- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi tahterevalli23
-
Muhafazakar olmayanlar şeref... oluyo bu mantığa göre?Gercekten cirkin bir dusuncen var degistiremiyorsan birdaha gorusme.
Bir dusun o arkadasin bh dusundugunu bilse birdaha senle gorusurmuydu.mide bulandirici
Ayrica senin esin afedersin serefsizmiki evli bir kadina ilgi duysun hemide muhafazakarsiniz.
Shhahshaha anti haremlik-selamlık tayfa buradaymış... artık sadece gülüyorum bu tahammülsüzlüğe, sindiremeyip kendinizi yırtıyosunuz, yazık vallahi...
Sizin dediğiniz şekilde olursa sanırım lütfedip(!) ses etmiyo buradaki malum kadınlar. Ama eğer inancından dolayı ayrı takılıyosan... vahhh o zaman yandın!.... ajajahjaajYa hayir bende haremlik seramlik bilen biriyimde bizde yeri gelir kiz kiza oturmak iki lafin belini kiralim demek icin baska odada oluruz. Eslerimiz film izler siz kizlar gidin falan diye kovarlar.. yeri gelir hep beraber otururuz yemek yeriz pasta keseriz falan .. yasadigimiz hayata gore giyinip edebimizle lackalasmadiktan sonra beraberde otururlur. Ayrida otururulur. Konu sahibesinin konuda uctu gitti yav ..
Sizin dediğiniz şekilde olursa sanırım lütfedip(!) ses etmiyo buradaki malum kadınlar. Ama eğer inancından dolayı ayrı takılıyosan o zaman yandın!.... eyvah eyvah ajajahjaaj
Mesaji duzenlemistim yanlis bir kelime olmus.sende hemen alinti yapi vermissin arkadas az duraydin da duzenlemisim mesaji.Muhafazakar olmayanlar şeref... oluyo bu mantığa göre?
peki burada sizi baglayan ne? her zaman da otururum zaman zaman da otururum kucak kucaga da otururum size ne? bununla alakali fikir sordum da ben mi bilmiyorumGenelde birbirimize gidersek ayrı oturuyoruz demiş konu sahibi ona istinaden söyledim. Genelde dediği için. Yoksa tabi ki zaman zaman ayrı oturulabilir.
haremlik selamligi cekemeyen uyeler size ne ki siz kimsiniz ya haddinizi bilin biraz burasi amerika degil.kimsenin nasil oturdugu sizi baglamaz hadsizler!!!size ne!!!
Ne çok had bildiren tayfa var burda ya .haremlik selamligi cekemeyen uyeler size ne ki siz kimsiniz ya haddinizi bilin biraz burasi amerika degil.kimsenin nasil oturdugu sizi baglamaz hadsizler!!!size ne!!!
haremlik selamligin neresi kiskanilicak bir sey olaki bizde cekemeyelim ? burdaki uylere hadsizler diyerek asil hadsizligi siz yapiyorsunuz ...haremlik selamligi cekemeyen uyeler size ne ki siz kimsiniz ya haddinizi bilin biraz burasi amerika degil.kimsenin nasil oturdugu sizi baglamaz hadsizler!!!size ne!!!
Yamyam gibi pusuda bekleyip at gözlüğüyle dünyaya bakanKonunun en gereksiz detayını köpürtenler sağolsun..Bir kadın buraya gayet insani duygularını yazıyor, saçma olduğunu bilse de medeni cesaret gösterip anlatmış ama yamyam gibi pusuda bekleyen birileri var dünyaya at gözlüğüyle bakan..Cümle içinde Arabistan,İran gibi ülke adları vererek ve bayağı genellemelerle birilerini aşağılayarak kendini iyi hisseden ..
Birine saygı duymak için aynı yerden bakmak gerekmiyor.Şortlu kadını tekmeleyen zihniyetle,insanların mahreminde takılma şekline dil uzatan zihniyet vallahi aynı aslında..
Kendin için istediğini başkası için de istemiyorsan samimi değilsin demektir.
Ama ben biliyorum ki bu tür şeyleri anlayacak durumda değiller.
Bir kelime öğrenmişler sabahtan beri hadsiz diye diye had bırakmadılarharemlik selamligin neresi kiskanilicak bir sey olaki bizde cekemeyelim ? burdaki uylere hadsizler diyerek asil hadsizligi siz yapiyorsunuz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?