Eşimin tek dediği "şaka yapıyo,onun konuşma tarzı böyle" başka da bir şey demiyor. Zaten kayınvalidem bana gel evimi temizle demedi,tam tersi sen çalışıyorsun yoruluyorsun der.Kızına ne oluyor anlamıyorumEşin müdahale etmiyor mu yahu ?
Bizler gencecik insanlarız eli ayagı tutan ınsanlara kayınvalıdemızde olsa neden gıdıp ıs yapalım yahu ay bunlar bana asırı derecede ters gelıyor ben olsam kale bıle almaz gel benım evı temızleyın derdım.
Bende calısıyorum benım yardımcım var , yardımcım varkende kımse dıyecekse bıle dıyemıyor gelde cam sıl yemek yap, hanı sende bıraz canının kıymetını bıl calısıyorsun yardıma bırı gelsın zaten bundan sonra 2 cocuklu olacaksın , hem bu gorumce kaynana evı temızleme derdıde otomatık oalrak ortadan kalkmıs olur.
Kesinlikle bu lafı söylerim başka biri olsa,o söyleyince nutkum tutuldu hatta şuan ağlamam geliyor nasıl böyle bir şey dedi diye. Aklı sıra şaka yapıyor,ters konuşsam gidip eşime yetiştirecek,eşim de gelip "ablam sana şaka yapmış niye tartıştın" diye benimle konuşacak gereksiz uzayıp gidecek. Ben bir kaç sene önce bir laf sokmasına karşılık vermiştim,tüm sülaleye anlatmıştı.
Nutkum tutuldu o anBi dk anlamadim kendine söylenen sözde sessiz kalabildin de annene söylenen lafa nasil sessiz kalabildin bunu anlayamadim.
Ayrıca kızı varken sana sıra gelmemelı.Eşimin tek dediği "şaka yapıyo,onun konuşma tarzı böyle" başka da bir şey demiyor. Zaten kayınvalidem bana gel evimi temizle demedi,tam tersi sen çalışıyorsun yoruluyorsun der.Kızına ne oluyor anlamıyorum
Aynen gidesim,arayasım,konuşasım gelmiyor.Böyle davranmasa aramız abla kız gibi olurdu belki deYa boşver, o seviyesiz için canını sıkma. Eşin de bişey derse aynen dediklerini iletirsin. Böyle edepsizi insanın yemeğe alası olmaz ki.
Niye bayıldınız? Yemenize içmenize dikkate edin.
Bence artık sende şaka yapmaya başla ne soylemek ıstıyorsan soyle eşine iletirsede ablanla çok ıyı anlaşıyoruz zannedıyordum karsılıklı şaka yaptıgımızı dusunmustum dersın
Kesinlikle bunu yapacağım ben de,inş. becerebilirim sağolun kızlar.ama sizde sinirlenmeden gülerek söyleyeceksiniz..
o şaka yapıyor ya sizde şaka yapıcaksınız..
ahaha abla az yede uşak tut o zaman diyip kahkayı patlatacaksınız..
eşinize söylerse de ee bende şaka yaptım o yapınca oluyorda ben yapınca mı olmuyor diyeceksiniz..
bu tip insanlarla düz metinle başa çıkılmaz biraz politik olmak lazım..
Lütfen eşinize ve ablasına şaka yapmanında bir adabı olduğunu, sizin üstünüzden,anneniz ve aileniz üstünden yapılan şakaları hoşgörü ve anlayışla karşılamayacağınızı ciddi bir dille söyleyin .Kesinlikle bu lafı söylerim başka biri olsa,o söyleyince nutkum tutuldu hatta şuan ağlamam geliyor nasıl böyle bir şey dedi diye. Aklı sıra şaka yapıyor,ters konuşsam gidip eşime yetiştirecek,eşim de gelip "ablam sana şaka yapmış niye tartıştın" diye benimle konuşacak gereksiz uzayıp gidecek. Ben bir kaç sene önce bir laf sokmasına karşılık vermiştim,tüm sülaleye anlatmıştı.
ya ceyz eşinde gerizekalı mı ablasının işi gücü gerzek gerzek espriler mi yapmakmış ,yedin mi sende Allasen ben şaka kaldırmıyorum ablan bana espri mespri yapmasın de geç.Kesinlikle bu lafı söylerim başka biri olsa,o söyleyince nutkum tutuldu hatta şuan ağlamam geliyor nasıl böyle bir şey dedi diye. Aklı sıra şaka yapıyor,ters konuşsam gidip eşime yetiştirecek,eşim de gelip "ablam sana şaka yapmış niye tartıştın" diye benimle konuşacak gereksiz uzayıp gidecek. Ben bir kaç sene önce bir laf sokmasına karşılık vermiştim,tüm sülaleye anlatmıştı.
Niye böyle bu kadın,nasıl yaklaşacağım bilemiyorum kızlar yaa
Önceden de konu açmıştım buradan bakabilirsiniz okumak isteyen olursa. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anlam-veremiyorum.923499/
Başka ilde yaşıyor,sık sık gelir uzun uzun kalır annesinde. Buradaki diğer akrabalarda da gider kalır,en son geldiğinde iş,dersane derken davet edememiştim diye bir ton olay olmuştu. Şimdi de eşimi "Ben İstanbul'a geldim CeYz bir arayıp hoşgeldiniz demedi" diye doldurmuş. Biz geçen hafta tatildeydik,en son o zaman konuşmuştuk geleceğini biliyordum. Bu hafta içi de annesiyle konuşurken o da yanındaydı,yani bir daha aramaya gerek duymadım nedir ki bu hoşgeldiniz diye ayrıca aramak,zaten 2-3 ayda bir burada. Bugün aradım,cam siliyormuş. "Senle eltin gelip annemin camlarını silmiyorsunuz,evini temizlemiyorsunuz"la başlayan cümleler... Hamile olduğumu,çalıştığımı bile bile...Bir cevap veremedim ağzım dilim bağlandı. Zaten hamileliğim zor geçiyor,dün sabah tansiyonum düşmüş bayılmışım;gözümü bir açtım bütün şirket başımdaydı.Benim camlarımı bile bana kıyamayıp en son annem silmiş,bunları söyledim işte. "Annen gelsin bizimkileri de silsin" dedi şaka gibi. Tahammül edemiyorum bu kadına artık,eşimin ablası diye o laf soktukça laf sokamıyorum,cevap veremiyorum,bıktım
Aynen gidesim,arayasım,konuşasım gelmiyor.Böyle davranmasa aramız abla kız gibi olurdu belki de
Tansiyonum çok düşük, bebeğin eşi eski sezeryan yerine yapışıkmış riskli bir durummuş. Belki de ondan bilemiyorum. Yarın sabah detaylı ultrasona gireceğim.
ya ceyz eşinde gerizekalı mı ablasının işi gücü gerzek gerzek espriler mi yapmakmış ,yedin mi sende Allasen ben şaka kaldırmıyorum ablan bana espri mespri yapmasın de geç.
Sizce eşime mi söyleyeyim ablana söyle bana böyle şakalar yapmasın kaldıramıyorum diye? Yoksa bu olayı yutup bir dahaki laf sokmasında ben de onun gibi şaka mı yapayım?Kavgaya bile varır ozaman belki de. Vallahi beni ne hallere düşürdü bu kadın,beynim durdu.Madem şaka yapıyormuş, eşine söyle böyle şakalar yapmasın.
Eşinden sonra da onu ara kalayla bir güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?