- 19 Mayıs 2020
- 47.780
- 214.706
- 598
O vakit avukata danışsın diyeceğim ama aklında boşanma ihtimali var mıdır bilemem.Bile bile atmamış evlenirken herhalde başka bir sey diye ımza attırmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O vakit avukata danışsın diyeceğim ama aklında boşanma ihtimali var mıdır bilemem.Bile bile atmamış evlenirken herhalde başka bir sey diye ımza attırmış
Mesela bana diyorki ocak nasil çalışır öğret öğretiyorum anlamiyor. Engelli değil saglam. Mesela yemek yaptir tuhaf birsey cikiyor ortaya. Ne bilim salçası yagi fazla mesela ama absürt derecede. Turkiyede oleydi. Evi pisti Devlet acıdı yeni bir ev yapti ona. Devletin verdiği evi 1 ayda mahvetti. is yapmis heryeri. Fayanslar yağ bağlamış.. lavobalari tıkamis. Kanalizasyon patlamış.
Bu adamla nasıl hala evli anlamadım, resmen kandırmış kadını.Bile bile atmamış evlenirken herhalde başka bir sey diye ımza attırmış
Anlamadım kiBu adamla nasıl hala evli anlamadım, resmen kandırmış kadını.
Tahminim: HiiiiçSiz ev meselesini ne yaptınız peki?
Bana da öyle geldi.Tahminim: Hiiiiç
Bi dil kursuna yazılsın oraya gidip gelsin hem sıkılmaz hem oyalanır hem de dil öğrenince kimseye muhtaç kalmazMerhabalar herkese, degerli fikirlerinize ihtiyacım var. Esim yurt dışına ablasini getirdi. Bir oğlu var bekar 35 yasinda. Oda esimin yanında calisiyor. Ikisi kalacaklar annesiyle. Dil bilmiyor. Sabahları evde tek kalacak, ve bana surekli gelecek .Kadin sorunlu bir kadin ,kafa dengim değil. Tuvalet kullanmasını bile bilmiyor. Is yapmiyor. Daha 50 yasinda. Kendini hicbir konuda geliştirmemis. Surekli boş boş konuşuyor kirmak istemiyorum. Fakat benim tanımadığım insanlar hakkında konuşuyor. Tuhaf biri.Esimde Allah rızası için ona bakmam gerektiğini, ve ben ilgilenemeyecegimi oğlu ve kendinin ilgilenmesi gerektiğini söylediğimde beni kendimi ilah edilmekle, egolu olmakla suçluyor. Sizce kim haklı?
Tabiki yok annesine bakma zorunluluğunuz bile yok ezdirmeyin kendiniziBenim Ablasına bakma zorunluluğu var mi ? Allah korkusu yokmus ben de
Tam bi manipülatif çakal adam benceBana da öyle geldi.
O yetmemis birde abla çıkarmış kadının başına.
Hemde suçluyor ablasıyla ilgilenmek istemiyor diye.
Adamda ki özgüvene bakar mısın?
Başkasının üstüne yapmamış da tapuda boşanmada paylaşılmaz gibi bi şey ekletmiş sanırım
Öyle bi konusu vardı konu sahibinin
Adam evi mal paylaşımı dışındadır diye avukatla ımza attırmış.
İş bul, gizliden kenara para atmaya başla. Kaç kurtul, yesinler birbirlerini. Boşanmayı bırak, yarın adama bişey olsa malında hakkın yok. Bulmuştur onu da faydasız yeğenine sıvamanın yolunu. Yaptığın resmen iki kaşık bulgur pilavına kölelik şu durumda. Yeğen ne yapsa eşinde sonsuz kredisi var, bak. Sen bi tarafını da yırtsan yaranamıyorsun. Bu durum değişmeyecek, gözünü aç ömründen yedirme.Bu yegeniyle 4 sene önce bıçaklar çekilerek kavga ettiler yegen başka subesindeki ise gidiyorum diyerek ise gitmemiş eşimden maaş almis . Ordaki işçilerde yegen ilgilenmiyor diye hırsızlık yapmışlar.