- 29 Mayıs 2021
- 14.317
- 93.169
- 548
- 36
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Aslında öyle olmadığı için övüyor işte. Tam bir hayaller hayatlar. Hayali kocasını yazıyor buraya.Bi de hep kadınlar kocaya asılıyor falan sıkıcı mevzular. Began gibi kendine asılan adamlar konusu da açsa keşke. Hep kocayı övüyor.
Aksiyon filmi izle o zaman burda işin neKonuları iş olsun diye açıyorsunuz ya çok sıkıcı oluyor.
Beganin konusu bile daha eglenceli.
Biraz daha uğraşın, çok kısa kesiyorsunuz, aksiyon lazım
Canım öyle istiyor.Aksiyon filmi izle o zaman burda işin ne
Kıskandın mı kizAynı çizgide devam etseydi konular daha etkili olurdu ama işte kapasite bu kadarsa.
Sallayabilmek de bir yetenek.
Vardır tabi bak ses geldi içerden hadi sofrayı topla.He canım sallıyorum başka işim yok zaten
Tava suratlıyı ben demedim kızHmmm görüyorum ki ben snaa çok mu çok koymuşum :)) görmediğin kocama demediğin kalmadı sümüklü tava suratlı hayırdır yaa ayrıca zar zor bulmadım bana kalsa hiç evlenmezdm aama 10 yıl peşimden koştu ben napim 2 ayda buldgumuzla evlilik hayalleri kurmadik
Yalandan açsam üfürurdum bu konunun yalanlık neyi var anlamadım ki size hiç yardım eden olmamis herhldeCanım öyle istiyor.
En azından yalandan konu açmıyorum.
Çatladım kız o biçimKıskandın mı kiz
Öyle bir adam şuan elimde telefon beni yatirirmiydj acaba gördüğün gbi burdaym yemek bile hazırlamadm çünkü dibimde bitecek diye Allah sizlere yardım etsin bacılarım anlıyorum siziVardır tabi bak ses geldi içerden hadi sofrayı topla.
Resmen haset ettirme postu olmus buHerkese Selam... Hanimlar benim eşim evde bir iş yaaprken Sağolsun sürekli peşimde dolanıyor küçük bir çocuk gibi
Örneğin mutfağa giriyorum yemek yapmaya yanımda yardım etmek istiyor lakin ben mutfakta yemek yaparken yanımda birisni istemiyorm fırına bişeyler atıyorum surekli kontrol ediyor pişmiş mi yanmış mı diye yemek masasını topluyorum brden toplamaya başlıyor ve tabaklari üst üste koyuyor ben tek tabağa döküyorum kalanları evi süpürüyorm elimden alıyor makinayi ve koltuğun altlarını almıyor yatağın altını almıyor çamaşırları yamuk katlıyor uyuz oluyorum hiç bir şeye Karışma diyorum illa karışıyor çok geriliyorum napcam bununla maç izlemez dizi de izlemez sürekli dibimde baydı nasıl uzaklaştriirm akıl fikir verin bana
Daha önce açtığın iki konu duruyor oyle yahu.Yalandan açsam üfürurdum bu konunun yalanlık neyi var anlamadım ki size hiç yardım eden olmamis herhlde
Geçmiş olsunÇatladım kız o biçim
Boşver kız çay koy da içekÖyle bir adam şuan elimde telefon beni yatirirmiydj acaba gördüğün gbi burdaym yemek bile hazırlamadm çünkü dibimde bitecek diye Allah sizlere yardım etsin bacılarım anlıyorum sizi
Herks öyle anlamış ama öyle değil şuan mutfağa girmek istemiyorum eşim yüzündenResmen haset ettirme postu olmus bu
Sen koyda biz içek ayrıca çay sevmemBoşver kız çay koy da içek
Evlilik ilk ayı olur öyle şeyler sen şimdiye bakDaha önce açtığın iki kobu duruyor oyle yahu.
Neyin kafasını yaşıyorsun?
Sana yardım eden, eş yerine koyan olmamış ki yazarak tatmin ediyorsun kendini.
Bugünde herkesi kendi algılama seviyesinde sananlarla imtihandayiz cidden.
Ne güzel işteHerkese Selam... Hanimlar benim eşim evde bir iş yaaprken Sağolsun sürekli peşimde dolanıyor küçük bir çocuk gibi
Örneğin mutfağa giriyorum yemek yapmaya yanımda yardım etmek istiyor lakin ben mutfakta yemek yaparken yanımda birisni istemiyorm fırına bişeyler atıyorum surekli kontrol ediyor pişmiş mi yanmış mı diye yemek masasını topluyorum brden toplamaya başlıyor ve tabaklari üst üste koyuyor ben tek tabağa döküyorum kalanları evi süpürüyorm elimden alıyor makinayi ve koltuğun altlarını almıyor yatağın altını almıyor çamaşırları yamuk katlıyor uyuz oluyorum hiç bir şeye Karışma diyorum illa karışıyor çok geriliyorum napcam bununla maç izlemez dizi de izlemez sürekli dibimde baydı nasıl uzaklaştriirm akıl fikir verin bana
Valla bana yardım eden yok. Biz paylaşıyoruz ev yükünü. O yüzden dur kocacım sen yapamazsın demek ya da iş yapan kocayla övünmek hiç aklıma gelmedi şimdiye dek. Normal olan bu çünkü. Sana muhteşem geliyor olabilir ama değil.Yalandan açsam üfürurdum bu konunun yalanlık neyi var anlamadım ki size hiç yardım eden olmamis herhlde
Aramadım ki bulayım :)) evet bu sümüklüye vardım geceleri sümüğünü yalıyorumTava suratlıyı ben demedim kızher şeyi benden biliyorsun sen de.
10 senede daha iyisini bulamamışsın ki bu sümüklüye varmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?