Esimi yakin arkadasimdan kiskaniyorum

Ben sizi cok iyi anladim.Bazilari anlamamis vermis veristirmis.Bence kadinlar hisseder esiniz elin de olmadan etkilenmis olabilir.Boyle huzursuz olacaginiza gorusmeyi ikili surdurun.

senin gibi nefret söylemleri yapan şahıs mi söylüyor bunları.özgürlük diye cigirtkanlik yaparsin çarşaflarında giyiminden dolayı aşağılarsin.yazık ki sonrada haklıyım diye gezersin!
Bak algısız insan . Ben çarşaflılara da açıklara da bir şey demedim tahrik edici konuşmayı kes. Beni bilen bilir burda kimseyi ne giyimiyle yargılarım ne de yorum yaparım . Tamamiyle senin için yaptığım bir ironiden ötürü kara çarşaf yorumunu yaptım .kin kusan biri varsa kendi yorumlarına bak önce .

senin gibi nefret söylemleri yapan şahıs mi söylüyor bunları.özgürlük diye cigirtkanlik yaparsin çarşaflarında giyiminden dolayı aşağılarsin.yazık ki sonrada haklıyım diye gezersin!
Asagılamak kelımesini kullanarak kendine taraf yaratmaya çalışıyorsun.kendı için de olan duyguları başkasının üstüne atarak kurtulamazsın.nefret kelımesi sen de ne güzel duruyor.kotuluk barındıran cümleler nedense hep senden çıkıyor.

Canım senin kafa nerde .hangi yorumumda yallah Arabistan’a var ?? Cidden beynin seninle alay ediyor .felan değil falan ne alaka?? Sen ne saçmalıyorsun ? Nasıl bir yaran var ? Pessss .

Görüşme planları yaparken erkekleri dahil etmeden gidip gelin birbirinize..
Bu düşüncelerinden sakın eşine bahsetme eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma.

hafıza kaybı da var sanırım yada yazdığının ne anlama geldiğini idrak edemiyorsun

haremlik selamlık :)
Ne alaka,akşam eltim ve eşi bizdeydi kızlarıyla...Yemeği beraberce yedik,çayları hazırlayınca,eltim,biz mutfakta oturalım,şimdi onların iş muhabbeti bitmez,dedi ki doğru.
Kızları benim kızımla onun odasında vakit geçirdiler,biz eltimle mutfakta masa başında lafladık.
Beraber de zaman geçirilir duruma göre,ayrı da...

Genelde birbirimize gidersek ayrı oturuyoruz demiş konu sahibi ona istinaden söyledim. Genelde dediği için. Yoksa tabi ki zaman zaman ayrı oturulabilir.

Bayildim cevaplariniza akillari sira asagiladiklarini saniyorlar boyle devam takipteyim.konuya gelirsek bende kiskanirim tabiki ama belli etmem arkadasimlada tek gorusmeye calisirim.

Konunun en gereksiz detayını köpürtenler sağolsun..Bir kadın buraya gayet insani duygularını yazıyor, saçma olduğunu bilse de medeni cesaret gösterip anlatmış ama yamyam gibi pusuda bekleyen birileri var dünyaya at gözlüğüyle bakan..Cümle içinde Arabistan,İran gibi ülke adları vererek ve bayağı genellemelerle birilerini aşağılayarak kendini iyi hisseden ..
Birine saygı duymak için aynı yerden bakmak gerekmiyor.Şortlu kadını tekmeleyen zihniyetle,insanların mahreminde takılma şekline dil uzatan zihniyet vallahi aynı aslında..
Kendin için istediğini başkası için de istemiyorsan samimi değilsin demektir.

Ama ben biliyorum ki bu tür şeyleri anlayacak durumda değiller.

Bence kapali,acik guzel,cirkin yada ne biliyim bu tarz seylerin disinda enn enn onemlisi iyi insan olmak. Isterse gozune kadar kapali olsun. Isterse derin dekoltelerle gezsin eger ahlaki kotuyse ona hic birsey islemez. Insanlik ,saygi, sevgi bunlardan ne cok uzaklasiyoruz degil mi?
Konu sahibesi bence siz fesat dusunmuyosunuz zaten dusunuyo olsaydinizda arkadsinizj guzel guzel diye ovup durmazdiniz. Ama yapmaniz gereken bu dusuncenizi esinize aslaa belli etmemek. Ve siz berbar zaman gecirin ama eslerle cok bir araya gelmeyin ki icinizdeki duygu biraz zaman asimina ugrasin. Yoksa aklinizi yer bitirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…