Esimi yakin arkadasimdan kiskaniyorum

Gercekten cirkin bir dusuncen var degistiremiyorsan birdaha gorusme.
Bir dusun o arkadasin bh dusundugunu bilse birdaha senle gorusurmuydu.mide bulandirici

Ayrica senin esin afedersin serefsizmiki evli bir kadina ilgi duysun hemide muhafazakarsiniz.
Muhafazakar olmayanlar şeref... oluyo bu mantığa göre?

Shhahshaha anti haremlik-selamlık tayfa buradaymış... artık sadece gülüyorum bu tahammülsüzlüğe, sindiremeyip kendinizi yırtıyosunuz, yazık vallahi...

Ya hayir bende haremlik seramlik bilen biriyimde bizde yeri gelir kiz kiza oturmak iki lafin belini kiralim demek icin baska odada oluruz. Eslerimiz film izler siz kizlar gidin falan diye kovarlar.. yeri gelir hep beraber otururuz yemek yeriz pasta keseriz falan .. yasadigimiz hayata gore giyinip edebimizle lackalasmadiktan sonra beraberde otururlur. Ayrida otururulur. Konu sahibesinin konuda uctu gitti yav ..

Sizin dediğiniz şekilde olursa sanırım lütfedip(!) ses etmiyo buradaki malum kadınlar. Ama eğer inancından dolayı ayrı takılıyosan... vahhh o zaman yandın!.... ajajahjaaj

Bende evime arkadaş almam yani guvensizlikmi hayır ama eşimin arkadaşları karısıyla gelir arada bizde gideriz ve arada mesafe olarak bir muhabbet geçer ole civitmayi sevmem ben bunu sevmediğim için ile cıvıl arkadaş sevmem mahallede hep bende büyük Annem gibi insanlarla arkadaşım

Sizin dediğiniz şekilde olursa sanırım lütfedip(!) ses etmiyo buradaki malum kadınlar. Ama eğer inancından dolayı ayrı takılıyosan o zaman yandın!.... eyvah eyvah ajajahjaaj

Demirden korksam trene nahajsmsnsjoaaldhsu ne diyem ya sacmaliklar otesi .. he ayrica dinimden dolayi kiyafetim uygun degilse evet oturmam. Buda hayat seklim bu benim hayatim. Naparsin bizde buyuz bea

Yani arkadaşlar ben bunu bizzat örnek veriyim bi tanıdığım kaynvalidesiyle bir otururken esini evli bu bayanı aşıkmis kadının 3 çocuğu ve eşinden 3 yaş büyükmüş bu kayinvalidesinden aralarında sorun falan eşi çok bunalmış artık aralarında kalmış bu kadında çok samimi ama baya 24 saati o evdemiş kizlada bilerek samimi ve adamlada adam anlıyor kadinin hoşlandığını bi gün ona aşık oluyor kadın başarıyor kızda kullanıyormuş eşimle atan nasıl sürekli bilgi arkadaş olmuş ve kız bunu bir türlü kanitlayamiyor kayınvalidesi susturup savunuyor komşusunu gelişinden üstün tutmuş bi gun eşi karısının telini kullanmış kendi teline bisi olmuş sonra eşine veriyor geri teli tüm mesajlar kopyalanmış adam yanlışlıkla mesaj bölümüne ve kayınvalidesi bile sesini çıkartamamış bosancaklardi ama eşi yalvarmis bu olaydan sonrada kaynanami bile iyi olmuş ama allah vermesin kimsenin başına

Bence çok takmanın manası yok yeni evlisiniz sanırım Eşinizi çok kıskandığınıza göre :) bence arkadaşınız bu kadar güzelse kendine çok rahat bekar partner bulur yani evli bir erkeğe dönüp bakmaz içiniz rahat olsun. Ama Eşiniz için herhangi bir yorum yapmak istemiyorum sürekli sorması arkadaşınızla ilgilenmesi çok saçma ve siz bu şekilde şüpheyle yaşamayın varsa içinizde sizi tüketen bir soru sorun rahatlayın..

Kendinşze güvenin :) sonuçta eşini, sizi beğenmiş, sevmiş,nikahı basmış değil mi? :) güzellik görcelidir vesselam.. Arkadaşınız da evliymiş zaten.. Kalbinizi bozmadan tatlış tatlış sürdürün arkadaşlığınızı.. Bu zamanda iyi bşr arkadaş bulabilmek çok zor.. İyi şeyler düşünün.. Güzelse güzel yani.. Napakk:) Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca:) kocam bana göre dünya yakışıklısı çünkü onu seviyorum.. Siz de eşinizin böyl düşündüğünü bilerek arkadaşlığınızı sürdürün.. İçiniz rahat olsun.. Sevgiler ve de mutluluklar:)

Genelde birbirimize gidersek ayrı oturuyoruz demiş konu sahibi ona istinaden söyledim. Genelde dediği için. Yoksa tabi ki zaman zaman ayrı oturulabilir.
peki burada sizi baglayan ne? her zaman da otururum zaman zaman da otururum kucak kucaga da otururum size ne? bununla alakali fikir sordum da ben mi bilmiyorum

Cok cok güzel olan siz olsaydınız ve sırf birisi güzel oldugunuz icin böyle düşünseydi ne yapardınız bunu düşünün.

okadar icten yazmissinki ben bile kiskandim valla :) bence esinin tavirlarindan rahatsiz olmussun sen heycanlanmis konusurken falan onu gorduysen zaten taamamdir evet heycanlanmis utanmis olabilur kadinin karsisinda..eger heyycanlandini gormeseydin her lafina da anlam yuklemezdin zaten...zor duruum.valla tehlikeli hareketlwr bunlar

haremlik selamligi cekemeyen uyeler size ne ki siz kimsiniz ya haddinizi bilin biraz burasi amerika degil.kimsenin nasil oturdugu sizi baglamaz hadsizler!!!size ne!!!

Normal de bu tur konularda konu sahibine kizarim. Neden kendini kiyasliyosun. Neden ozguvenin yok diye ancak duygularini oyle guzel ifade etmissin ki empati kurabildim seninle ve su an o kiskanclik hissini icimde hissettim.
Tavsiyem, madem erkekler cok samimi degil o zaman esin talep etse dahi gorusmeleri oldukca seyreltin. Nadir yaptiginiz gorusmelerde de yine ortami ayri oturulacak sekilde ayarlayin.

haremlik selamligi cekemeyen uyeler size ne ki siz kimsiniz ya haddinizi bilin biraz burasi amerika degil.kimsenin nasil oturdugu sizi baglamaz hadsizler!!!size ne!!!

Belki Amerikadaki kadınlar da “Cenifır gel mutfakta rahat rahat konuşalım” deyip erkeklerden ayrı oturuyorlardır nereden biliyoruz ki

Bu arada üslubunuz beni rahatsız etti.

haremlik selamligin neresi kiskanilicak bir sey olaki bizde cekemeyelim ? burdaki uylere hadsizler diyerek asil hadsizligi siz yapiyorsunuz ...

Yamyam gibi pusuda bekleyip at gözlüğüyle dünyaya bakan hıhı en mükemmel ,en hümanist sensin şakşakşak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…