Esimin ablasini getirdi.

Merhabalar herkese, degerli fikirlerinize ihtiyacım var. Esim yurt dışına ablasini getirdi. Bir oğlu var bekar 35 yasinda. Oda esimin yanında calisiyor. Ikisi kalacaklar annesiyle. Dil bilmiyor. Sabahları evde tek kalacak, ve bana surekli gelecek .Kadin sorunlu bir kadin ,kafa dengim değil. Tuvalet kullanmasını bile bilmiyor. Is yapmiyor. Daha 50 yasinda. Kendini hicbir konuda geliştirmemis. Surekli boş boş konuşuyor kirmak istemiyorum. Fakat benim tanımadığım insanlar hakkında konuşuyor. Tuhaf biri.Esimde Allah rızası için ona bakmam gerektiğini, ve ben ilgilenemeyecegimi oğlu ve kendinin ilgilenmesi gerektiğini söylediğimde beni kendimi ilah edilmekle, egolu olmakla suçluyor. Sizce kim haklı?

şimdi kadın yaşlı hasta olur kimse bakmaz ortada kalır Allah rızası için bakarsın. O zaman için de rahat olur. Ama kendi işini görecek kadının her gün sana gelmesi biraz saçma. Normalde türkiyede yaşarken her gün kime gidiyormuş? Evde tek kalmıyor muymuş?
İlk zamanlar alışana kadar olur tabi de. 50 yaşında kadın da evinde kafa dinlemek istemez mi?
Evleri nasıl, onun yaşayabileceği bir ortam yok mu bekar evi gibi falan mı?
Tv var mı tv de türk kanalları var mı?
Mesela evinde otursun arada size gelsin. Siz çarşıya çıkarken alın onu da götürün. Alışverişini yapın evine gitsin yemeğini yapsın opluyla başbaşa yesin. Kalabalık aşle gibi yaşamanıza lüzum yok bence.

Mesela bana diyorki ocak nasil çalışır öğret öğretiyorum anlamiyor. Engelli değil saglam. Mesela yemek yaptir tuhaf birsey cikiyor ortaya. Ne bilim salçası yagi fazla mesela ama absürt derecede. Turkiyede oleydi. Evi pisti Devlet acıdı yeni bir ev yapti ona. Devletin verdiği evi 1 ayda mahvetti. is yapmis heryeri. Fayanslar yağ bağlamış.. lavobalari tıkamis. Kanalizasyon patlamış.
Şu yazdığınız işler hiç tembellik değil bence
İnsan keyfi olarak bunu yapamaz
Büyük ihtimalle ablanın zihinsel bir engeli var
Ama hiç tanı almadığı için hiç de o yönde bir yaklaşım görmemiş
Kadın tembellikten değil aklı öyle dediği için öylr yaşıyor
Bence bir an önce eşinizi ikna edin doktora götürün ablayı
En azından nesi olduğu netleşsin

Eşinizden de bir cacık olmaz
Sizden mal kaçıran ve sizi sindirmeye çalışan biri
Kabullenip devam edin ya da diğer malum seçenek

Simdi uyandı gel seni çarşıya götüreyim dedim. Benle bir 20 dakka konusmadi. Sonra geldi ben de giyineyim bekle kalkinca 20 dakka içinden okuyormuş ondan konusamiyormus. Yarım saattir de giyinmesini bekliyorum. Kendim giyindim. Bence kadının bir sorunu var ama teşhis konulmadığı için hasta sanmiyorlar. Esime doktora götür dedim. Sorunu şuana kadar kimse ilgilenmemis birsey ogretmemis oymuş sorunu.

