Eşimin abisinin çakallığı

Ay size bı olay anlatıcam ama işfa olurum diye anlatamıyorum.

Çok iyi yapmışsınız.
500 bin verse de kabul etmeyin asla.
Değerli bı yer ilerde daha da değerlenir.
Çok pişman olursunuz.

Adama bak dünya da bı tek onun aklı çalışıyor.
Diğerleri enayi hey Allahım...

Yok ben iki evin degeri ayni mi diye dusundun. Eger ayni degilse tabi ki hakkinizdan asla vazgecmeyin.

Yani haklısınız ama siz de az degilsiniz hani hem konuşmuyorsunuz onlarla hem de onların malının üzerine gidiyorsunuz. Toptan kesin madem ilişkiyi olmuyor mu

Kayınvalidem hamileyken ben çocuğumun ölümüne neden oluyordu kanamam geldi siz olsanız napardınız bu durumda?ben toptan kestim ama kayınvalidem hep arar eşimle para yollar bana çünkü hatalı olduğunu biliyor

Aynen öyle dediğiniz gibi düşünüyorum bende sanırım bizi enayi gördü abisi

Boşuna dememişler; "Akrabanın akrabaya ettiğini akrep etmez" diye. İyi bı kv var sanırım. Sizin yerinizde olsam bende vermezdim. Tek akıllı kendisini sanmasın.

Boşuna dememişler; "Akrabanın akrabaya ettiğini akrep etmez" diye. İyi bı kv var sanırım. Sizin yerinizde olsam bende vermezdim. Tek akıllı kendisini sanmasın.

Aynen öyle bizi enayi görüyor sanırım ama yanlış biliyor

iyi yapmışsın canım sizin de hakkınız

Aşkım kelimesini yazmamak konuda neyi eksiltecekti tam olarak düşünmekteyim, bütüne odaklanamadım

Vayyyy çakal abiii.
Bazilarina agiz aliskanligi heralde, benim boyle bi arkadasim var.
Sevgilisiyle arasinda geçen bir diyalogu anlatacak ya mesela " tamam aşkim dedim, biz geliyoriz askim dedim, o da tamam askim bekliyoruz dedi" şeklinde anlatir muhabbetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…