Bende bir anormallik var galiba? Bir ben mi haklı buluyorum babayı...
Yarım gün çalışıp maaş alıyorsunuz ama yine de ücretsiz izne ayrılmak istiyorsunuz?
Tüm gün çalışsanız tamam, çocuğa bakacak kimse olmasa yine tamam ama yarım gün kime verseniz idare eder bence. İki maaşlı ev ile tek maaşlı ev bir olur mu? Yani çocuğa kaliteli mama, bez, oyuncak vs almak var ve para yok diye kaliteden ödün vermek, çocuğu eksik bırakmak var. Yarım gün için değer mi bilemiyorum. Gelirinize güveniyorsanız da izin almanıza gerek yok bence, ücretsiz izin aldım der oturursunuz...
800 lira maaşla kaç sene önce yapıyordunuz bunları eğer bu devirde ise üstün insan madalyası size verilmeli...çocuklar birsüre sonra birşeyler ister eğer alamazssan içine öyle bir oturur ki...benim eşimde çalışma dedi ama hayat şartları sağlıklı maşallah keyiflide zaten.. daha ne isterimki
3 yil once ve son bir yildir maasinda bir artis oldu.
Hayat sartlari.... Para her daim gereklidir ama uc aylik bir cocuguda anne kokusundan mahrum birakmak kadar da cok cok gecinilmeyecek bir durum olmadikca.
Cocugumun istedigi seyi alamazsam sayet ona guzel bir dille anlatacagim ki zaten markete gittigimizde abur cuburlari ve ozelliklede cikolatalari gordu mu mama diyor ve almak istiyor. Ben sadece cikolata aliyorum cunku sutu ve verdigim zamanlar cayi sekersiz icirdigim icin. Benim gorusumce bir cocuk varligida bilecek yokluguda. Gorumcem iki iste calisir hicbir zaman cocuklarina yok demedi her istediklerini ayni gununde aldi ve sonuc.... Isteklerinin ardi arkasi kesilmiyor ve doyumsuz olmaya basladilar. Yok denilince ya anneye cemkirme ya da kapi baca carpma
Luks bir yasantidan ya da her istenileni alinmasindan cok; iyi bir egitim ki ilk ogretmen annedir ve cocuklarin yineliyorum enaz 3 yasinda annelerinin yaninda buyumesi gerekmektedir.
20 aylik bebegimi istedigimce egitiyorum. Dusunuyorum annemin ya da kvmin yaninda buyuse bebegim....
Annem; bir dedigini iki etmez , ne zaman isterse o zaman uyur , markette her istedigi alinir gibi gibi
Kvdem; cocuk aksama kadar yemek yemese yedirmez,kapi onune cikarir 4 yasindaki cocuga emanet eder cikar evine, huysuzlansa eline vurulup bagirilir cagirilir gibi gibi durumlara maruz kalacagima kendi luksumden belli bir sure vazgecer cocuguma kres yasi gelene kadar kendim bakmayi yeglerim.
hayat şartlarını öğrenmesi lazım ben çocuğumu yurtdışında eğitim almasını istiyorum 18 yaşında 2 dil bilmesini istiyorum ufku geniş kaliteli bir insan olmasını istiyorum...vs sadece bakkaldaki çikolatayla sınırlandırmamak lazım hayatı amacım bu bizde anneyle büyüdük...eğitimin kötüyse öyle bir yiyorlarki adamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?