- Konu Sahibi tahterevalli23
-
iq nuza hayran kalmamak elde değil maşallah zeka akıyor=)))))):)) başka bir atak beklemek doğru olmaz zaten :) standart aynı cümleleri cevırıp duruyor zaten :))
Bildiğim şeyi söylemen güzel oldu sağol canımm :))iq nuza hayran kalmamak elde değil maşallah zeka akıyor=))))))
Bak algısız insan . Ben çarşaflılara da açıklara da bir şey demedim tahrik edici konuşmayı kes. Beni bilen bilir burda kimseyi ne giyimiyle yargılarım ne de yorum yaparım . Tamamiyle senin için yaptığım bir ironiden ötürü kara çarşaf yorumunu yaptım .kin kusan biri varsa kendi yorumlarına bak önce .senin gibi nefret söylemleri yapan şahıs mi söylüyor bunları.özgürlük diye cigirtkanlik yaparsin çarşaflarında giyiminden dolayı aşağılarsin.yazık ki sonrada haklıyım diye gezersin!
Asagılamak kelımesini kullanarak kendine taraf yaratmaya çalışıyorsun.kendı için de olan duyguları başkasının üstüne atarak kurtulamazsın.nefret kelımesi sen de ne güzel duruyor.kotuluk barındıran cümleler nedense hep senden çıkıyor.senin gibi nefret söylemleri yapan şahıs mi söylüyor bunları.özgürlük diye cigirtkanlik yaparsin çarşaflarında giyiminden dolayı aşağılarsin.yazık ki sonrada haklıyım diye gezersin!
Canım senin kafa nerde .hangi yorumumda yallah Arabistan’a var ?? Cidden beynin seninle alay ediyor .felan değil falan ne alaka?? Sen ne saçmalıyorsun ? Nasıl bir yaran var ? Pessss .felan değil falan sizin gibi sadece kendi gibi dusunenlere yasama hakki tanıyan ,hayat görüşünden dolayı yallah arabistan gibi saygısız yorumları kendinde hak bulan kişilerle zaten ayni şeyi düşünüp yazamam!anlamazsiniz ne desek boş çünkü beyin yerine başka bisey taşıyorsunuz o yüzden he he
Kıyamam mutlu oldu=))))Bildiğim şeyi söylemen güzel oldu sağol canımm :))
Mutsuz degıldım ki mutlu olayım.bu neyin kafası :))Kıyamam mutlu oldu=))))
hafıza kaybı da var sanırım yada yazdığının ne anlama geldiğini idrak edemiyorsunBak algısız insan . Ben çarşaflılara da açıklara da bir şey demedim tahrik edici konuşmayı kes. Beni bilen bilir burda kimseyi ne giyimiyle yargılarım ne de yorum yaparım . Tamamiyle senin için yaptığım bir ironiden ötürü kara çarşaf yorumunu yaptım .kin kusan biri varsa kendi yorumlarına bak önce .
hafıza kaybı da var sanırım yada yazdığının ne anlama geldiğini idrak edemiyorsun
Ne alaka,akşam eltim ve eşi bizdeydi kızlarıyla...Yemeği beraberce yedik,çayları hazırlayınca,eltim,biz mutfakta oturalım,şimdi onların iş muhabbeti bitmez,dedi ki doğru.haremlik selamlık :)
Genelde birbirimize gidersek ayrı oturuyoruz demiş konu sahibi ona istinaden söyledim. Genelde dediği için. Yoksa tabi ki zaman zaman ayrı oturulabilir.Ne alaka,akşam eltim ve eşi bizdeydi kızlarıyla...Yemeği beraberce yedik,çayları hazırlayınca,eltim,biz mutfakta oturalım,şimdi onların iş muhabbeti bitmez,dedi ki doğru.
Kızları benim kızımla onun odasında vakit geçirdiler,biz eltimle mutfakta masa başında lafladık.
Beraber de zaman geçirilir duruma göre,ayrı da...
Bayildim cevaplariniza akillari sira asagiladiklarini saniyorlar boyle devam takipteyim.konuya gelirsek bende kiskanirim tabiki ama belli etmem arkadasimlada tek gorusmeye calisirim.meraktan soruyorsan hayir. cogunlukla yer durumunun musait olmamasi ve tabi ki dini hassasiyetlerimizin de etkiledigi tercihimiz sebebiyle. iki aileysek beraber oturuyoruz mesela, belli bi kural yok. eger birgun arkadaslarina gittiginde kadinlarin yavas yavas mutfakta toplandigini filan farkedersen Arabistan mi bura ayol! diye ciglik atarsin. veya ben sana ayni cinsiyete sahip kisilerin istatistiki olarak daha rahat iletisim kurduguna dair birkac bilimsel makale yollarim
Konunun en gereksiz detayını köpürtenler sağolsun..Bir kadın buraya gayet insani duygularını yazıyor, saçma olduğunu bilse de medeni cesaret gösterip anlatmış ama yamyam gibi pusuda bekleyen birileri var dünyaya at gözlüğüyle bakan..Cümle içinde Arabistan,İran gibi ülke adları vererek ve bayağı genellemelerle birilerini aşağılayarak kendini iyi hisseden ..
Birine saygı duymak için aynı yerden bakmak gerekmiyor.Şortlu kadını tekmeleyen zihniyetle,insanların mahreminde takılma şekline dil uzatan zihniyet vallahi aynı aslında..
Kendin için istediğini başkası için de istemiyorsan samimi değilsin demektir.
Ama ben biliyorum ki bu tür şeyleri anlayacak durumda değiller.
Gercekten cirkin bir dusuncen var degistiremiyorsan birdaha gorusme.evli evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?