Simdi uyandı gel seni çarşıya götüreyim dedim. Benle bir 20 dakka konusmadi. Sonra geldi ben de giyineyim bekle kalkinca 20 dakka içinden okuyormuş ondan konusamiyormus. Yarım saattir de giyinmesini bekliyorum. Kendim giyindim. Bence kadının bir sorunu var ama teşhis konulmadığı için hasta sanmiyorlar. Esime doktora götür dedim. Sorunu şuana kadar kimse ilgilenmemis birsey ogretmemis oymuş sorunu.
Eşiniz de normal değil bence. Görmüyor mu kadında bir sıkıntı var 50 yaşındaki kadına neyi öğreteceksiniz tuvalet kullanmayı mı yemek yapmayı mı bütün gün kadınla birlikte olursanız siz de onun gibi tedavilik olursunuz size kim bakacak o zaman?

Evt kaçarak evlenmiş küçük yaşta. Isi yok. Oğlu çalışacak esimin yanında. Sabahtan akşama kadar işte olduğu için benim kadınla ilgilenmemi istiyorlar
Annesinde kalacaklarmış siz niye bire bir ilgilenesiniz ki. Arada uğrayır hal hatır sorsanız bile yeter bence.
Bakıma muhtaç kadın mı ne alaka ablaya bakmak.
Her şey yeniyken düzeni istediğiniz şekilde kurun. Sonra değiştirmek isterseniz daha yıpratıcı olur.

Merhabalar herkese, degerli fikirlerinize ihtiyacım var. Esim yurt dışına ablasini getirdi. Bir oğlu var bekar 35 yasinda. Oda esimin yanında calisiyor. Ikisi kalacaklar annesiyle. Dil bilmiyor. Sabahları evde tek kalacak, ve bana surekli gelecek .Kadin sorunlu bir kadin ,kafa dengim değil. Tuvalet kullanmasını bile bilmiyor. Is yapmiyor. Daha 50 yasinda. Kendini hicbir konuda geliştirmemis. Surekli boş boş konuşuyor kirmak istemiyorum. Fakat benim tanımadığım insanlar hakkında konuşuyor. Tuhaf biri.Esimde Allah rızası için ona bakmam gerektiğini, ve ben ilgilenemeyecegimi oğlu ve kendinin ilgilenmesi gerektiğini söylediğimde beni kendimi ilah edilmekle, egolu olmakla suçluyor. Sizce kim haklı?
Otursun evinde sizinle pek alakasi yok ne diye size gelip gidiyo nece insalar var gelipde alisan yurt disina oda alisir,ben 27 yasima gircem yurt disindayim daha yeni 17 yildir oldugum bolgeden cikip esimin oldugu yere geldim zorlaniyorum evet cevrem yok kimseyi tanimiyorum ama evimde oturuyorum,bi eltim var oda benimle ilgilenmeye mecbur deil

Eşiniz de normal değil bence. Görmüyor mu kadında bir sıkıntı var 50 yaşındaki kadına neyi öğreteceksiniz tuvalet kullanmayı mı yemek yapmayı mı bütün gün kadınla birlikte olursanız siz de onun gibi tedavilik olursunuz size kim bakacak o zaman?
Ayy tuvalet dediniz bazi insalar oyle benim ayrildigim eski esim kullanamazdi yerden olanlara alismis wc bi girerdi cikardiki her taraf b..k gidiyo eli ayagi halilari hep ederdi b..k nasil beceriyo anlayamadim

detayları şimdi iyice okudum. Bu kadına yapılacak en büyük iyilik ayrı ev tutup bakıcısını tutmak olur madem eşiniz bu kadar rahat paraları saçıyor o saçma tembel oğlana. Mantıklı yere harcasın biraz. O kadının oğlu yesin içsin sıçsın. Siz ömrünüzün en güzel yıllarını o hasta görümceye verin öyle bir dünya yok.
kadının psikiyatriste gitmesi lazım türkiyede. Muhtemelen engelli raporu alır. Bakıcısız bir evde tek yaşayamaz. Ama siz onun bakıcısı değilsiniz. Siz bırakıp 2 gün gitseniz şu an hepsi b.kunda boğulur anladığım. Hala eşin senin evde keyif çattığını söylüyorsa iyi bir dersi hakediyor bu adam. Böyle bir kafa yok.

