- 23 Eylül 2013
- 25.711
- 53.353
- 798
- Konu Sahibi tahterevalli23
-
Geçiniz ....Saygı burada başlıyor zaten tatlım
dogru diyorsunuz ben iste tvdeki sokaktaki kadini kiskanmadigim icin sanirim bu sorun olmuyor. onlar bi anlik aklindan gecer gider sonucta diye dusunuyorum galibaYa tabi ki bakiyorum. Hatta esime aaa baksana ya ne kadar güzel diyorum. Ya da kiyafetini begendiysem elbisede ne guzelmis diyorum. Ama aklimdan esimin gozlerini kapatmak gecmiyor.
O arkadasinin disinda da guzel kadinlari goruyordur cevrede tv de nette.
evet evli, eslerimiz bizim kadar samimi degiller ama ailece iyi anlasiyoruzYakın arkadaş evli mı onu anlayamadım?
yaaa bu da dogru:) tesekkur ederim ^.^Bence yersiz yere kıskanıyorsunuz. Eşiniz sizi sevmiş evlenmiş sonuçta. Artık eşinize güveneceksiniz yapacak bir şey yok, akıllarını okuyamıyoruz maalesef
Belki arkadaşınızı sevdiğiniz için dış görünüşü de size çok güzel geliyordur. Birini severseniz güzel gelir ya gözünüze öyle olabilir. Herkesin güzellik anlayışı başka. Eşinizin güzellik anlayışı da aynada siz ne görüyorsanız o. Sizi seviyor çünkü
evet evli, eslerimiz bizim kadar samimi degiller ama ailece iyi anlasiyoruz
Eşine yansıtma. Tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.
Genelde biz kadınlar birşeyler hissederiz ki bu kadar rahatsız oluruz. Anlamsız gibi gelir bazen ama bazen altından bizim bile tam farkına varamadığımız bir neden çıkar.
Seni bu kadar rahatsız ediyorsa mesafe koy derim. Sonradan üzülmektense...
gorulmemis guzellik degildir tabi ama ben dahil tum tanidiklarim arasinda ilk 3 e rahat girerNe kadar guzel olabilir ki? Sporcu mu, model mi, manken mi bu kişi? Gorulmemis fizige sahip olsun.Guzel kadin cok var ama oyle hic gorulmemis benim bile süzüp duracagim derecede birini hic gormedim Bilemiyorum. Kizin biraz fizigi orantili diye size asiri guzelmis gibi geliyor olabilir mi? Gozunuzde cok buyutmussunuz. Onda okup sizde olmayanin ne oldugunu dusunuyorsunuz tam olarak
Çok şükrü böyle bir ruh haline girmedim hiç. Eşimi kıskanmam çünkü kendime de eşime de güveniyorum.Bu düşüncelerle de yaşamak zor olsa gerek.. heran tedbirde olmaya çalışmak,acaba aklına düşürdüm mü diye düşünmek.. kadınlar hisseder evet ama bazıları da abartıyor.. misal sizin yazınız sanki bu düşünceleri abartıyor gibi..
merhaba kk hanimlari! Yeni evli sayilirim. kucuk bir sehirdeyiz ve pek arkadasimiz yok. Bir aile dostlarimiz var ki kizla cok iyi anlasiyoruz, gercekten cok iyi ve cok sevdigim biri. Ama o kadar guzel kiinanilmaz kiskaniyorum ve kendimden de cok utaniyorum bu yuzden. Soyle ki, genelde birbirimize gidersek kadin erkek ayri oturuyoruz. Esimle arkadasim nadiren muhabbet ederler. yalniz yakin zamanda birsey farkettim ki esim arkadasima bir konudan bahsedecekti, o kadar heyecanli utangac gibi oldu ki sanki. saniyelik birseydi ama normalden farkliydi, bana mi oyle geldi bilemiyorum. ve birkac defa onlari biyerlere davet etmekten soz acti. ama kadinlar erkekler ayri takilmayacagimiz yerler mesela piknik veya doga gezileri. birileriyle gitsek mesela onlarla diyor direk. baska kisileri soylemiyor. erkekler de o kadar asiri samimi degiller. ben de konuyu gecistiriyorum hic istemiyorum karsilasmalarini. birkac defa da arkadasima gittim diyorum mesela, hangi arkadasin o arkadasin mi diye sordu. arkadaslar kiz gercekten cok cok cok guzel. yani ben bile fizigini filan suzuyorum bazen. esimin aklindan gecmemesi mumkun degil gibi geliyor. Allah var birbirlerine karsi hic bir samimi hareketleri olmadi. yanlis anlasilmaya sebep olacak bi hareket yok fakat ben kiskancliktan catliyorum. sanki esim hep onu dusunuyormus gibi.. ve arkadasimdan uzaklasmak istemiyorum, kendimden utaniyorum ama engel olamiyorum. ne yapabilirim
cok iyi baslamisti mesaj ama sonu sapitti. guzel guzel destek vermek akil vermek varken neden igneliyorsunuz ki. hayir tanimadiginiz birine bide yani neden?Kız en güzel, sen ikinci güzelsin diye mi eşin seninle evlendi?
Senden güzel bir sürü kadın var memlekette.
Hepsini bu kadar kafaya takarsan ohooo :)
Çok bir araya gelmeyin. Başka insanlarla da tanışın, onlarla aktivitelerinizi yapın.
Ama dikkat edin tanıştıklarınız çirkin olsun(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?