Esimi tekrar kazanmak icin canimi acittigi yerden acitmali miyim canini

Mate86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
30
18
8
Asagida ki konuyu ilk defa burda konusmustum burada yazilanlardan sonra bugun bir iliski terapisti ile gorustum.
Oncelikle bir erkegin bunalim halinde baskasina yonelmesinin yani iliskimizin disina cikmasinin hatali oldugunu ve bu durumda bana soguk ve mesafeli davranmasinin yakalanmislik olmasindan ya da hala diger tarafa ilgi duymasindan dolayi olabilcegini soyledi. Eger ki duzeltmek istiyorsak beni ikna etmesi ve guven tazelemesi gerekenin o oldugunu soyledi. Bunun icin herseyin belirli bir periyodda ya da bir kere de benim kafamda soru isareti kalmayincaya kadar detayli konusulmasi gerektigi sonrasinda bu konunun tekrar acilmamasi gerektigini soyledi. Bir ay sonrasinda hersey duzelecek diyordu ya esim madem bu kadar bekledin bir ay daha bekleyip bir ay sonra karar verebilirsin dedi. Ve bu ay icinde de kendime yonelerek birseyler yapmamin beni rahatlatacagini iletti.
Devam etmek istiyorsam eski ile kiyaslamadan yeni bir iliski duzeni olusturmamiz gerekiyormus. Eger herseyi konusup bu ilisme doneminde esim bana karsi seffaf olmamis olursa bu durumun yillar sonra bile patlak verebilcegini soyledi.
Benim kararim ise bir ay daha bekleyip gerekirse herseyi bitirmek.kendi icimiDe sorun yasamis olsak da simdiye kadar bu sorunumuz ne cocugumuzu ne de cevremizi etkilemedigi icin cocugumun hayatini etkileyecek geri donusu olmayan bir sey yapmak istemiyorum.

Cok severek evlendigim ve beni cok seven esim beni aldatti bir sene once ogrendim. Simdi ise herseyin bittigini soyluyor ama nedense operken koklayarak open esim araba kullanirken bile elimi birakmayan kocam bana karsi mesafeli.. sordugumda eger onu seviyorsan ona git benim yanimda ne isin var dedigimde o kisinin ona gore olmadigini ve bana karsi mesafeli olma sebebinin islerinin yogunlugu gerginligi oldugunu soyluyor. Maddi olarak zor donemden gectik stresini bir nebze anlayabiliyorum. Ama daha once de buna benzer bir donem yasamistik ve o zamanlar eve geldiginde sigindigi liman bendim. Ne kadar gergin olursa olsun ozel hayatimizi etkilemiyordu.
Ben bu adamin en cok yuregini insanligini sevdim. Ama acaba akli hala o kizda mi diye de dusunmeden edemiyorum. Bana 1 ay sonra isle ilgili tum yogun doneminin bitecegini soyluyor. Ben ise beni uzmemek icin mi benim yanimda diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Ve canimi acittigi yerden canini yakmak istiyorum onun. Aslinda var olmayan birinden cok etkilendigimi hatta o kisiye asik oldugumu soylemek istiyorum. Bunu yaparsam eger gercekten beni seviyorsa birakmaz beni izin vermez diye dusunuyorum. Sevmiyorsa da en azindan artik bana karsi vicdan yapmaktan vazgecer ve beni birakir diye dusunuyorum.
Akli baskasinda olanin benim yanimda isi olmamali. Biliyorum giderse canim cok acir ama her gun acimasindan daha iyi olur.
Ben ozel hayatimla ilgili kimse ile konusamiyorum.. sorum su ki yapmayi dusundugum sey ne kadar ise yarar ne kadar ters teper??

Son düzenleme:
şey mi yapsanız acaba, hani kimsenin aklına gelmeyecek bişey, düşünemediniz heralde ; boşansanız mı????

Ben buraya bu konuyu keyif ya da girgir olsun diye yazmadim. Gercekten canim cok aciyor. Sevmesem ya da bir zamanlar cok sevildigimi hissetmemis olsam niye ugrasayim?? Dilekceyi beni aldatti diye vermek cok zor degil.

Afedersiniz de kabahatli olan adam, siz niye onu kazanmaya calisan tarafsiniz???

Derdiniz kocayi kaptirmamaksa ablacim belli ki akli digerinde su yazdiklarinizdan. Biraz gururunuz olsun. Su adamin pesinde kosarken gururunuz kirilmayacak mi? Adamin hicbir af dileme cabasi yok, pismanlik belirtisi zaten hic yok.

Boşanmayı seçenek olarak düşünmüyorsanız ye,iç ,eğlen keyfine bak ve geçmişi unut.. esinizede bu olayı hatırlatıcı şeyler sorma ,, (bir tramva atlatmissin sağlıklı dusunemiyorsun bence )

Seviyorsa bırakmaz diye bir şey yok ki..

