- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
HahahahaKahveye, ne bileyim pavyona falan alıştır.Bak bir daha yanına uğruyor mu.
Oltaya gelmişim valla sizlerin yorumunu görmeden yazmıcam bi dahaİlgi manyağı mı bu insanlar a
4 aylıkNe kadarlık evlisiniz? Ayrıca yaptığı işi beğenmemezlik yapmayın ne güzel yardım ediyor şurayı da al canım diye geliştirin yapsın iştr
Hayır siz asıl o yorum yapanin oltasina gelmeyin kendisi beni bnde onu pek sevmem ama ne hikmetse bütün konularda baş köşedeOltaya gelmişim valla sizlerin yorumunu görmeden yazmıcam bi dahaİlgi manyağı mı bu insanlar anlamadım
Geçen ki teyze demem zoruna gitti galiba :))Amen tanrem ne gadan da mikemmel bir koca bey…
Teyzecim kocamı övün, bakın benim ne muhteşem kocam var konusu açıyorsun da biraz çaktırmadan yap bari de anlamayalım
Yorum başına para alıyorum ya ben sen bilmiyor muydun? Herkes bilir ya bunu. Kadrolu üyeyim ben.Ya kuzum senin hiç işin gücün yok mu genelde baktım da kim konu açsa ilk yorum yapan sensin ben buraya sadece derdim olduğunda falan giriyorum bu işten para mı kazanıyorsn açıkçası merak ettim
Yok kız zoruma gitse teyzem der miyim? Senden büyük yeğenim var benim.Geçen ki teyze demem zoruna gitti galiba :))
Hayır işten geliyorum başım ağrıyor birde o karışınca daha kötü oluyorm masada yemek yerken de sohpet edebiliriz veya devamındaBunları buraya yazdığınıza göre, eşiniz bu işleri yaparken siz ona sevgi göstermiyor, sohbet etmiyor ve ilgilenmiyorsunuz. Tatlı bir sohbet eşliğinde, siz bulaşıkları hallederken onunda mutfağı süpürmesini, çay demlemesini vs isteyebilirsiniz.
Sizinkine 'Bulmuş ta bunuyor' denir.
Ya kuzum senin hiç işin gücün yok mu genelde baktım da kim konu açsa ilk yorum yapan sensin ben buraya sadece derdim olduğunda falan giriyorum bu işten para mı kazanıyorsn açıkçası merak ettim
Saatlerdir mi?? Hahahaha bir saat önce konu açan biriisine ilk yorumu yapan sen değil miydinYorum başına para alıyorum ya ben sen bilmiyor muydun? Herkes bilir ya bunu. Kadrolu üyeyim ben.
Valla saatlerdir girmedim siteye, sendeki de nasıl kısmetsizlikse konu açtın ben geldim
Kocamın gözü başkasına kör :)) bnde bir göz gezdireyim dedimmmm boş vaktim vardı yasenin de gözünden kaçmadığına göre sen de baya aktifsin sitede. Hiç mi işin gücün yok git kocanla ilgilen. başka kadınlar kapmasın
Bağzı üyeler gerçekten çok ilginç. Kendilerini çözdüğümüzü, alacakları tepkiyi bildikleri halde inatla böyle kendilerinin bile inanmayacağı ilgi çekme konuları açıyorlar. Bugün de üst üste geliyorOltaya gelmişim valla sizlerin yorumunu görmeden yazmıcam bi dahaİlgi manyağı mı bu insanlar anlamadım
E normal. 1 yıla kadar ona da bay gelir merak etmeyin. Rutine biner zamanla.Hahahaha
4 aylık
Ben sevmiyorum hatta nefret ediyorum devamında ben yaptıktan sonra ne anlamı var kibu arada konuya gelecek olursak bence bu kadar eşinizi işlerden sıyırmaya çalışmayın. ben eşime her işi yaptırmaya çalışıyorum bulaşık makinesi boşalttığında falan karman çorman yapıyo mesela asla demem şunu böyle yapmışsın diye. aklı sıra istiyor ki benim işimi beğenmesin yaptırmasın ama ben asla o numaralara gelmem yapsın sürekli her şeye ben yetişemem. alışmış adam ne güzel yapsın bırak koltuğun altını da sen yaparsın ne güzel işte.
ben çok söylenen hiç bir şeyden memnun kalmayan insanların yoruldum ah vah laflarına hiç katlanamıyorum.
Yooo değildim. Yanlış görmüşsün git bir daha bak.Saatlerdir mi?? Hahahaha bir saat önce konu açan biriisine ilk yorumu yapan sen değil miydin
Bağzı üyeler gerçekten çok ilginç. Kendilerini çözdüğümüzü, alacakları tepkiyi bildikleri halde inatla böyle kendilerinin bile inanmayacağı ilgi çekme konuları açıyorlar. Bugün de üst üste geliyor
Ben de konu açcam kocam hafta sonları kahvaltıyı hazırlıyor çok sinir oluyorum hiç bana hafta sonu kahvaltı hazırlama zevki yaşatmıyor. Kadın tutuyor evi temizlerken yorulmayayım diye. Kazandığım parayla fatura bile ödememe izin vermiyor, o benim parammış kendime harcayacakmışım. İnsan bağzen de evine harcamak istiyor caaanııımmm….Bu işten para mı kazanıyorsun sen ? Mune ablanın yardımcısı oldun da haberimiz mi yok? Niye ilk yorumları atıyorsun aaaa bu da dert sonuçta? En çok benim kocam ev işi yapıyor derdi. Daha önce duymaman çok garip
KudrAlobar
İki ay önce boşamaya çalıştığı koca evetKocam bana çok açık ama ben bu kadar ilgiyi sevmiyorum aşkooooo kıvamında
Hiç bir şey yapmasa daha çok mutlu olurumBence olması gerekeni yapıyor ama yaranamıyor. Şöyle deneyebilirsiniz iş yapacağınız zaman ona daha basit farklı bir iş verin mesela tozları almak gibi ya da aslında o gün yapılmayacak gerek olmayan bir işi üstün körü yapsa bile sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?