Eşimi ücretsiz izne nasıl ikna edebilirm yardım...

eşime bir kez daha aşık oldum sayenizde . eşim bana sürekli sen bana kızıma bakarken yoruluyorsun birde çalışarak yorulma ben size bakarım der. bana görede erkek dediğin budur. eşini ailesini kiseye muhtaç etmez yemez yedirir. gezmez gezdirir. ama senin ki değişik model.

ücretsiz izin konusundaysa kesinlikle anne kokusu anne sevgisi hiç bir pahalı oyuncağa yada güzel kıyafetlere değişilmez. asla çok pahalı kıyafetler almam biliyorum ki çabuk büyüyor. oyuncak konusundaysa 1 tane alırım kullanışlı alırım. markete gittiğimizde kızıma bir tane bişey alabilirsin derim o da kasaya gidene kadar bişey alır sonra gözüne çarpan başka bi şey olursa onu bırakır öbürünü alır sonuçta sadece 1 ürün alabilir. asla yırtınmaz ağlamaz bununlada gurur duyuyorum açıkçası doyumsuz bir evlat olsun istemem.

para mı anne sevgisi mi diyo sorsan bebeklerde çocuklarda anne der eğer öyle olmasaydı anne işe giderken arkasından ağlayan çocuğuna sana çocuk odası alıcam sana pahalı kıyafet alıcam yada markette istediğin bütün çikolataları alıcam dediğinde çocuk ben seni istiyorum anne demezdi.

çok şükür evimiz kendimizin eşimin maaşıda yaklaşık 1000tl bu parayla geçinemeyeceğini düşünüp geçip kaygısından işe girip çocuğumu orda burda ziyan etmedim. ve bu maaşla bodrumada gittik tatile ayvalığada hatta geçen hafta İstanbul gezisinden geldik.

Polemige girmiyim diyorum ama calisan annelere sanki maddiyatla anne sevgisi arasinda secim yapmis ve maddiyati secmis gibi davranmasak. Goren de cocugunu satiyor sanacak. Burda bir suru calisan annenin cocugu annemle gurur duyuyorum iyi ki calismis diye kendinden ornek verdi, bunun aksini diyen de cikacaktir. Benim annem calismayan mukemmel annelerdendi ama bebegini o cok meshur anne kokusundan mahrum etmeden oglene kadar uyuyan cocugunu salca ekmek sokaklara salan calismayan anneler de var. Muhim olan iyi anne olabilmekte. Ve her kadin bunu istedigi gibi yapmakta ozgur. Ben daha iyisini bilirim tavri bizi bir noktaya getirmeyecek. Tabi ki goruslerimizi soyleyelim ama karsidakini rencide etmeden abartmadan. Calisan anneler de cocugunu sevgisinden mahrum birakmiyor, calismayan anneler de cocuklarinin gelecegini dusunuyor. Annelik, yavrusunu dusunme kimsenin tekelinde degil.

Son düzenleme:
Eşim geceyarısı eve gelince bana karşı iyi davranır, sabah beni işe götürür, ben günde 10 defa arar burada iyi yönleri ise bunlar
Arkadasim resmen iyi yon bulmak icin cabalamissin. Esin o kadar vurdumduymaz ki normalde zaten olmasi gereken seylere sevinir olmussun. Geceyarisi gelen adamin o saatten sonra sana iyi davranmasina sukretmissin. Hadi kendine acimamissin da bebegine baba figuru, erkek rol model olarak bu adami mi uygun gordun. Bu bence 3 aylikken birakmaktan daha zarar verici. Bu yastan sonra adam degismez. Sen kabullenmissin, biz ne desek bos.

böyle adamların varlığını duyup gördükçe yemin ederim evlilikten daha bi korkuyorum ya..
bu nasıl bir sorumsuzluktur böyle ya..
şimdi böyle adamlar ben erkeğim ben babayım diye geziniyorlar değil mii..
yok anacım yokkk erkeklik ben sana güvendimde evlendim ben rahatıma düşkünüm gece gezerim tozarımla olmuyor..
babalıkda el kadar miniği elden ele sürüklemeklede olmuyor..
annelik kadınlıkda eve geç gelsin en azından kumanda bende demekle hiç olmuyor..
durumunuz iyi değildir eşin az maaş alıyordur evin kiradır borcun harcın vardır anlanırım azda olsa sana çalış demesini ama bu durumda hayırrrrr asla anlayamam..
evin kira değil borcun harcın yoksa 1.500 tl ile rahatlıkla geçinirsin eşin ayağını denk alıp sorumluluklarının bilincine varsa iyi olur..

