Esimin 28 yil önceki nisanlisi

Keşke sizin de eşinizden önce flortleriniz olsaydı. Evliliğinizden sıkılmıssınız nereyi kasiyacaginizi sasiriyorsunuz. Bence kurslara vakfet kendini. Birgün boyama, birgün dikis nakış...

24 yıllık evliyseniz neredeyse 50 yaşındasınız. Teyze sizce de biraz çocuk davranışları değil mi sizin bu yaptığınız? Seviyor muydun pişman mısın falan diye sormak insanı çok basitleştirir ya bunlar nasıl sorular

28 yıl önce 2 yaşımdaydım ama 6 yaşımda anasınıfında hoşlandığım çocuğu hala hatırlarım Ama bu demek değil ki aşkından prangalar eskittim

28 yıl önce ayrılmış sizinle de 3.5yil sonra evlenmiş 24 yıldır da evlisiniz. Konuyu açan sizsiniz soruyu soran sizsiniz dürüst davranmış evet sevmiş ama sizinle evli şuan sizi aldatmamis eski nisanliyi o aramamis siz aklına sokmussunuz. Dertsiz başınıza çaput bağlamışsiniz.
24yil önce birini sevdi diye de neyapacagini şaşırmak bana tuhaf geldi.

28 yıl yahu nereden akliniza geliyordu onca yıl önceki nişanlıyı aratiyorsunuz, esinize sevdin mi diye soruyorsunuz? Sevmese nisanlanmazdi herhalde, sizin gönlünüz olsun diye yalan mi söylesin?
50 yılda geçse, zamanında sevdiğini söylemede ne sorun acaba?
Kendinize iş çıkarmışsın yok yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…