Esimi yakin arkadasimdan kiskaniyorum

Ayrı oturmak bana da saçma geldi.
ve kıskançsanız yapacak çok seçeneğiniz yok
ya mesafe koyarsınız.
yada kıskanmaktan vazgeçersiniz.

yok o kız çokk güzelmişte
bakımlı olan herkes güzeldir.

dogru diyorsunuz ben iste tvdeki sokaktaki kadini kiskanmadigim icin sanirim bu sorun olmuyor. onlar bi anlik aklindan gecer gider sonucta diye dusunuyorum galiba

Rica ederim su ayri oturma olayini mesajlariniza ekleyip durmayin. kimse size bu konuda fikir sormadi. evime gelen kimseye de ayri oturmayi dayatmam zaten hepimiz sosyal ortamlarda calisan insanlariz. ve fakat girgir sohbet muhabbet ortamlarinda kadin kadina daha rahat oluruz bu kadar basit. sordugum konuda fikriniz varsa soyleyin yoksa yallah baska konuya

niye utanıyorsun cok normal bencede gitme esim de beni bazı kişilerden kıskanır arkadaslarıyla aynı ortaöda otutturmaz bende onu .

sen kadınla ayrı zamanlarda taklı

Bence yersiz yere kıskanıyorsunuz. Eşiniz sizi sevmiş evlenmiş sonuçta. Artık eşinize güveneceksiniz yapacak bir şey yok, akıllarını okuyamıyoruz maalesef

Belki arkadaşınızı sevdiğiniz için dış görünüşü de size çok güzel geliyordur. Birini severseniz güzel gelir ya gözünüze öyle olabilir. Herkesin güzellik anlayışı başka. Eşinizin güzellik anlayışı da aynada siz ne görüyorsanız o. Sizi seviyor çünkü

yaaa bu da dogru:) tesekkur ederim ^.^

Eşine yansıtma. Tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.
Genelde biz kadınlar birşeyler hissederiz ki bu kadar rahatsız oluruz. Anlamsız gibi gelir bazen ama bazen altından bizim bile tam farkına varamadığımız bir neden çıkar.
Seni bu kadar rahatsız ediyorsa mesafe koy derim. Sonradan üzülmektense...

evet evli, eslerimiz bizim kadar samimi degiller ama ailece iyi anlasiyoruz

Tamam o zaman dert edecek birşey yok.. kıskanılabilir güzel sonuçta ben de belki çok güzel bir arkadaşa sahip olsam kıskanırım :)
Ama abartmayın bence eşiniz sürekli onu düşünüyor diye düşüncelere girmeyin. İlk gördüğünde muhakkak çok güzel diye düşünmüş olabilir insanız güzel birini görünce hepimiz dikkatli bakabiliriz. Ama sonra ailecek görüşüyorsunuz,kadın da evli ve sanmıyorum böyle bir düşünceye gireceğini..
bunun için de arkadaşlığınızı bitirmeyin ama kendinize biraz hakim olun kıskançlığınızı yenmeye çalışın..

Ne kadar guzel olabilir ki? Sporcu mu, model mi, manken mi bu kişi? Gorulmemis fizige sahip olsun. Guzel kadin cok var ama oyle hic gorulmemis benim bile süzüp duracagim derecede birini hic gormedim Bilemiyorum. Kizin biraz fizigi orantili diye size asiri guzelmis gibi geliyor olabilir mi? Gozunuzde cok buyutmussunuz. Onda okup sizde olmayanin ne oldugunu dusunuyorsunuz tam olarak

Bu düşüncelerle de yaşamak zor olsa gerek.. heran tedbirde olmaya çalışmak,acaba aklına düşürdüm mü diye düşünmek.. kadınlar hisseder evet ama bazıları da abartıyor.. misal sizin yazınız sanki bu düşünceleri abartıyor gibi..

Ben ne zaman birseyden böyle işkillensem hep başıma gelmiştir korktuğum. O yüzden kötü düşünüp kötüyü çekmeyin derim. Çok rahatsız oluyorsanız da bi süre görüşmeyi azaltın. Ailecek gidip gelebilecek başka dostlar da edinin kendinize. Tek bir kişiye takılıp kalmayın :)

İster ayrı oturur ister yanyana millete ne oluyorsa. Konu sahibi onu sordu sanki. Bağlamak istedikleri yer bellide neyse.

Zor durum. Bu diyardan gidemediğinize göre bu deveyi güdeceksiniz. Kontrollü olun. Çok bir araya getirmeyin. Çokta düşünmeyin bunu. Kocanızı en iyi siz bilirsiniz. Duruma göre hareket edeceksiniz

gorulmemis guzellik degildir tabi ama ben dahil tum tanidiklarim arasinda ilk 3 e rahat girer cekici bi aurasi var ayrica

Çok şükrü böyle bir ruh haline girmedim hiç. Eşimi kıskanmam çünkü kendime de eşime de güveniyorum.

Kız en güzel, sen ikinci güzelsin diye mi eşin seninle evlendi?
Senden güzel bir sürü kadın var memlekette.
Hepsini bu kadar kafaya takarsan ohooo :)
Çok bir araya gelmeyin. Başka insanlarla da tanışın, onlarla aktivitelerinizi yapın.
Ama dikkat edin tanıştıklarınız çirkin olsun(!)

cok iyi baslamisti mesaj ama sonu sapitti. guzel guzel destek vermek akil vermek varken neden igneliyorsunuz ki. hayir tanimadiginiz birine bide yani neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…