Eşimin ablası ben yokmuşum gibi davranıyor. Eşimle bu sebeple sürekli kavga ediyoruz. Ne yapmalıyım?

yorgunumk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
37
-8
1
29
Merhaba. Yaklaşık 1 yıldır evliyim çok bunaldım, kendimi aşırı yıpranmış gibi hissediyorum. Nikah gününden beri ablasına hiçbir şey yapmadığım halde bana garip bir şekilde taktı. Nikah kıyıldıktan sonra eşimin eski nişanlısının adıyla seslendi kaç kere, bana hiçbir suçum yokken iftira atmaya çalıştı, eşimle telefonda konuşurken ben yokmuşum gibi konuşuyor. Şimdi de nişanı olacak aile arasında eşimi davet ediyor arayıp gelirsin vs diye benden hiç bahsedilmiyor bile. Ben davet edilmediğim bir yerde bulunmak istemiyorum, eşim beni anlamıyor. Beni suçluyor bu yüzden. Artık çok yoruldum.

En büyük hatan eşine bu konuda dert yanmak. Yapacağın şeyse eşinle aranı bozmadan sen de onu yok say. Sen de onu arama, ne bileyim aynı ortamdaysan halini hatırını sorma, eşin telefondayken dahil olma selam yollama vs. Kalk git nikaha ama muhatap olma, görevini yap çık gel.

Yani seni yok sayıyorsa sen de aranı iyi tutmak için çabalama. Biraz politik olmalısın.

Merhaba. Yaklaşık 1 yıldır evliyim çok bunaldım, kendimi aşırı yıpranmış gibi hissediyorum. Nikah gününden beri ablasına hiçbir şey yapmadığım halde bana garip bir şekilde taktı. Nikah kıyıldıktan sonra eşimin eski nişanlısının adıyla seslendi kaç kere, bana hiçbir suçum yokken iftira atmaya çalıştı, eşimle telefonda konuşurken ben yokmuşum gibi konuşuyor. Şimdi de nişanı olacak aile arasında eşimi davet ediyor arayıp gelirsin vs diye benden hiç bahsedilmiyor bile. Ben davet edilmediğim bir yerde bulunmak istemiyorum, eşim beni anlamıyor. Beni suçluyor bu yüzden. Artık çok yoruldum.
Siz de ona aynı şekilde davranın.

En büyük hatan eşine bu konuda dert yanmak. Yapacağın şeyse eşinle aranı bozmadan sen de onu yok say. Sen de onu arama, ne bileyim aynı ortamdaysan halini hatırını sorma, eşin telefondayken dahil olma selam yollama vs. Kalk git nikaha ama muhatap olma, görevini yap çık gel.

Yani seni yok sayıyorsa sen de aranı iyi tutmak için çabalama. Biraz politik olmalısın.
Evet hata biliyorum ama bazı şeyleri anlasın istiyorum, aramı iyi tutmak istemiyorum zaten ama mutsuz olacağım bir ortamda da olmak istemiyorum. Onun yaptıkları ortadayken eşimin benimle tartışması beni üzüyor. Benim ailemden hiç kimse eşime böyle davranmıyor.

Kavga edecek birşey yok, gidersin el gibi gelirsin el gibi, o nasıl davranıyorsa sende oyle yokmuş gibi davranirsin, sınır çiz olur biter. Sürekli şikayet edersen o konunun ciddiyeti kalmaz, o zaten dediğin gibi davranıyorsa eninde sonunda rengini belli eder. Senin de başın ağrımaz.

Ya ben bu eş ailesi olayını yönetememeyi anlamıyorum. Niye eşinize yansitiyorsunuz, bu esinizi sizden biktirir o kadar, ne yapıyorsa sizde aynısını yapacaksınız isminizi yanlış söylüyorsa sizde onunkini yanlış söyleyin yok gibi davranıyorsa sizde öyle davranın bitti gitti.

Bu sebepten eşimle huzurumu bozmam, karşıdakinin huzuru bozulacak şekilde hareket ederim.
Eğer eşin senin arkanda dursaydı gitme derdim ama gitmeyince sen hatalı olacaksın. Muhtemelen eşin devamlı dolduruşa geliyor arkandan konuşuyorlar buna fırsat verme git yanında dur.
zaten yakında kendi görümcesiyle bilmem nesiyle uğraşmaya başlar seni salar. Git de gör kim neymiş şey gibi düşün, sirk izlemeye gidiyorsun gibi düşün.

Esınızla aranızda sorun yapmayın. Sıze nasıl davranıyorsa ıkı mıslısını yapın Yaptıgı sacmalıgı anlayacaktır.

Bende benzer şeyleri yaşadım görümce ve kv tarafindan ilk zamanlar ne olursa olsun eşimle yanyana olmalıyız diyerek gidiyordum sonra bunlar onlar için gittiğimi sandı artık hiic gitmiyorum. Beni yok sayani hayatımdan silerim yok saymak neymiş görürler

Eşiniz davet edilince otomatik olarak siz de davet edilmiş olmuyor musunuz ? Davetiye dağıtılırken dahi X kişi ve ailesi yazılır mesela, ailedeki herkese tek tek gidilmez.

Ben görüşmüyorum kendisi ile ama onunla ilgili bir ortamda sa bulunmak istemiyorum ki davette edilmedim eşimi tekim kişi olarak çağırdı

Esinizi aramasi onu tek davet ettigi anlamina gelmez bi aikeyi davet ederken her aile bireyini ayri ayri arayip cagirmaz insanlar genelde. Tek gelmesi icin özel olarak belirttiyse eşinizin cevabini vermesi lazimdi.

Esinizi aramasi onu tek davet ettigi anlamina gelmez bi aikeyi davet ederken her aile bireyini ayri ayri arayip cagirmaz insanlar genelde. Tek gelmesi icin özel olarak belirttiyse eşinizin cevabini vermesi lazimdi.
Eşime gelirsin dedi gelirsiniz demedi

Eşiniz davet edilince otomatik olarak siz de davet edilmiş olmuyor musunuz ? Davetiye dağıtılırken dahi X kişi ve ailesi yazılır mesela, ailedeki herkese tek tek gidilmez.
Gelirsin dedi gelirsiniz demedi. Davet ederken deniliyor sizin de söylediğiniz gibi z kişi ve ailesi diye

Back
X