Eşimin ablası diye ağzımı açamıyorum...

Siz eşiniz için cevap vermiyorum diyorsunuz fakat eşiniz sizin bu lafları duyduğunuzu ve üzüldüğünüzü bildiği halde ablasını uyarmıyorsa ben art niyet ararım ve eşim için cvp vermem demem artık bir kaç yerde öyle bozarım ki onu bundan sonra ağzını açamaz eşiniz de neden böyle yaptın derse de onada güzel bir cevabim olurdu.

Pardonda senle eltin onun anasının hizmetçisi miymişsiniz?

Saçını başını yolardim. Abla işe bile haddini bilmeli ne münasebet yani sen benim anamın ellerine kurban ol derdim. Saygısız.

Annen gelsın bızım camlarıda sılsın mı dedı

Hooooşt kopek ellerınız bayram mı gezıyr ben mı pıslettım benden cok sen oturuysun o evde sen sılcen tabı de !!! Taaaa cehennemın kırıgından gelıp gunlerce kalıysun durmadan gelıyn gelınce gıtmıyn de tabıkı sen sılcen deseydın anam bunları syleyemedık bak ıcımde kaldı bırdahakı aradgında syle kız

evlerden ırak, sen de ona şaka yap canım madem. töbe yarebbim. sustukça şakaları devam eder valla abla mabla bakmayın, ezdirmeyin kendinizi. ilerde birikir birikir birden patlarsınız, aranız daha kötü olur. arada sınırını öğrensin.

Nasıl açamıyorsun kendine tamam da annene laf söyletmen kötü olmuş ne haddine yahu ver ağzının payını eşin sorarsa ŞAKA YAPTIM dersin

Eşine soylersen savunmaya gecıp ablamın karakterı bu sana saka yapmıs ne var bunda buyutecek gelıp sorun yapıyosun dıyebılır benım anladığım hiç bir zaman karsıdakı ınsanlar degısmıyor bızım onlara algımız tavrımız degısmelı onemlı olan bu .sızde ona bır kac defa saka yaptıgınızda artık sıze daha dıkkatlı konusmaya baslayacak ve eşinizle aranızda bı sorun olmayacak bu cunku sız gıdıp durduk yere eşinize şikayet gıbı sorun gıbı yansıtmayacaksınız ablası yansıtırsada sıze saka yapmış ablam dıyen adamda ceyz sana yapmıs abla dıyebılır bence demezde yansıtırsa sızde tatlı dılle bı defa bu sekılde demesını ogretırsınız dıger turlu annenıze dahı laf soyleyebılen bı ınsan tutup uyarıdan mı anlayacak alıngan hatalı sız olursunuz bence boyle

önce eşine söyle ablan bana şu kendi çapında yaptığı meşhur esprileri yapmasın ben espri kaldırmıyorum diye sorumluluğu at üstünden sonra bir sonraki konuşmanızda karşına çıkacak ilk densizlikte ,basit basit konuşmaya devam edeceksen bndan sonra görüşmeyelim de telefonu kapat eşine de ben sana demiştim günah benden gitti ağırlığını koysaydın de..kocanla bunun kavgasını bir kere yap sonra ömür boyu kafan dinç yaşa

Eşinde aileci C CeYz

Ablası sana küfür etse şaka yapiyooor canimmm diye gevseklige verecek bir tip.
Üzerine de seni suçlu çıkarır.

Kusura bakma herkes gibi görümcene yüklenmicem. Zaten onun ne olduğu belli de, senin de bu kadar susup taviz vermen ayrı olay.

Annen silsin diyor susuyorsun. Nutkum da tutulsa dilim tutulsa o telefonu suratına kapatırdım. Hiçbir şey yapamiyorsam.

Hadsiz. Kendini bilmez. Simdi eşinde bunun üzerine gelip sana laf söylesin bakalım. Onunda ağzının payını verebilecek misin?

Taviz tavizi doğurur. Sen eşine de taviz vermişsin. Onlar senin canını sıkacağına sen onların canını sık.
Ben eşimle tartışmamak için ablasına susmam.
Ablasını sustururum. Seviyesiz insanlara ne diye saygı duyuyorsun.

hadsiz..
senden bu halde nasıl is bekler hayret bişey ya. sanki kendisi hiç hamilelik yasamadı. kendide gelin ama görümce ya kendinin gelin olduğunu unutur. insanları anlamak zor valla ya

Sessiz kaldıkça daha çok üstünüze gelecek, eşinizin ablası olması sizi ezebileceği istediği gibi konuşabileceği anlamına gelmiyor.

Saygı bekliyorsa önce biraz saygılı olsun...!!!

Okurken gülümsedim,çok hoşsun :)

Şakasına başlatmasın şimdi
Hadsiz !
Asıl senin anan gelsin oğlunun evini temizlesin deseydin keşke

Madem görümceniz şaka yapıyorum adı altında laf ediyor. Siz de onun taktiğini ona karşı kullanın. Sapasağlam bir kızı vardı diye hatırlıyorum o silsin camları dersiniz. Eşinize bir şey derse de şaka yaptım canım yanlış anlamış ablan dersiniz mesela. Bundan sonraki olaylara örnek olarak belirttim. Sessiz kalmayın. Siz de şakalar yapın(!) nasıl oluyormuş görsün.

Eşim aileci ve çok iyi analiz etmişsin,aynen konuştukça üstüne beni suçlu çıkarır.
Ben altta kalan bir tip değilim ama noldu bana bilmiyorum,o an şok yaşadım,nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilemedim.Şuan sinirimden,en çok da annemi koruyamadığımdan ağlayacak gibiyim aşırı doluyum

ay ömür törpüsüymüş hadın resmen Allah kolaylık versin

Anneniz için gelsin bizim camları da silin dediğinde, sen varken hizmetcilik başka kimseye düşmez deyip ŞAKAAAA diyecektin. Gorecekti şaka nasıl oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…