benim düğünüme çok az kaldı annemler arada uyarır kızım hemen çocuk yapmayın diye..
biz düşünmüyoruz zaten ama allah bilir orasınıda fakat 4-5 yıl çocuk düşünmüyoruz..
neden;
ben çalışan bir bayanım evlendikten sonrada çalışacağım..
borcumuz var evimiz bize ait değil kira..
nişanlımın işi çok şükür iyi fakat kışın düşüyor kendiside böyle söylüyor bende biliyorum..
ben çalışmak zorundayım çünkü ileride (inşallah) doğacak bebeğimize güzel bir gelecek sunmak istiyoruz bu yüzden birikim yapmamız gerekiyor..
borçlarımızı beraber elbirliği ile bitirmek istiyoruz daha çabuk bir şekilde..

ben arada çocuğumuz olsa çalışmaya devam ederim ben çocuğada anneannesi- babaannesi bakar diyorum nişanlım hamile kalır kalmaz işten çıkacağımı söylüyor çünkü sana ya da bebeğimize birşey olursa ben ne yaparım düşüncesinde..
çocuktan sonrada çalışmamı istemiyor çünkü bebeğimize benden daha iyi daha güzel baka bilecek kimse olmadığını düşünüyor benim kadar kimsenin sevemeyeceğini terbiye edemeyeceğini..
ama derim nasıl geciniriz ek iş bile yaparım ben der..
ama sizlerin şu yazılarını okudukça korkuyorum hemde çok herkes değişir benim nişanlımda değişe bilir insan oğlu sonuçta ama gerçekten ya herşey lafsa bu bayanlarada aynı şeyler söyleniyordu ya değeri sevgisi ilgisi biterse diyorum..
not: benim nişanlım bensiz akşam vakti bi yerlere gitsin eve geldiğinde kumandayı yuttururum ona kumanda bana kaldı diye sevinmem..
bu durumuna kendim çözüm bulamıyorsam öncelikle kayınvalidem ve kayın babamdan yardım isterim onlarda çözüm olamıyorsa kendi anama babama giderim tüm aileyi toplarım baktım onlarlada çözüm bulamıyorum...
işte o zaman kayışı koparırım çünkü böyle bir adamdan baba olmaz evladım böyle bir adamdan babalığı erkekliği öğrenemez...
Allah kimseyi böyle adamlarla karşılaştırmasın (amin)

sadece kumanda değil mesele, kavga dövüş çıkarır, garson muamelesi yapar, bitmek tükenmek bilmeyen akıldışı istekleri olur evde oturunca eşimin. Örneğin çok kirli ve pis çoraplarını çıkarıp benim yüzüme atmaya çalışır, y da bana çıkarttırmak için uğraşır onları bu sadece bir örnek.
Evlenmeden önce iyi tanımak lazım insanları. Ben de nişanlıyken ister çalış ister çalışma diyordu, çocuğumuza bak diyordu. Ama zamanla gerçekler ortaya çıktı. Kaynanam, kayınbabam da olayın farkındalar o yöntemi de denedim. Çekip gitmeyi de denedim ama çocuğu bana vermedi, ki inadından olsa vermez, verse kime baktıracağım zaten o durumda kendi ailem çocuğu kabul etmiyorlar.

kirli çoraplarını senin yüzüne mi atıyor?
derdi ney eşinin psikopat falan mı ?

sizin için çok üzüldüm.eğer çalışırken aklınız çocuğunuzda kalacaksa onu bırakıp gitmetin.6 ay ücretsiz izin alın deneyin bakalım neler olacak.iyi giderse devam edersiniz yok olmazssa tekrar çalışmaya başlarsınız....

sende o çorapları al şakayla karışık ağzına sokmaya çalış gül de ki sen suratıma atıyosun ama ben o çorapları ağzına sokucam hahahah de

Uzgunum ama esiniz size hic mi hic deger vermiyor...Asil konu bu sizin iliskinizde.Her kadin ilgi, alaka, simartilmak ister. Esinin kendine prenses gibi davranmasini ister.Gonlu hos tutulan ve deger gordugunu bilen kadin esinin eksik yonlerini idare eder, parasizligi bile ona dokunmaz.Ama varlik icinde yokluk cektiren, her seferinde kadinini ezen, hizmetci gibi kullanan, esinin gonlunu almayi bilmeyen bir es icin kimse fedakarlik gostermez zannimca.