Eşimin bir gazete haberi üzerine yaptığı yorum: Ben aldatılmış olsaydım seviyorum diye devam edemezdim. Esas sevdiğim için kabullenemez ve giderdim.

Kısacası aldatılmanın etkisi ve insanlarda oluşturduğu hissin sebebi çok değişken olabilir.

Cok severek evlendigim ve beni cok seven esim beni aldatti bir sene once ogrendim. Simdi ise herseyin bittigini soyluyor ama nedense operken koklayarak open esim araba kullanirken bile elimi birakmayan kocam bana karsi mesafeli.. sordugumda eger onu seviyorsan ona git benim yanimda ne isin var dedigimde o kisinin ona gore olmadigini ve bana karsi mesafeli olma sebebinin islerinin yogunlugu gerginligi oldugunu soyluyor. Maddi olarak zor donemden gectik stresini bir nebze anlayabiliyorum. Ama daha once de buna benzer bir donem yasamistik ve o zamanlar eve geldiginde sigindigi liman bendim. Ne kadar gergin olursa olsun ozel hayatimizi etkilemiyordu.
Ben bu adamin en cok yuregini insanligini sevdim. Ama acaba akli hala o kizda mi diye de dusunmeden edemiyorum. Bana 1 ay sonra isle ilgili tum yogun doneminin bitecegini soyluyor. Ben ise beni uzmemek icin mi benim yanimda diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Ve canimi acittigi yerden canini yakmak istiyorum onun. Aslinda var olmayan birinden cok etkilendigimi hatta o kisiye asik oldugumu soylemek istiyorum. Bunu yaparsam eger gercekten beni seviyorsa birakmaz beni izin vermez diye dusunuyorum. Sevmiyorsa da en azindan artik bana karsi vicdan yapmaktan vazgecer ve beni birakir diye dusunuyorum.
Akli baskasinda olanin benim yanimda isi olmamali. Biliyorum giderse canim cok acir ama her gun acimasindan daha iyi olur.
Ben ozel hayatimla ilgili kimse ile konusamiyorum.. sorum su ki yapmayi dusundugum sey ne kadar ise yarar ne kadar ters teper??
Siz hangi akilla kendinizle o kadini bir tutup onu seviyorsan ona git diyorsunuz..hangi akilla nikahli kocanizi paylaşmaya kalkiyorsunuz..

Adamin aklı hala diger kadinda. Büyük ihtimalle kadin ayrıldı eşinizden. Evliliğinize bir sans vermek istiyorsunuz tamam.,sizi yargilamaya hakkım yok. Sadece kendinize bu soruyu sorun: Eger esiniz gerçekten pisman olsaydı, simdi yorgunluktan ölse bile gönlünüzü hos tutmak cabasinda olmamasi gerekmiyormuydu? Yani adamda tik yok. Garibim belki hala evlilik dışı ilişkisinin etkisinden kurtulamamistir. Bence pismanligi sadece yakalanmasindan ibaret

kısasa kısas erkekte işe yaramaz.Kıskandırarak bi yarışa dönüştürürsün ve bu yarış ömür boyu mutlu etmez seni.Her aldatan erkeği karısı kişiliğinden ödün verip aldatsaydı boşanmalar olmazdı.Boşanmalar bunun için var.Boşanmak istemiyor bu dönemi atlatmak istiyorsan kişiliğinden ödün verip aldatmalara girme..Ayrıca aldatmak kişilikle alakalıdır kendine yakıştırıyor musun?

Onu kazanmak icin aglayip zirliyorum gibi anlasildi sanirim.oyle degil iste cocugumuz icin normal bir hayat yasiyormusuz izlenimi veriyorum. Suan is icin baska sehirde ama geldiginde bana yakin olmaya calisiyor. Bir ay sonra herseyi duzene koyup bir daha gitmeyecegini soyluyor. Ayrilmayi da aklindan cikar diyor. Bu mesafesinin sebebi gercekten isin stresi mi yoksa diger kadin mi ben bunu anlamak icin boyle bir sey yapmayi dusundum. Eger ki o kadin ise benim soylediklerim ona sebep olur.. ve ben de acabalarim biter..

Konuyu tam okumadim ama soruna cevsp veriyorum sadece.Erkeklerde o is oyle olmuyor.Bayanlarda ise yariyor da.Ters teper.Ben yaptım sen yapma. Nasıl üzüldüğümü nasıl pişman olduğumu anlatamam.Bizim durum cok farkliydi.Esim degildi ama ayrildik diye o da birini buldu beni unutmak için.Etrafindaki bir kızı değerlendirdi. Ben olsam biliyorum ki o kız olmazdı.insan malını biliyor.

Son düzenleme:
Back
X