Eşimi yanımdan nasıl uzaklaştırabilirim...

Oltaya gelmişim valla sizlerin yorumunu görmeden yazmıcam bi daha İlgi manyağı mı bu insanlar anlamadım
Hayır siz asıl o yorum yapanin oltasina gelmeyin kendisi beni bnde onu pek sevmem ama ne hikmetse bütün konularda baş köşede ( yılışık biraz

Ya kuzum senin hiç işin gücün yok mu genelde baktım da kim konu açsa ilk yorum yapan sensin ben buraya sadece derdim olduğunda falan giriyorum bu işten para mı kazanıyorsn açıkçası merak ettim
Yorum başına para alıyorum ya ben sen bilmiyor muydun? Herkes bilir ya bunu. Kadrolu üyeyim ben.

Valla saatlerdir girmedim siteye, sendeki de nasıl kısmetsizlikse konu açtın ben geldim

Hayır işten geliyorum başım ağrıyor birde o karışınca daha kötü oluyorm masada yemek yerken de sohpet edebiliriz veya devamında

Ya kuzum senin hiç işin gücün yok mu genelde baktım da kim konu açsa ilk yorum yapan sensin ben buraya sadece derdim olduğunda falan giriyorum bu işten para mı kazanıyorsn açıkçası merak ettim

senin de gözünden kaçmadığına göre sen de baya aktifsin sitede. Hiç mi işin gücün yok git kocanla ilgilen. başka kadınlar kapmasın

Oltaya gelmişim valla sizlerin yorumunu görmeden yazmıcam bi daha İlgi manyağı mı bu insanlar anlamadım
Bağzı üyeler gerçekten çok ilginç. Kendilerini çözdüğümüzü, alacakları tepkiyi bildikleri halde inatla böyle kendilerinin bile inanmayacağı ilgi çekme konuları açıyorlar. Bugün de üst üste geliyor

Ben sevmiyorum hatta nefret ediyorum devamında ben yaptıktan sonra ne anlamı var ki

Kocam bana çok açık ama ben bu kadar ilgiyi sevmiyorum aşkooooo kıvamında

Ben de konu açcam kocam hafta sonları kahvaltıyı hazırlıyor çok sinir oluyorum hiç bana hafta sonu kahvaltı hazırlama zevki yaşatmıyor. Kadın tutuyor evi temizlerken yorulmayayım diye. Kazandığım parayla fatura bile ödememe izin vermiyor, o benim parammış kendime harcayacakmışım. İnsan bağzen de evine harcamak istiyor caaanııımmm….

Hiç bir şey yapmasa daha çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…