- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
Siz eşiniz için cevap vermiyorum diyorsunuz fakat eşiniz sizin bu lafları duyduğunuzu ve üzüldüğünüzü bildiği halde ablasını uyarmıyorsa ben art niyet ararım ve eşim için cvp vermem demem artık bir kaç yerde öyle bozarım ki onu bundan sonra ağzını açamaz eşiniz de neden böyle yaptın derse de onada güzel bir cevabim olurdu.İlk tanıdığım zamanlar da böyleydi,eşime söylüyordum işte. "Onun konuşma tarzı böyle,şaka yapıyor" filan diyordu. Seneler geçtikçe bu kadar abartacağını bilemezdim ki. Zaten dediğim gibi arada eşim olduğu için ağzımı açamıyorum
Onun kafasında öyle.Kendi kayınvalidesi ona kök söktürüyor diye herkes onun gibi olacak sanki.Pardonda senle eltin onun anasının hizmetçisi miymişsiniz?
önce eşine söyle ablan bana şu kendi çapında yaptığı meşhur esprileri yapmasın ben espri kaldırmıyorum diye sorumluluğu at üstünden sonra bir sonraki konuşmanızda karşına çıkacak ilk densizlikte ,basit basit konuşmaya devam edeceksen bndan sonra görüşmeyelim de telefonu kapat eşine de ben sana demiştim günah benden gitti ağırlığını koysaydın de..kocanla bunun kavgasını bir kere yap sonra ömür boyu kafan dinç yaşaSizce eşime mi söyleyeyim ablana söyle bana böyle şakalar yapmasın kaldıramıyorum diye? Yoksa bu olayı yutup bir dahaki laf sokmasında ben de onun gibi şaka mı yapayım?Kavgaya bile varır ozaman belki de. Vallahi beni ne hallere düşürdü bu kadın,beynim durdu.
Okurken gülümsedim,çok hoşsun :)Annen gelsın bızım camlarıda sılsın mı dedı
Hooooşt kopek ellerınız bayram mı gezıyr ben mı pıslettım benden cok sen oturuysun o evde sen sılcen tabı de !!! Taaaa cehennemın kırıgından gelıp gunlerce kalıysun durmadan gelıyn gelınce gıtmıyn de tabıkı sen sılcen deseydın anam bunları syleyemedık bak ıcımde kaldı bırdahakı aradgında syle kız
Eşim aileci ve çok iyi analiz etmişsin,aynen konuştukça üstüne beni suçlu çıkarır.Eşinde aileci C CeYz
Ablası sana küfür etse şaka yapiyooor canimmm diye gevseklige verecek bir tip.
Üzerine de seni suçlu çıkarır.
Kusura bakma herkes gibi görümcene yüklenmicem. Zaten onun ne olduğu belli de, senin de bu kadar susup taviz vermen ayrı olay.
Annen silsin diyor susuyorsun. Nutkum da tutulsa dilim tutulsa o telefonu suratına kapatırdım. Hiçbir şey yapamiyorsam.
Hadsiz. Kendini bilmez. Simdi eşinde bunun üzerine gelip sana laf söylesin bakalım. Onunda ağzının payını verebilecek misin?
Taviz tavizi doğurur. Sen eşine de taviz vermişsin. Onlar senin canını sıkacağına sen onların canını sık.
Ben eşimle tartışmamak için ablasına susmam.
Ablasını sustururum. Seviyesiz insanlara ne diye saygı duyuyorsun.
ay ömür törpüsüymüş hadın resmenNiye böyle bu kadın,nasıl yaklaşacağım bilemiyorum kızlar yaa
Önceden de konu açmıştım buradan bakabilirsiniz okumak isteyen olursa. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anlam-veremiyorum.923499/
Başka ilde yaşıyor,sık sık gelir uzun uzun kalır annesinde. Buradaki diğer akrabalarda da gider kalır,en son geldiğinde iş,dersane derken davet edememiştim diye bir ton olay olmuştu. Şimdi de eşimi "Ben İstanbul'a geldim CeYz bir arayıp hoşgeldiniz demedi" diye doldurmuş. Biz geçen hafta tatildeydik,en son o zaman konuşmuştuk geleceğini biliyordum. Bu hafta içi de annesiyle konuşurken o da yanındaydı,yani bir daha aramaya gerek duymadım nedir ki bu hoşgeldiniz diye ayrıca aramak,zaten 2-3 ayda bir burada. Bugün aradım,cam siliyormuş. "Senle eltin gelip annemin camlarını silmiyorsunuz,evini temizlemiyorsunuz"la başlayan cümleler... Hamile olduğumu,çalıştığımı bile bile...Bir cevap veremedim ağzım dilim bağlandı. Zaten hamileliğim zor geçiyor,dün sabah tansiyonum düşmüş bayılmışım;gözümü bir açtım bütün şirket başımdaydı.Benim camlarımı bile bana kıyamayıp en son annem silmiş,bunları söyledim işte. "Annen gelsin bizimkileri de silsin" dedi şaka gibi. Tahammül edemiyorum bu kadına artık,eşimin ablası diye o laf soktukça laf sokamıyorum,cevap veremiyorum,bıktım
"Annen gelsin bizimkileri de silsin"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?