Esimi yakin arkadasimdan kiskaniyorum

senin gibi seviyesiz yazmadım ya o yüzden.cahille tartışmaya girmem hic kazanamadım çünkü..
kendıne ait kelımeler kullanamadığına göre fazla söz okuyup alıntı yapıyorsun :)) cahil dedıgın kişiye cevap verdıgıne göre senin de asagı kalır yanın Yok demektir :))

kendıne ait kelımeler kullanamadığına göre fazla söz okuyup alıntı yapıyorsun :)) cahil dedıgın kişiye cevap verdıgıne göre senin de asagı kalır yanın Yok demektir :))
Sanırım geçmişinde derin yaralar var arkadaşın . Burda gidermeye çalışıyor. Acıyorum bunun gibilere de ya . Dışarda pısırık burda Aslan

Sanırım geçmişinde derin yaralar var arkadaşın . Burda gidermeye çalışıyor. Acıyorum bunun gibilere de ya . Dışarda pısırık burda Aslan
senin gibi nefret söylemleri yapan şahıs mi söylüyor bunları.özgürlük diye cigirtkanlik yaparsin çarşaflarında giyiminden dolayı aşağılarsin.yazık ki sonrada haklıyım diye gezersin!

Şimdi buraya da he he ondan yazar
felan değil falan sizin gibi sadece kendi gibi dusunenlere yasama hakki tanıyan ,hayat görüşünden dolayı yallah arabistan gibi saygısız yorumları kendinde hak bulan kişilerle zaten ayni şeyi düşünüp yazamam!anlamazsiniz ne desek boş çünkü beyin yerine başka bisey taşıyorsunuz o yüzden he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…