50 yıldır kimse ilgilenmemiş, 50 yıl sonra size mi düşmüş tasası

Bu adamla evliliğe devam etmek icin ne gibi bir motivasyonunuz var anlayamadim
zira bana saygı duymayan ve üzerimde baski kuran adamla ne paylaşabilirim diye dusundum bulamadim
Dinime, ahlakima, karakterime, fikirlerime hakaret eden adamı koca diye neden yanimda tutayim.bilemedim
Ayrica gelin adayı bile nisan atabiliyorken siz 50 yaşında koskoca kadina neden bakicilik edesiniz ki? Ben olsam 50 yasindaki kadin yemek yapmayi da bi zahmet bilsin ben bakici degilim doktor degilim psikolog degilim, disarida dil icin yardimci olurum ama evime gelemez ben onu eyleyemem derdim. Ha hala uste mi cikiyor tamam seni bosuyorum ve yuklu tazminat istiyorum yegenine ablana veriyorsan karin olarak bana da odersin artik ve bundan sonra sen bakicilik pardon hamallik edersin ailen icin derdim
Emin olun siz alttan aldikca üstünüze daha cok gelir siz uste çıkın evliliğinizi bile zedelemis bu abla yegen meselesi! Sorun esinizde sizde degil

Bu adamla evliliğe devam etmek icin ne gibi bir motivasyonunuz var anlayamadim
zira bana saygı duymayan ve üzerimde baski kuran adamla ne paylaşabilirim diye dusundum bulamadim
Dinime, ahlakima, karakterime, fikirlerime hakaret eden adamı koca diye neden yanimda tutayim.bilemedim
Ayrica gelin adayı bile nisan atabiliyorken siz 50 yaşında koskoca kadina neden bakicilik edesiniz ki? Ben olsam 50 yasindaki kadin yemek yapmayi da bi zahmet bilsin ben bakici degilim doktor degilim psikolog degilim, disarida dil icin yardimci olurum ama evime gelemez ben onu eyleyemem derdim. Ha hala uste mi cikiyor tamam seni bosuyorum ve yuklu tazminat istiyorum yegenine ablana veriyorsan karin olarak bana da odersin artik ve bundan sonra sen bakicilik pardon hamallik edersin ailen icin derdim
Emin olun siz alttan aldikca üstünüze daha cok gelir siz uste çıkın evliliğinizi bile zedelemis bu abla yegen meselesi! Sorun esinizde sizde degil
Adam evi bile boşanmada ortak sayılmasın diye ayarlamalar yapmış
Boşansa hangi yüklü tazminatı alacak?
Hepsini ayarlamıştır bu adam bir şey alamayacağı şekilde

Benden mal kaçıran adamla ben 2 dk durmazdım gerçi ablasını dert edene kadar

Adam evi bile boşanmada ortak sayılmasın diye ayarlamalar yapmış
Boşansa hangi yüklü tazminatı alacak?
Hepsini ayarlamıştır bu adam bir şey alamayacağı şekilde

Benden mal kaçıran adamla ben 2 dk durmazdım gerçi ablasını dert edene kadar
Eee tamam eger o ev evlilik icinde alinip baskasi üzerine yapıldıysa zaten ispat edilir ki. Konu sahibesi bir avukatla gorusmeli.
Abla hakkinda da neden esine soruyor ki, gitsin doktordan randevu alsin ablayi gostersin bir uzmana.

Eee tamam eger o ev evlilik icinde alinip baskasi üzerine yapıldıysa zaten ispat edilir ki. Konu sahibesi bir avukatla gorusmeli.
Abla hakkinda da neden esine soruyor ki, gitsin doktordan randevu alsin ablayi gostersin bir uzmana.
Başkasının üstüne yapmamış da tapuda boşanmada paylaşılmaz gibi bi şey ekletmiş sanırım
Öyle bi konusu vardı konu sahibinin

Adam evi mal paylaşımı dışındadır diye avukatla ımza attırmış.

Allah rızası için birşey yapılcaksa bile bu zorlamayla olmaz buna kendin karar verirsen olur
Üstüne bu sorumluluğu alma sonra yakayı zor kurtarırsın gibi

Back
X