Esimi tekrar kazanmak icin canimi acittigi yerden acitmali miyim canini

Bu mesafesinin sebebi gercekten isin stresi mi yoksa diger kadin mi ben bunu anlamak icin boyle bir sey yapmayi dusundum
Eh adam çoklu ilişki yaşıyordu sonra pişti oldu birini elemek zorunda kaldı gergin olması normaldir ..

Beni seviyor mu denicem diyorsun da adam seni sevse aldatır mıydı başkasına dokunabilir miydi seni ezip, bir de böyle düşün.
Çocuk için de pedagog yardımı al.
Annesini aldatan aklı başkasında olan bir babayla aynı evde aile ortamı yapmacık olur kısacası çocuğu bahane etme.

kısasa kısas erkekte işe yaramaz.Kıskandırarak bi yarışa dönüştürürsün ve bu yarış ömür boyu mutlu etmez seni.Her aldatan erkeği karısı kişiliğinden ödün verip aldatsaydı boşanmalar olmazdı.Boşanmalar bunun için var.Boşanmak istemiyor bu dönemi atlatmak istiyorsan kişiliğinden ödün verip aldatmalara girme..Ayrıca aldatmak kişilikle alakalıdır kendine yakıştırıyor musun?

Gercekten saglik dusunemedigim kismi dogru.. ve artik bu durum biyolojik olarak da etkiliyor beni.. aldatmayi kendime elbette yakistirmiyorum.ve cocuguma boyle bir haksizlikda yapamam. Ilk yazida da belirttigim gibi gercekten aldatmayi dusunmuyorum zaten istesem de yapamam..midem kaldirmaz.. ben ona bir iliskim var demeyecegim ki hayali karakter uzerinden birsinden etkilendigimi soylemeyi dusundum.. ve simdiye kadar evliligimle ilgili iyi ya da kotu hicbir derdimi esim disinda paylasmadim.

Konuyu tam okumadim ama soruna cevsp veriyorum sadece.Erkeklerde o is oyle olmuyor.Bayanlarda ise yariyor da.Ters teper.Ben yaptım sen yapma. Nasıl üzüldüğümü nasıl pişman olduğumu anlatamam.Bizim durum cok farkliydi.Esim degildi ama ayrildik diye o da birini buldu beni unutmak için.Etrafindaki bir kızı değerlendirdi. Ben olsam biliyorum ki o kız olmazdı.insan malını biliyor.

Peki sen nasil birsey yapmistin? Damdan dusenin halini damdan dusen anlar derler ya

Hayatımda böyle saçma bir taktik daha duymadım. Yanlış yapmanın karşılığının yanlış olduğu kanaatine nerden vardınız bilmiyorum ama böyle bir şey yapmanız durumunda muhtemelen eşiniz sizin yapamadığınızı yapacak ve sizden hepten soğuyacaktır. Yani kazanmaya çalışma taktiğinizin elinizde patlama ihtimali çok yüksek söyleyeyim. Zaten sizi aldatan bir erkekten ilgi dilenmekle baştan yanlış taktik uygulamışsınız. Siz tavrınızı koyacaktınız istiyorsa o kendini size affettirecekti. Madem tercihiniz boşanmak değil ki boşanın da diyemem ancak biraz kendinizi geri çekin ve soğuk davranın. Bırakın eşiniz sizi kazanmak için uğraşsın.

Gurur ne güzel şeydir. Arada hatırlamanızı tavsiye ederim .

Bu tarz mesajlari atan arkadaslara sesleniyorum siz benim ne halde oldugumu biliyor musunuz cocuk disinda hoc bir konuda aramadigimi suan elimin ayagimin titretiginin ve daha bir suru sey.. burda tavsiye almak icin yazdim hakaret edin diye degil

Peki sen nasil birsey yapmistin? Damdan dusenin halini damdan dusen anlar derler ya
Bazi sorunlardan dolayi cok bunalmistim.Farkli ulke o sıralardaki ilgisizliği. Bir araya gelemiyor olusumuz onun maddi sorunundan dolayi...Aramiz bozuktu.Evlenlim diye diretmedim ama ilgi dedim hep.Ben ayrilik dusunuyor soyluyor ama iletisimde kaliyordum.Istiyordumki daha guzel gelsin bana aslinda.Bana talip biriyle görüşecem dedim .Görüştüm de.Birlikte sinemaya gittiğimizi söyledim.Gitmistim de.O sinemaya onla da gitmistik.Eve ağlayarak dönmüştüm.Ve hemen ona yazmıştım ben senle ömrümü geçirmek istiyorum başkasıyla degil diye.O da ayrılık fikrine alışmış farklı ülkeler oluşunun sorun olduğunu sindirmiş ve başkasıyla mutlu olmanı isterim demişti.;(

Son düzenleme:
Aldatan o ama eşini kazanmayı düşünen sizsiniz. Sizce de bu işte bir terslik yok mu?
Bir de diyelim planınızı uyguladınız, umduğunuz gibi oldu, eşiniz yanınızda kaldı...vs, bunun aranızdaki güveni sağlamlaştırmakla ne alakası var? Yani ona nasıl güvenmeyi planlıyorsunuz bir daha? Sırf yanınızda kaldı diye güvenilir olacaksa, zaten yanınızdayken aldatmış sizi.
Kısaca planınız ilişkinize hiçbir şey katmaz. Ya temiz temiz boşanın ya da illaki bir şans daha vermek istiyorum diyorsanız bir çift terapisine filan gidin. Böyle kendi kendinize kurduğunuz planlarla, eşinizin verdiği sözlerle olmaz bu iş. Evlenirken de bir sürü söz veriyoruz ama tutmamış işte. Onun verdiği sözler hükmünü yitirmiş bence.

