- 1 Ocak 2017
- 65
- 37
- 8
- Konu Sahibi tahterevalli23
-
Bu kimsin lafı da herkesin ağzına yapışmış.baska kelime yok mupardon da kimsin ki sen?
anla artik herkes sen değil!
yallah arabistana gibi ağızlara pelesenk olmuş bir laf!kendi üstünlüğününden bahseiste abla merak ettim açıkçası!Bu kimsin lafı da herkesin ağzına yapışmış.baska kelime yok mu
senin gibi seviyesiz yazmadım ya o yüzden.cahille tartışmaya girmem hic kazanamadım çünkü..Yaş kaç pardon? bir ergenle muhattap oluyorum sanırım .
He he herkes ben değil . Ağız tadıyla bi tartışma bile yaşayamıyoruz . Kelime dağarcığı sıfır
Ilk önce yazmayı sonra diceklerini anlatmayı ogren bu arada yaş kaç canım :))yallah arabistana gibi ağızlara pelesenk olmuş bir laf!kendi üstünlüğününden bahseiste abla merak ettim açıkçası!
telefon kendi otomatik düzeltince boyle oluyo cahil kardes=))))(Ilk önce yazmayı sonra diceklerini anlatmayı ogren bu arada yaş kaç canım :))
Benim seviyeme gelde şükret sensenin gibi seviyesiz yazmadım ya o yüzden.cahille tartışmaya girmem hic kazanamadım çünkü..
seviye olsa gelebilirdim belki!Benim seviyeme gelde şükret sen. Aynı laflar aynı laflar .bi iki kitap oku .geliştir hazneni
Senin telefon otomatik düzeltmemiş yalnıztelefon kendi otomatik düzeltince boyle oluyo cahil kardes
kendıne ait kelımeler kullanamadığına göre fazla söz okuyup alıntı yapıyorsun :)) cahil dedıgın kişiye cevap verdıgıne göre senin de asagı kalır yanın Yok demektir :))senin gibi seviyesiz yazmadım ya o yüzden.cahille tartışmaya girmem hic kazanamadım çünkü..
yanlız anlatım bozukluğu var cümlelerinde sende bunlara dikkat et malum çok biliyorsun ya!Ilk önce yazmayı sonra diceklerini anlatmayı ogren bu arada yaş kaç canım :))
Gel benim seviyeme diyorum işte .belki biraz kendine ait cümleler kurabilirsinseviye olsa gelebilirdim belki!
üslubuna uygun had bildiriyorum diyelim yancı kişisikendıne ait kelımeler kullanamadığına göre fazla söz okuyup alıntı yapıyorsun :)) cahil dedıgın kişiye cevap verdıgıne göre senin de asagı kalır yanın Yok demektir :))
he he ondan =pGel benim seviyeme diyorum işte .belki biraz kendine ait cümleler kurabilirsin
Sanırım geçmişinde derin yaralar var arkadaşın . Burda gidermeye çalışıyor. Acıyorum bunun gibilere de ya . Dışarda pısırık burda Aslankendıne ait kelımeler kullanamadığına göre fazla söz okuyup alıntı yapıyorsun :)) cahil dedıgın kişiye cevap verdıgıne göre senin de asagı kalır yanın Yok demektir :))
Üslup kelimesi üstünde hıc ıyı durmadı yazdıklarına bakacak olursak :)) had bildirmek felan kendı Çapınız da olsa gerek ben goremıyorum da :))üslubuna uygun had bildiriyorum diyelim yancı kişisi
Şimdi buraya da he he ondan yazarÜslup kelimesi üstünde hıc ıyı durmadı yazdıklarına bakacak olursak :)) had bildirmek felan kendı Çapınız da olsa gerek ben goremıyorum da :))
senin gibi nefret söylemleri yapan şahıs mi söylüyor bunları.özgürlük diye cigirtkanlik yaparsin çarşaflarında giyiminden dolayı aşağılarsin.yazık ki sonrada haklıyım diye gezersin!
Sanırım geçmişinde derin yaralar var arkadaşın . Burda gidermeye çalışıyor. Acıyorum bunun gibilere de ya . Dışarda pısırık burda Aslan
:)) başka bir atak beklemek doğru olmaz zaten :) standart aynı cümleleri cevırıp duruyor zaten :))Şimdi buraya da he he ondan yazar
felan değil falan sizin gibi sadece kendi gibi dusunenlere yasama hakki tanıyan ,hayat görüşünden dolayı yallah arabistan gibi saygısız yorumları kendinde hak bulan kişilerle zaten ayni şeyi düşünüp yazamam!anlamazsiniz ne desek boş çünkü beyin yerine başka bisey taşıyorsunuz o yüzden he heŞimdi buraya da he he ondan yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?