Eşimi yanımdan nasıl uzaklaştırabilirim...

Buraya yazdıklarını ona söyleyeceksin. Communication!!!!
Eşinizin yüzüne söyleyerek halledebileceginiz şeyleri niye dert edip, içinize atıp, kafaya takıyorsunuz. Ben cidden anlamıyorum.
Hiç mi iletişiminiz yok eşinizle?
Hani bazı hassas durumlar oluyor. İnsanlar işin içinden çıkamıyor. Konuşarak, kavga ederek ve hatta bazen ayrılsa dahi sorundan kurtulamıyor ve buraya konu açıyor da "ben mutfakta tek zaman gecirmekten hoşlanıyorum bana alan bırak git içerde otur, evi süpürürken koltuk altlarını da alabilir misin oralar tozlu kalıyor, çamaşırları şu şekilde katlarsan daha duzenli gorunur bak, ben evi temizlerken sen de alışverişe gidebilir misin" gibi basit ve düz cümlelerle bunu halledersin. Dertsizlikten dert edinme kendine yahu

Yani üşenmedim eski konuları okudum, dedim ki ha yok başkasıyla evlenmiş muhtemelen son konuya bakarsak. Ama baktım ki aynı adam. İnsanlara neden kızıyorsunuz kimse sizi de eşinizi de tanımıyor. Tartışma üslubunuz da üzgünüm ama çok kalitesiz. - ne koymuşum size böyle yiiaaa:))) - Anlatan sizsiniz burda. Çay kahve getir sofra kaldır hadi hadi diyen bi barzonun kulun köpeğin olma ihtimali çok akla yatkın değil. Dedikleri gibi ya kendi ütopyanı oluşturmuşsun burada ya da büyük bir miras kalmış size eşinizin muamelesi bambaşka bir hale bürünmüş. Daha fazlası gerçekten çok uzak.

Aman tanrım dört aylık evlilikte dibinde mi bitiyor dört ayda sizden sıkılmamasına mı şaşırıyorsunuz cidden. Ne hayatlar ne evlilikler görüyorsunuz.
Ayrılamıyor mu
Üff çok zor bir hayat olmalı. En iyisi yemekleri komple ona kilitle böylece kendi yapar izlemesine gerek kalmaz.
Yada tuvalete gidecek gibi yap kendini mutfağa kilitle gelemez o zaman.
Bu da olmazsa da artık izlesin gariban hobisi demek.

Aynisi bende de var, demin ne okuyorsun dedi soyledim, kadinlarkulubune ne yazmislar dedi, e onu da merak etme bari dedim biz 7 yillik evliyiz bir de. Tek basima dizi bile izleyemiyorum.

Yaaaa kıyamaaaaam ben sizin durumunuza çok üzüldüm
Bu derdinizin çözümünü ancak üstün zekalı biri düşünebilir: eşinize koltukların yatağın altını da süpürmesini söylemeniz lazım—— bulaşıkları tek tabağa sıyırıp üstüste koymasını söylemeniz lazım——çamaşırları simetrik katlamasını söylemeniz lazım——ben ev işlerini yalnız yapmaktan hoşlanıyorum sen yardım edince geriliyorum demeniz lazım
İnanılmaz zor bir çözümdü değil mi

Vay arkadas Gecende bir twit vardi esime "baglama buyusu" yaptim habire saz caliyor diye baglama buyusu yapmis olmasin

E ne güzel işte

Evde sıkılıyordur puzzle alın kitap okusun ne güzel işte.Ev işlerine yardım ediyor.

Hahahaha çok komiksin tanımadığım insanlara ne gibi nispet yapabilirim ayrıca kaldı ki nispet falan yok ortada serzeniş varr anlayana tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…