Bu tarz mesajlari atan arkadaslara sesleniyorum siz benim ne halde oldugumu biliyor musunuz cocuk disinda hoc bir konuda aramadigimi suan elimin ayagimin titretiginin ve daha bir suru sey.. burda tavsiye almak icin yazdim hakaret edin diye degil

Hakaret derken? Neyse bakın şimdi madem sorunuza cevap vereyim hiççççç bir işe yaramaz. Adam seni kaybetmekten korksa aldatmazdı değil mi? Aldatmak gözden çıkarmaktır, çıkarmış zaten sizi gözden. O yüzden kendinize olan saygınızı bari böyle şeyler yaparak düşürmeyin.

Ablacım, sert konuşuyorlar ki kendine gel diye. Çünkü bunlar gerçekler, seni aldatmış, hemde hiç pişman değil. Ya karısını aldatan, pişman olan adam 'ya çok yoğunum az bekle bak 1 ay sonra pişman olucam, söz (!) ' mü der...
Lütfen azıcık kendinize değer verin. Siz başkasına aşık olduğunuzu söylediğinizde aşkım diye peşinden koşmayacak, iyice işleri berbat edeceksin. Boşan gitsin

Cok severek evlendigim ve beni cok seven esim beni aldatti bir sene once ogrendim. Simdi ise herseyin bittigini soyluyor ama nedense operken koklayarak open esim araba kullanirken bile elimi birakmayan kocam bana karsi mesafeli.. sordugumda eger onu seviyorsan ona git benim yanimda ne isin var dedigimde o kisinin ona gore olmadigini ve bana karsi mesafeli olma sebebinin islerinin yogunlugu gerginligi oldugunu soyluyor. Maddi olarak zor donemden gectik stresini bir nebze anlayabiliyorum. Ama daha once de buna benzer bir donem yasamistik ve o zamanlar eve geldiginde sigindigi liman bendim. Ne kadar gergin olursa olsun ozel hayatimizi etkilemiyordu.
Ben bu adamin en cok yuregini insanligini sevdim. Ama acaba akli hala o kizda mi diye de dusunmeden edemiyorum. Bana 1 ay sonra isle ilgili tum yogun doneminin bitecegini soyluyor. Ben ise beni uzmemek icin mi benim yanimda diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Ve canimi acittigi yerden canini yakmak istiyorum onun. Aslinda var olmayan birinden cok etkilendigimi hatta o kisiye asik oldugumu soylemek istiyorum. Bunu yaparsam eger gercekten beni seviyorsa birakmaz beni izin vermez diye dusunuyorum. Sevmiyorsa da en azindan artik bana karsi vicdan yapmaktan vazgecer ve beni birakir diye dusunuyorum.
Akli baskasinda olanin benim yanimda isi olmamali. Biliyorum giderse canim cok acir ama her gun acimasindan daha iyi olur.
Ben ozel hayatimla ilgili kimse ile konusamiyorum.. sorum su ki yapmayi dusundugum sey ne kadar ise yarar ne kadar ters teper??
Dediğin fikir ters teper...haberlere konu olmayın lütfen...

Ancak sükut etmek, mesafe koymak işe yarar, onun eski konusunu açmamak, kendini evine, çocuklarına, işine vermek....

Senin onu umursamadığını ve onsuz da mutlu olduğunu ona hissetirmen lazım....o zaman sana döner..

Onu kazanmak icin aglayip zirliyorum gibi anlasildi sanirim.oyle degil iste cocugumuz icin normal bir hayat yasiyormusuz izlenimi veriyorum. Suan is icin baska sehirde ama geldiginde bana yakin olmaya calisiyor. Bir ay sonra herseyi duzene koyup bir daha gitmeyecegini soyluyor. Ayrilmayi da aklindan cikar diyor. Bu mesafesinin sebebi gercekten isin stresi mi yoksa diger kadin mi ben bunu anlamak icin boyle bir sey yapmayi dusundum. Eger ki o kadin ise benim soylediklerim ona sebep olur.. ve ben de acabalarim biter..
Esiniz ne iş yapiyor neden 1 ay süreli şehir dışında....
Gerçekten iş mi başka birsey mi acaba?

Bak canım kısasa kısas yapılacak bir durum değil bu sende kendine yakıştırmıyorsun zaten şuan yaşadığın olayın etkisiyle sağlıklı düşünemiyor olabilirsin..
Bazı şeylerin düzelmesi için zamana bırakmak gerekir sende öyle yap benim tavsiyem bu umarım herşey düzelir..

Back
X