Boyle erkek tipleri evdeki esine ; -sisst... diye seslenirken, disardaki begendigi kadina -hanimefendi..... diye seslenen tiplerdir.
Once ucretsiz izni dene, bak bakalim ne kadar kotu olabiliyor sana karsi.Eger duzelme kaydederse, dusunmeye deger bulursun.Aksine, zorbaligina zorbalik eklemisse, bunun icinde farkli bisey dusunursun.Ona katlanip katlanamacagini olcmus olursun.
Esinizle konusun, boyle bir ortamda cocugumu saglikli buyutemem filan deyin.Onu ikna edemezseniz degisime, ailenizi tarafiniza cekin.Annenize cocugu bakarsa calisip onlara yuk olmayacaginizi, evin butcesine katkida buluncaginiza dair ikna edebilirseniz, tutumlarini degistirirler belki.Cocugunuz birtane, ilerde iki -uc olunca kapilarina hic gidemezssiniz.Bosanmayi dusunmeden once, elinden gelen butun herseyi denemelisin.Ilk adim olarak isten ayril, bak nasil davranicak sana.Belki sadece blof yapiyordur.Evlilik danismanligi yapan kisiler var, evliligini kurtarmak icin onlardan da yardim alabilirsiniz.
Aklima baska bisey gelmiyor.Allah sana bol sabir versin.

Benim annemde öğretmen ve ben 1 aylıkken anneanneme bırakıp çalışmaya gitmiş. O zamanlar şimdiki gibi izinler yok tabi mecbur bırakıp gidiyor. Ben de ve diğer kardeşlerimde o annemin çektiği bakıcı sıkıntısını gördüğüm için şu an bekarım ama evlenirsem en az 1 sene ücretsiz izin alacağım bir aksilik olmazsa inşallah. Yani büyük konuşmayayım tabii şartlar neyi gösterir bilmem ama hayırlısı. Senin ise bence cok maddi sıkıntı görünmüyor çok rahat 6 ay 1 sene ücretsiz izin alabilirsin. Bir çok arkadaşım da aldı öle izin.

Esin seni istemiyor sende esini....

Esin kusura bakma ama isini gormek icin yaninda sende cocugun icin esinin yanindasin.

Esin eline iyi alismis canim. Sende halinden pek memnunsun.

Aranizda saygidan yok ihtiyaclardan dolayi beraberlik var.

Dusuncemi yineliyorum cok cok sikintisi olmayan bir bayanin belli bir sure calismayip bebegiyle vakit gecirmesi en dogrusu.

eşim beni sevmiyor mu sizce
evet bana bazen şiişt diye sesleniyor, ama genelde kadınlara karşı tavrı budur. işten ayrılsam bi ekmeğe muhtaç olurum diye de korkuyorum çünkü eşim lüksünden ödün verecek bir insan değil. hep çok rahat büyümüş, her istediği yapılmış bir insan

sende o çorapları al şakayla karışık ağzına sokmaya çalış gül de ki sen suratıma atıyosun ama ben o çorapları ağzına sokucam hahahah de

çöok iyi bir fikir, bunu denerim.
eşimin annesi acayip fedakar bir kadın ve bu yüzden çocuklarını çok şimartmış. fedarkalık bu mu onu da bilmiyorum ama. Hiç rahatlarını bozmamış çocuklarının. Ve bunun ceremesini de ben çekiyorum. Kaynanama da kızgınım bu yüzden aslında, çok iyi bir kadın bana karşı ama az görüşüyorum kırgınım bu sebepten

Benim de kariyer yaptigim bir isim vardi cocuklarimi yetistirmek icin ayrildim!cocuklarin anne bakimina ve yetistirmesine ihtiyaci var.bizim hayat sartlarimiz musaitti yapabildim ama ne olursa olsun evi gecindirmek erkegin gorevidir.gerekirse daha kisitli yasarsiniz ama bebegin orda burda helak olmaz.esin senin maasina mi guvenip evlendi seninle kadin ister calisir ister calismaz ama erkek yuku sirtlanmali gerekirse iki iste calisarak!

eşim benim yanımdan niye ayrılsın ki, bekar olup ne yapsın, zaten bekar hayatı yaşıyordu o her zaman bizim evliliğimizde. Ne acınası ne garip bir durum değil mi ama kafamda bir yere koyamıyorum bunu. Zamanla herşey güzel olacak diyorum

Esinin ne olup, olmadigini en iyi sen bilirsin.Bizler burdaki cizdigin portreye gore yorum yapariz.Anlattiklarindan ben oyle bir yargiya vardim.Isin gercegini yasayan sensin vicdanina sor gercek cevabi o verecektir sana.Allah kolaylik versin.sevgiler...

ben mantık evliliği yaptım demiş bir arkadaşına, anlatırken söyledi. Ben de kızdım, lafı geveledi bişe anlamadım

dün yine konuyu açtım, bugun mutluyum canımı sıkma sana bağırmak istemiyorum dedi.
bu izin işini halledemedim daha.
Bu konu benim ona saygımı bitiriyor, ne saçma bi insanla evlenmişim ben ne salakmışım.
Keşke babamı dinleseydim, ah bütün dedikleri çıkar mı bi adamın..
biz nereye gideceğiz bu şekilde.
Bir de dükkana eleman alıyor şimdi beyfendi, rahatından hiçbir şekilde ödün veremez de o bakımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…