İlk tanıdığım zamanlar da böyleydi,eşime söylüyordum işte. "Onun konuşma tarzı böyle,şaka yapıyor" filan diyordu. Seneler geçtikçe bu kadar abartacağını bilemezdim ki. Zaten dediğim gibi arada eşim olduğu için ağzımı açamıyorumAğzının payını vermezseniz zamanın da işde böyle sonradan kendinizi yersiniz kimseden çekinmeyin verin ağzının payını akıllı uslu otursun yerinde.
Kesinlikle bu lafı söylerim başka biri olsa,o söyleyince nutkum tutuldu hatta şuan ağlamam geliyor nasıl böyle bir şey dedi diye. Aklı sıra şaka yapıyor,ters konuşsam gidip eşime yetiştirecek,eşim de gelip "ablam sana şaka yapmış niye tartıştın" diye benimle konuşacak gereksiz uzayıp gidecek. Ben bir kaç sene önce bir laf sokmasına karşılık vermiştim,tüm sülaleye anlatmıştı.annen gelsin bizimkileride silsin dedikten sonra az yede uşak tut deseydiniz ya..
eşin ablası olunca ne oluyor densiz sıfatı ne olursa densiz işte..
Bence artık sende şaka yapmaya başla ne soylemek ıstıyorsan soyle eşine iletirsede ablanla çok ıyı anlaşıyoruz zannedıyordum karsılıklı şaka yaptıgımızı dusunmustum dersınİlk tanıdığım zamanlar da böyleydi,eşime söylüyordum işte. "Onun konuşma tarzı böyle,şaka yapıyor" filan diyordu. Seneler geçtikçe bu kadar abartacağını bilemezdim ki. Zaten dediğim gibi arada eşim olduğu için ağzımı açamıyorum
Anlatsın ne var?Kesinlikle bu lafı söylerim başka biri olsa,o söyleyince nutkum tutuldu hatta şuan ağlamam geliyor nasıl böyle bir şey dedi diye. Aklı sıra şaka yapıyor,ters konuşsam gidip eşime yetiştirecek,eşim de gelip "ablam sana şaka yapmış niye tartıştın" diye benimle konuşacak gereksiz uzayıp gidecek. Ben bir kaç sene önce bir laf sokmasına karşılık vermiştim,tüm sülaleye anlatmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?