- 29 Aralık 2021
- 79
- 487
- 23
- Konu Sahibi cansuerdemir
Aynı durum bende de var eşimle evleneli 1.5 sene oldu 1 yıl önce dükkan açtı ve sürekli 10dan aşagı gelmiyor ki senin bebeğin var şanslısın evde arkadaş en azından benim kimsem yok :) ben eşimin işini bildiğim için anlayışla karşılıyorum 1-2 sene böyle olmalı çünkü bizim için çalışıyor ki bende çoğu zaman yardıma gidiyorum cok sıkıştığında vs. Mesela 1 haftadır eve 12de geliyor ve çay içecek dermanı bile olmuyor bu dönemde biraz anlayışlı olmaya çalış ama eşinle de konuş ben eşime bişey demeden kendisi söylüyor hazrlan cıkalım gezelim vs diye sende esine mesaj at hazırlanıyorum akşam yemeğe gidelim gezelim vs diye eminim ki hayır demeyecektir sennne kadar bunalıyorsan eşinde onun 10 katı bunalmıştır düzelir ilerde rahat bir hayat istiyorsak biraz sabretmemiz gerek biz ev alacağız mesela eşim bu yüzden cok fazla çalışıyor bende ona telefondan destek sağlıyorum ürün tedariğinde iş yerinde kamera varsa kamerayı izle :) çaktırmadan ben öyle tapıyorum bazen cok geç geldiğinde bakıyorum hep çalışıyor bişe diyemiyorum