arayacak sizi, özlediğini söyleyecek.. kendinize de eşinize de zaman verin...

Acikcasi onun aramasina pek gerek kalmiyo ben sabredemedigim icin yani tabi bu is icin seyahat ettigi zaman boyle, sabah yarim saat bekliyorum aramadiysa dayanamayip ariyorum/ yaziyorum.
ben aramazsam oda aramazda konusamayiz diye ben bastan boyle dusunup ariyorum.. fazla odaklanmisim gibi esime.

Hakaret etmesi çok çirkin ama benim eşim de yoğun çalışıyor gün içinde çok gerekmedikce konuşmayız çünkü ya toplantıda oluyor yada işinin basında hani arasam bile kısaca konuşup kapatıyoruz çünkü erkekler çok sevmiyor sanırım telefonda konuşmayı onun dışında evde iletişiminiz nasıl bu çok onemli sürekli konuşma mesaj sevmeyebilir işine yoğunlaşması gerektiğinde sen arıyorsan gerilir kavga çıkarır ama bu hakeret etmesini gerektirmez siz beklentinizi düşürün önce konuşun karşılıklı belki çözülür zamanla

coktandir konustugumuz bisey bu, esim cok ustune gittigimi ve bogdugumu soyluyo, evde iletisimimiz iyi sayilir kavga etmedigimiz zamanlarda. gezmesi cikmasi yoktur, is disinda hep birlikteyiz yani. ama seyahatleri var iste, ayda 1 hafta yok gibi. bende biraz pipirikliyim bu surede hep bi sorun cikiyo.

3_4 saatte bir gorusmek istemek nedir ya?
Adam yogunmus sen diyorsun.

Senin gun icerisinde isin gucun yok mu?
Kendine mesgale yarat calismiyorsan.

Adami rahat birak biraz.
Gunde 1 kere konusmak ya da mesajlasmak yeter.

Kocan hakli.

Bu kadar ilgi bekleyen kadinlari anlamiyorum.

Kocanizdan baska ilgilenecek birseyiniz yok mu su hayatta?

yogun evet, ama hayatta geciyo, evlendik diye birbirimizi boslayacakmiyiz.. nasil olacak orta yol bulunacak bilmiyorum..
bende calisiyorum, cok bos degilim ama esim hep onceligim oldugu icin ve onun kadar yogun olmadigim icin ona ayiracak vaktim hep oluyor.. oda beni rahat birak huzur ver diyo. ama gel gor ki ben onu ararken konusmak istedigim ozledigim icin ariyorum. o bana biraz alan ver dedikcede benden sogudu diye dusunuyorum.. farkli bakiyoruz yani

Anlattiklarinizdan sizin esinize guvenmediginizi dusundum ve bence esiniz hakli. Sizin isiniz cok yogun degilse onu anlayamazsiniz.

Aslinda guvenmemek icin bir sebebim yok, herhangi bir yanlisi olmadi bugune dek. Ama haklisiniz ilgi bekliyorum konusmak istiyorum..

yogun evet, ama hayatta geciyo, evlendik diye birbirimizi boslayacakmiyiz.. nasil olacak orta yol bulunacak bilmiyorum..
bende calisiyorum, cok bos degilim ama esim hep onceligim oldugu icin ve onun kadar yogun olmadigim icin ona ayiracak vaktim hep oluyor.. oda beni rahat birak huzur ver diyo. ama gel gor ki ben onu ararken konusmak istedigim ozledigim icin ariyorum. o bana biraz alan ver dedikcede benden sogudu diye dusunuyorum.. farkli bakiyoruz yani
soğumamıştır.. ama yılmıştır

lütfen kendiniz geri çekilin biraz yalnız sakın trip afra tafra yapmayın laf çarpmayın
sizi arayacaktır.. aradığında da tatlı tatlı konuşun
evde iyi değil mi aranız tatlı dil sevdiğini söyleme vs yok mu?

eşim 2 ayda bir iş seyehatine cıkar
3 gün falan kalır geri gelir
o sürecte asla aramam
onu bunaltmak ıstemem
müsait oldugunda eşim beni arasın dıye düşünürüm

eşim de ihmal etmez günde 3-4 kere arar. ama ben hıc aramam

kontrol amaclı ise asla aramam .
hatta geceleri otelde oturur tv izler dısarı cıkıp gezsene derim yenı yerler gorsun ısterım.

adamı sureklı kontrolde tutuyorsan bunalır tabi
geri çek kendini sen de arama bakalıkm ne yapacak.

Surekli kontrol etmeye calistigimi soyluyor ve bundan dolayi kavga ediyoruz. kavgada cok cirkinlesiyor ayrica hakaret edebiliyor.

ben aramazsam esim beni 1-2 kere arar seyahat ediyoken. bende bilmek istiyorum ne yapti nasi geciyo gunu, gun icinde
konusmak istiyorum ama esim musait olsa bile bunlari haber verme geregi duymaz , farkli dusunuyoruz cunku.

ben cok aradigim icinde beni aramak yerine benim aramalarimdan sikayet eder ve arayip yazip durma cocukmusun der.

Gün içinde bir kez aramakla başlayın işe.
Asıl mesele sanki ilgi sevgi göstermemesi değil de sizin , eşiniz uzaktayken güven problemi duymanız gibi geldi bana. :KK66:
Üstüne düşmeyin , kıskanıyorsanız bile belli etmeyin özgüveniniz yerine gelince herşey daha güzel olacaktır bence :KK66:

Ozguvensiz davrandigim konusunda cok haklisiniz. kiskaniyorum ve merak ediyorum, bugune kadar guvenimi sarsacak birsey yasanmadi ama yinede ben kontrolcu davraniyorum.. ayni zamanda beni aramaz ilgilenmezsede uzuluyorum endise duyuyorum ve bu yuzden ben ariyorum . en azindan konusmadan gecirmeyelim diye..

Back
X