- 5 Ekim 2020
- 14.508
- 39.551
- 548
- 36
Merhabalar herkese, degerli fikirlerinize ihtiyacım var. Esim yurt dışına ablasini getirdi. Bir oğlu var bekar 35 yasinda. Oda esimin yanında calisiyor. Ikisi kalacaklar annesiyle. Dil bilmiyor. Sabahları evde tek kalacak, ve bana surekli gelecek .Kadin sorunlu bir kadin ,kafa dengim değil. Tuvalet kullanmasını bile bilmiyor. Is yapmiyor. Daha 50 yasinda. Kendini hicbir konuda geliştirmemis. Surekli boş boş konuşuyor kirmak istemiyorum. Fakat benim tanımadığım insanlar hakkında konuşuyor. Tuhaf biri.Esimde Allah rızası için ona bakmam gerektiğini, ve ben ilgilenemeyecegimi oğlu ve kendinin ilgilenmesi gerektiğini söylediğimde beni kendimi ilah edilmekle, egolu olmakla suçluyor. Sizce kim haklı?
şimdi kadın yaşlı hasta olur kimse bakmaz ortada kalır Allah rızası için bakarsın. O zaman için de rahat olur. Ama kendi işini görecek kadının her gün sana gelmesi biraz saçma. Normalde türkiyede yaşarken her gün kime gidiyormuş? Evde tek kalmıyor muymuş?
İlk zamanlar alışana kadar olur tabi de. 50 yaşında kadın da evinde kafa dinlemek istemez mi?
Evleri nasıl, onun yaşayabileceği bir ortam yok mu bekar evi gibi falan mı?
Tv var mı tv de türk kanalları var mı?
Mesela evinde otursun arada size gelsin. Siz çarşıya çıkarken alın onu da götürün. Alışverişini yapın evine gitsin yemeğini yapsın opluyla başbaşa yesin. Kalabalık aşle gibi yaşamanıza lüzum yok bence.