- 29 Ekim 2023
- 689
- 526
- 18
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Bak hamile hamile karnıbahar dedin canım çektiValla çok eğleniyorum bentavsiye ederim hepinize
Çok titiz birisimi?bazilarinda rahatsizlik oluyor iş yapmadan duramiyorlar falanKonuştum tatli dillede söyledim sert bir şekilde de bir gün yapmasa diğer günler başlıyor dibimde bitmeye
Nasil o tip bir insandan boyle bir insana donuşmuş bir anda çok garipİçerden "Çay kahve getir." diye emir yağdıran, "Seni evime alıyorum daha ne olsun?" diyen adam karısının poposunda dolanma aşamasına geçtiyse konti garanti bi halt yemiştir.
Aynisi bende de var, demin ne okuyorsun dedi soyledim, kadinlarkulubune ne yazmislar dedi, e onu da merak etme bari dedimHerkese Selam... Hanimlar benim eşim evde bir iş yaaprken Sağolsun sürekli peşimde dolanıyor küçük bir çocuk gibi
Örneğin mutfağa giriyorum yemek yapmaya yanımda yardım etmek istiyor lakin ben mutfakta yemek yaparken yanımda birisni istemiyorm fırına bişeyler atıyorum surekli kontrol ediyor pişmiş mi yanmış mı diye yemek masasını topluyorum brden toplamaya başlıyor ve tabaklari üst üste koyuyor ben tek tabağa döküyorum kalanları evi süpürüyorm elimden alıyor makinayi ve koltuğun altlarını almıyor yatağın altını almıyor çamaşırları yamuk katlıyor uyuz oluyorum hiç bir şeye Karışma diyorum illa karışıyor çok geriliyorum napcam bununla maç izlemez dizi de izlemez sürekli dibimde baydı nasıl uzaklaştriirm akıl fikir verin bana
Kahkaha attım yeminle en güzel cevapAyına uygun egitici oyuncaklar alin.
Tobe tobe..
Yaaaa kıyamaaaaam ben sizin durumunuza çok üzüldümHerkese Selam... Hanimlar benim eşim evde bir iş yaaprken Sağolsun sürekli peşimde dolanıyor küçük bir çocuk gibi
Örneğin mutfağa giriyorum yemek yapmaya yanımda yardım etmek istiyor lakin ben mutfakta yemek yaparken yanımda birisni istemiyorm fırına bişeyler atıyorum surekli kontrol ediyor pişmiş mi yanmış mı diye yemek masasını topluyorum brden toplamaya başlıyor ve tabaklari üst üste koyuyor ben tek tabağa döküyorum kalanları evi süpürüyorm elimden alıyor makinayi ve koltuğun altlarını almıyor yatağın altını almıyor çamaşırları yamuk katlıyor uyuz oluyorum hiç bir şeye Karışma diyorum illa karışıyor çok geriliyorum napcam bununla maç izlemez dizi de izlemez sürekli dibimde baydı nasıl uzaklaştriirm akıl fikir verin bana
Vay arkadasKadının eski konularına baktım hep eşinden şikayetçieski konusunuda da şey diyor “hergün aynı işleri yapmaktan sıkıldım , eşimde içeride çay kahve istiyor hizmet bekliyor sürekli iyice irrite oldum “ adam ne yapsa beğendiremiyor . Üstelik yorum yapanlara da çatıyor , gerçekleri duymaya tahammülü yok durum ve stroylerde yapamadığı nispetleri burada yapmaya çalışıyor
E ne güzel işteHerkese Selam... Hanimlar benim eşim evde bir iş yaaprken Sağolsun sürekli peşimde dolanıyor küçük bir çocuk gibi
Ayyy böyle olunca da üzülüyorum yaBak hamile hamile karnıbahar dedin canım çektibu saatte senin yüzünden mutfağa geçtim tabi öyle yapacak hamarat kocamız yok bizim
Evde sıkılıyordur puzzle alın kitap okusun ne güzel işte.Ev işlerine yardım ediyor.Herkese Selam... Hanimlar benim eşim evde bir iş yaaprken Sağolsun sürekli peşimde dolanıyor küçük bir çocuk gibi
Üzülme canımsın sayende karnım doyduAyyy böyle olunca da üzülüyorum ya
Hahahaha çok komiksin tanımadığım insanlara ne gibi nispet yapabilirim ayrıca kaldı ki nispet falan yok ortada serzeniş varr anlayana tabiKadının eski konularına baktım hep eşinden şikayetçieski konusunuda da şey diyor “hergün aynı işleri yapmaktan sıkıldım , eşimde içeride çay kahve istiyor hizmet bekliyor sürekli iyice irrite oldum “ adam ne yapsa beğendiremiyor . Üstelik yorum yapanlara da çatıyor , gerçekleri duymaya tahammülü yok durum ve stroylerde yapamadığı nispetleri burada yapmaya çalışıyor
Bizmm de böyle canımm deli dolu fırtınalı bir aşk amaa asla ayrılamayizzzAşkım evliliğinin 2.ayında boşanma konusu açan ben değilim insanları neden kendinle karıştırıyon ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?