Eşimi yanımdan nasıl uzaklaştırabilirim...

Üstün zekalı mısın acaba ben bunların hiçbirisini dememiştim

Seni inandırmak zorunda değilim bebek koca benim yaşadıklarımi ben bilirim ütopik daha farklı konular açabilirm... Bu snaa çok mu ütopik geldi hahaha

Sende mi oltaya geldin kız . Canım bunun eski konularına bak anlarsın psikolojik sorunları olduğunu gerçek hayatında atamadığı havasını sanal ortamda atmaya çalışıyor çokta şeetmemek lazım
Sen öyle çok yaptın galiba kim bilir bunun için kaç üyelik acmissindir :)) yahu sizleri tanımam etmem çoğunuz gibi burda kendimi olmadığım karaktere burumem öyle deidign gibi birisi olsam kocamdan boşanmak isteğimi falan yazmam saçma sapan kafanda kurduğun düşünceleri kendine sakla

Seni inandırmak zorunda değilim bebek koca benim yaşadıklarımi ben bilirim ütopik daha farklı konular açabilirm... Bu snaa çok mu ütopik geldi hahaha
Zorundasın diyen olmadı ki ne bu saldırganlık kuzum, sevgisiz insanlar böyle davranır. Koca senin, onda hiçbir sıkıntı yok merak etme valla baya ütopik geldi ama daha iyisini açacak potansiyel var sende, takipteyim bekliyorum

Bana gonderseniz dicem yanlış anlaşılacak.valla işlerim asla bitmiyor .o kadar ihtiyacim var ki boyle desteğe

Bence boşan uzaklaşmış olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…