- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Titiz olan benim onun yaptığı bana çok sterilize gelmiyorÇok titiz birisimi?bazilarinda rahatsizlik oluyor iş yapmadan duramiyorlar falan
Puzzle aldm yapmadı kitap okuyor gün içinde amaa yinede bana akşamları takıyorEvde sıkılıyordur puzzle alın kitap okusun ne güzel işte.Ev işlerine yardım ediyor.
Büyü muyu bilmem ben ilgi alanıma girmezVay arkadasGecende bir twit vardi esime "baglama buyusu" yaptim habire saz caliyor diye baglama buyusu yapmis olmasin
Üstün zekalı mısın acaba ben bunların hiçbirisini dememiştimYaaaa kıyamaaaaam ben sizin durumunuza çok üzüldüm
Bu derdinizin çözümünü ancak üstün zekalı biri düşünebilir: eşinize koltukların yatağın altını da süpürmesini söylemeniz lazım—— bulaşıkları tek tabağa sıyırıp üstüste koymasını söylemeniz lazım——çamaşırları simetrik katlamasını söylemeniz lazım——ben ev işlerini yalnız yapmaktan hoşlanıyorum sen yardım edince geriliyorum demeniz lazım
İnanılmaz zor bir çözümdü değil mi
Benimkide kadınlar klubune girmemi istemiyor ona da bakıyorAynisi bende de var, demin ne okuyorsun dedi soyledim, kadinlarkulubune ne yazmislar dedi, e onu da merak etme bari dedimbiz 7 yillik evliyiz bir de. Tek basima dizi bile izleyemiyorum.
Seni inandırmak zorunda değilim bebek koca benim yaşadıklarımi ben bilirim ütopik daha farklı konular açabilirm... Bu snaa çok mu ütopik geldi hahahaYani üşenmedim eski konuları okudum, dedim ki ha yok başkasıyla evlenmiş muhtemelen son konuya bakarsak. Ama baktım ki aynı adam. İnsanlara neden kızıyorsunuz kimse sizi de eşinizi de tanımıyor. Tartışma üslubunuz da üzgünüm ama çok kalitesiz. - ne koymuşum size böyle yiiaaa:))) - Anlatan sizsiniz burda. Çay kahve getir sofra kaldır hadi hadi diyen bi barzonun kulun köpeğin olma ihtimali çok akla yatkın değil. Dedikleri gibi ya kendi ütopyanı oluşturmuşsun burada ya da büyük bir miras kalmış size eşinizin muamelesi bambaşka bir hale bürünmüş. Daha fazlası gerçekten çok uzak.
Sen öyle çok yaptın galiba kim bilir bunun için kaç üyelik acmissindir :)) yahu sizleri tanımam etmem çoğunuz gibi burda kendimi olmadığım karaktere burumem öyle deidign gibi birisi olsam kocamdan boşanmak isteğimi falan yazmam saçma sapan kafanda kurduğun düşünceleri kendine saklaSende mi oltaya geldin kız. Canım bunun eski konularına bak anlarsın psikolojik sorunları olduğunu gerçek hayatında atamadığı havasını sanal ortamda atmaya çalışıyor çokta şeetmemek lazım
Ben yıllarca tek bekar kendi başıma yaşadım her işimi kendim yaptım o yüzdn karışılmasını çok sevmiyorum hatta hiçCanım kardeşim bulmuşsun bunuyorsun. Adam mabadını devirip tv izlemiyor yardım etmeye çalışıyor işte daha ne istiyorsun?
Zorundasın diyen olmadı ki ne bu saldırganlık kuzum, sevgisiz insanlar böyle davranır. Koca senin, onda hiçbir sıkıntı yok merak etmeSeni inandırmak zorunda değilim bebek koca benim yaşadıklarımi ben bilirim ütopik daha farklı konular açabilirm... Bu snaa çok mu ütopik geldi hahaha
Evlenmeseydin o zaman ne diyelim?Ben yıllarca tek bekar kendi başıma yaşadım her işimi kendim yaptım o yüzdn karışılmasını çok sevmiyorum hatta hiç
Dua edicem ayrılmayın diye, ne güzel denk gelmişsiniz, ayrılıp birilerinin başını yakmayın.Bizmm de böyle canımm deli dolu fırtınalı bir aşk amaa asla ayrılamayizzz
EvvetÜstün zekalı mısın acaba ben bunların hiçbirisini dememiştim
Bana gonderseniz dicem yanlış anlaşılacak.valla işlerim asla bitmiyor .o kadar ihtiyacim var ki boyle desteğeHerkese Selam... Hanimlar benim eşim evde bir iş yaaprken Sağolsun sürekli peşimde dolanıyor küçük bir çocuk gibi
Örneğin mutfağa giriyorum yemek yapmaya yanımda yardım etmek istiyor lakin ben mutfakta yemek yaparken yanımda birisni istemiyorm fırına bişeyler atıyorum surekli kontrol ediyor pişmiş mi yanmış mı diye yemek masasını topluyorum brden toplamaya başlıyor ve tabaklari üst üste koyuyor ben tek tabağa döküyorum kalanları evi süpürüyorm elimden alıyor makinayi ve koltuğun altlarını almıyor yatağın altını almıyor çamaşırları yamuk katlıyor uyuz oluyorum hiç bir şeye Karışma diyorum illa karışıyor çok geriliyorum napcam bununla maç izlemez dizi de izlemez sürekli dibimde baydı nasıl uzaklaştriirm akıl fikir verin bana
işden çabukmu dönuyor ?Titiz olan benim onun yaptığı bana çok sterilize gelmiyor
Ya hahahahajjhhahahaAyına uygun egitici oyuncaklar alin.
Tobe tobe..
Bence boşan uzaklaşmış olur..Herkese Selam... Hanimlar benim eşim evde bir iş yaaprken Sağolsun sürekli peşimde dolanıyor küçük bir çocuk gibi
Örneğin mutfağa giriyorum yemek yapmaya yanımda yardım etmek istiyor lakin ben mutfakta yemek yaparken yanımda birisni istemiyorm fırına bişeyler atıyorum surekli kontrol ediyor pişmiş mi yanmış mı diye yemek masasını topluyorum brden toplamaya başlıyor ve tabaklari üst üste koyuyor ben tek tabağa döküyorum kalanları evi süpürüyorm elimden alıyor makinayi ve koltuğun altlarını almıyor yatağın altını almıyor çamaşırları yamuk katlıyor uyuz oluyorum hiç bir şeye Karışma diyorum illa karışıyor çok geriliyorum napcam bununla maç izlemez dizi de izlemez sürekli dibimde baydı nasıl uzaklaştriirm akıl fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?