Eşimin ablası diye ağzımı açamıyorum...

Eşimin tek dediği "şaka yapıyo,onun konuşma tarzı böyle" başka da bir şey demiyor. Zaten kayınvalidem bana gel evimi temizle demedi,tam tersi sen çalışıyorsun yoruluyorsun der.Kızına ne oluyor anlamıyorum

ama sizde sinirlenmeden gülerek söyleyeceksiniz..
o şaka yapıyor ya sizde şaka yapıcaksınız..

ahaha abla az yede uşak tut o zaman diyip kahkayı patlatacaksınız..
eşinize söylerse de ee bende şaka yaptım o yapınca oluyorda ben yapınca mı olmuyor diyeceksiniz..

bu tip insanlarla düz metinle başa çıkılmaz biraz politik olmak lazım..

Ayrıca kızı varken sana sıra gelmemelı.
Bence sende cevap verebılırsın vermelısın

okuyunca sanada kızdım ama ablasıysa noluyomuşş yani ver lafını yapıştır haddini bilsinn üstelik annene kadar değdirmiş lafı niye susuyorsun bi kaç kere sert çıksan muma döner yırtık olcaksın en güzeli bak sen sustukca kendilerini bi b*k sanıyolar eşine gidip söleme böle şöle dedi diye ver cevabını en fazla ceyz bna böle şöle dedi der onunda huyunu biliyodur herkes çokta önemli değil. madem eşin şaka yapıyo mizacı böle ablamın diyo sende şaka yaptım hayatım ablanda alınganmış diyiver

Ya boşver, o seviyesiz için canını sıkma. Eşin de bişey derse aynen dediklerini iletirsin. Böyle edepsizi insanın yemeğe alası olmaz ki.

Niye bayıldınız? Yemenize içmenize dikkate edin.
Aynen gidesim,arayasım,konuşasım gelmiyor.Böyle davranmasa aramız abla kız gibi olurdu belki de
Tansiyonum çok düşük, bebeğin eşi eski sezeryan yerine yapışıkmış riskli bir durummuş. Belki de ondan bilemiyorum. Yarın sabah detaylı ultrasona gireceğim.

Bence artık sende şaka yapmaya başla ne soylemek ıstıyorsan soyle eşine iletirsede ablanla çok ıyı anlaşıyoruz zannedıyordum karsılıklı şaka yaptıgımızı dusunmustum dersın

Kesinlikle bunu yapacağım ben de,inş. becerebilirim sağolun kızlar.

Lütfen eşinize ve ablasına şaka yapmanında bir adabı olduğunu, sizin üstünüzden,anneniz ve aileniz üstünden yapılan şakaları hoşgörü ve anlayışla karşılamayacağınızı ciddi bir dille söyleyin .

Ne oluyor eşinin ablası olunca? Sen susarsan ustune gelmeye devam eder.

eşinizin ablası önce yerini bilecek, kimmiş ki o annenize laf ediyor, kayınvalidenizin sormadığını size soruyor. kendi anasının evi ister temizler, ister sıçar.
bu kv evi temizleme işi ile burda karşılaştım. olabilir, yaşlılık, hastalık olur. az da olsa imkanım varsa sokraım eve bir kadın mis gibi yapar o evi. hamile olmasanız da çalışmasanız da siz o evi temizlemek zorunda değilsiniz.

özellikle çocuklarınızın önünde iyi bir örnek olmak istiyorsanız hala kişisine haddini bildireceksiniz. siz eşinizin ablası diye laf etmedikçe o kardeşimin karısı diye konuşmaya devam ediyor. herkese hakettiği kadar. gerekirse eşinize de ağzının payını verin.

ya ceyz eşinde gerizekalı mı ablasının işi gücü gerzek gerzek espriler mi yapmakmış ,yedin mi sende Allasen ben şaka kaldırmıyorum ablan bana espri mespri yapmasın de geç.

Herseye tamam susarim gene ama anneme laf etdirmem. Annen gelsin de annemin camini silsin dediginde agzina geleni söylemeliydin. Annen kayinvalidenin hizmetcisimi de gelip onun camini silsin pis terbiyesiz görümce nasil dili variyor da böyle terbiyesiz seviyesiz birsey diye biliyor. Birdahaki sefere ac agzini sen mecvur degilsinki kaynananin camini silmeye kerezmisin sen bide hamile halinle . Görümce kendi silsin cok kiymetli anaciginin penceresini

Benim yengem okadar tembel biriki hayati boyunca dedem ve anneanemin sirtindan gecindiler dayimla her ay onlarin ekmegini yiyorlar. Ama ne anneanem ne teyzelerim birkere ya da annem o terbiyesiz yengeme bile böyle birsey demedi taa ki yengem olacak kadin böyle laflar hak ediyor

Madem şaka yapıyormuş, eşine söyle böyle şakalar yapmasın.
Eşinden sonra da onu ara kalayla bir güzel.

Abartmış bununla kalmayıp çığır açmış !!!
Ne demek "Annen gelsin bizimkileri de silsin"
Espri anlayışın çok geniş ama annemi ortaya koymazsan sevinirim demeliydin.

Siz "eşimin ablası" diye cevap veremiyorsunuz ama o "kardeşimin eşi" demiyor, lafını esirgemiyor.
İşte bu beni deli eden bir durumdur.

Siz de lafınızı esirgemeyin, saygısız olmadan da pekala laf söylenebilir, ezdirmeyin kendinizi bence.
Hamile halinizle cam silmenizi beklediyse belli ki kafayı kırmış zaten.. Tövbe tövbeeeeee

Ayrıca bu kayınvalideye iş yapmayı anlamıyorum.biz gidince kayınvalidemlere yaptığım tek sey -ordayız diye - yemek bulasik cay meyve.kızım yerlere kırıntı döktügu icin süpürürüm o kadar.kendi camlarımı bile zor siliyorum.kimse kusura bakmasın.kimseye hizmet etmek zorunda değilsiniz.

Sağlıkla, kolay bir doğumla kucağına al yavruyu Ceyz. İnşallah hiç korkulacak bir şey yoktur. Kafası boş bir insanın dediklerini de içine atıp, gereksiz stres yapma.

ya ceyz eşinde gerizekalı mı ablasının işi gücü gerzek gerzek espriler mi yapmakmış ,yedin mi sende Allasen ben şaka kaldırmıyorum ablan bana espri mespri yapmasın de geç.

Madem şaka yapıyormuş, eşine söyle böyle şakalar yapmasın.
Eşinden sonra da onu ara kalayla bir güzel.
Sizce eşime mi söyleyeyim ablana söyle bana böyle şakalar yapmasın kaldıramıyorum diye? Yoksa bu olayı yutup bir dahaki laf sokmasında ben de onun gibi şaka mı yapayım?Kavgaya bile varır ozaman belki de. Vallahi beni ne hallere düşürdü bu kadın,beynim durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…