- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.255
- 508
- Konu Sahibi sabir ve hamd
-
Sevdim demis amaZorla nisanlandirilgini söyledikleri icin sordum detaylarina kadar yazmadim
Zorla değildir o iş kardeş..Zorla nisanlandirilgini söyledikleri icin sordum detaylarina kadar yazmadim
Bence de sevmiştir gençken ..kanı kaynarken.. hem kim bilir belki ilk aşkıydı. İlk aşklar unutulmazYavv bir dur sen de şimdi.
Bi sey diyecektim amaBence de sevmiştir gençken ..kanı kaynarken.. hem kim bilir belki ilk aşkıydı. İlk aşklar unutulmaz
Çeşme başında bulusuyorlardir benceBence de sevmiştir gençken ..kanı kaynarken.. hem kim bilir belki ilk aşkıydı. İlk aşklar unutulmaz
Seni uzaktan sevmeeeek aşkların en güzeliiiiUzak ülkelerde yasiyoruz kendisiyle,
evet torun torba sahibi sahis
Yani ?Uzak ülkelerde yasiyoruz kendisiyle,
Uzak ülkelerde yasiyoruz kendisiyle,
Ablam bir rahat dur ablam,dertsiz başına dert arama ablamUzak ülkelerde yasiyoruz kendisiyle,
Nolur girin ya.Detaylara girmiyorum
Ayy keşke bende böyle ciddi olabilsemAyıp cidden yaptığınız ayıp. Kendi evliliğinizi baltaladığınız yetmiyor başkasının evliliğine de mi el uzattınız.
Yakin takiptesiniz sanirim. Eski nisanlisinin tesadufen onerilerde karsiniza cikmadigi o kadar belli kiUzak ülkelerde yasiyoruz kendisiyle,
Ayy keşke bende böyle ciddi olabilsem
Cok büyük tesadüf diyelim aratmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?