eşimi utandıracak menü önerisi istiyorum :)

İsterseniz ondan iyisini yapabilirsiniz tabiki de yapmayin. Beklenti zaten dusuk esiniz tarafindan size guvenmiyormus ya misafir agirlama hususunda siz de kaba bir tabir olacak ama "salaga yatin" butun misafirlerini annesinde agirlasin madem.

yo zaten burdaki yorumlardan sonra misafir çağırmaktan falan vazgeçtim haklısınız.

Bazı menülere baktım da şimdi menü dediğin başlangıç ara sıcak ana yemek salata ve tatlıdan olusur,o kadar cok karıstıran var ki iki tane ana yemek gördügüm menüler var.
çorba-biber dolması-et sote&pilav/fırında pirzola pilav/kuru fasulye&pilav tarzı ana yemek +salata+tatlı olarak kapanır. Her buldugunu masaya koyanlar var ben şok
Konu sahibi sana gelince sen bu kocaya zıkkımın kokunu yedir

Herkese katılıyorum.sacmalamayın istersenız.o kadar gakaretten sonra ödül gibi menu mj hazırlayacaksınız. Öğretmenınız kac puan verıcek acaba..
bıraz ezin sh kocalarınızı ya ozguwenleriyle falan oynayın, ne bu bunlardakı tripler egolar ..

En utandirilacak menu: makarna...
Esin öküzün teki bu arada. Sana saygi duymayan, deher vermwyen adama kendini paralama. Bu adama hicbirsey yapma, yaranamazsin.
En utandırılacak menu bence bos menu.
Ne yemek yaptın? Sorusuna
Hıcbısey?dıye yanıt vermek resmen yagları eritip kilo vermenizi saglıyor.

Adam simdiden yer ediyor 1 defa yaparsan hep yaparsin ne gerek var hic sevmem arkadas misafiri yilda 2 yada 3 en fazla
Onu gectim kv n daha guzel yapiyorsa iltifat et yemekleri yaptir her daim

Benim ki sofrada 2 çeşit yemek görse sevinir. Hiç bilmem yemek yapmayı. Hazır corba pilav köfte flan en basit yemekler. Çogu zaman yemek yapmam kahvaltı cıkartırım ama bir gün olsun hakaret etmedi yüzünü asmadı laf sokmadı. Dışardan yemek sipariş etsek bile ellerine sağlık der. Sanırım siz o kadar laf yemişsiniz ki size normal geliyor. Bence eşinizle oturup ciddi ciddi konuşun. Adam sizi gömüyor resmen

kendinizi ezdirmeye devam etmeyin....zıkkım yesinler bence

Ben eşimin ailesine hiç değilse bi 200 defa falan yemek yapmışımdır. Çeşit çeşit yaparım birsürü malzeme kullanırım. Yemeklerim çok da sevilir ama henüz eşimin benimle gurur duyduğu bir an yaşamadım. İstersen sofraya 40 çeşit yemek koy. Bu misafirlerini güzel ağırlamak dışında evliliğine hiçbir artı saģlamayacak.

En utandırılacak menu bence bos menu.
Ne yemek yaptın? Sorusuna
Hıcbısey?dıye yanıt vermek resmen yagları eritip kilo vermenizi saglıyor.
pazar gününden beri yemek yapmıyorum ve gelince hiç bişey sormuyor yemek istemiyor büyük ihtimal işyerindeki tiksiniyorum dediği yemeklerden yiyor hakkı da bu sanırım

Bu raddeye nasıl geliyorsınuz adamlarla merak ediyorum?
Benim esim de sinameki bi tiptir vs ama
Bana yemekleri sen yapacaksın,annemde agırlayacagız dese oldu tatlı ne yapalım derim?
Hic isim yok bide kendimi ona isptalıycam.
Bide kadın belirler menüyü.
Canım ne isterse onu yaparım.
Hic yapmadıgınız bamyayı neden yaptırmak istiyor?
SOn olarak misafir agırlamak bi level değil.
Esinize söyleyin.

Kalburabastı
Yaprak sarma
Hünkar begendi
Bide kasık salata
Hünkar geliyor herhalde cidden
Yaprak sarma 1 gün sürer ya
Kalburabastı zaten 2 saat:)

Kalburabastı
Yaprak sarma
Hünkar begendi
Bide kasık salata
Hünkar geliyor herhalde cidden
Yaprak sarma 1 gün sürer ya
Kalburabastı zaten 2 saat:)
Yaprak sarma bir gün önceden yapılır zaten, hünkar beğendi havalı yemektir ama kolaydır
Kalburabastıya elim çok alışkın fix tatlımdır, ondan

Haşlanmış taş, zevke göre çakıl taşı da kullanabilirsiniz. (Çorba)
Makaslanmış gömleklerden güzel bir salata. Varsa üzerine tesbih boncuğu kırın, karıştırın.
İçeçek servisinde sıvı sabun, tercihen çamaşır suyu.
Ara sıcak/soğuk olarak dolmuş elektrikli süpürge poşeti (Üzerine süs olarak domatesten gül yapabilirsiniz çogzel olur)
Ana yemekte elbette makineden ıslak alınmış ve ütü masasında dinlendirilmiş don- atlet yahnisi, yanına da bir adet 44 numara kundura.
Tatlı olarak da tuvalet fırçası.

Bu kocaya bu menü gider.

Yaprak sarma bir gün önceden yapılır zaten, hünkar beğendi havalı yemektir ama kolaydır
Kalburabastıya elim çok alışkın fix tatlımdır, ondan

kalburabasti ben.

(konu disi ama ben cok sevdigim ama mutfakla aram iyi olmadigi icin yapmayi bile denemedigimden bu mesajiniz bana biraz umut verdi, denesem mi diye dusunuyorum su anda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…