Esimin ablasının isteği

asli0282

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
574
498
18
43
Kızlar hepınıze merhaba,

Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.

Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.

Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.

Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi

Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.

Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.

Esinizin parasi cok sanirim bir telefonla ablasina araba alabildigine gore.

O halde kendinize neden bir ev almiyorsunuz da annenizn evinde oturuyorsunuz?

Pek hos bir durum degil ama dedigim gibi para cok olunca yapacak birsey yok..

Maası cok iyi canım ama kac senelik calısma hayatınolmasına ragmen kurusu yok kenarda cunku hep ailesine akrabalarına veriyor

Yok artık canım hem de golf yani.eşinde de ne para varmış valla. Kız kavga et bağır cagır edecegı yardımı etmiş zaten daha ne yani anlamadım.böyle bi sacmalık olur mu.eşine söyle de bana da bı araba alsın töbe yarabbim

ablası boşanmış biri mi?hayır evli ise eşi üzülmüyor mu?ailen beni eziyor demez mi?
eger eşiniz yufka yürekli ise kusura bakmayın siz ve çocuklarınızın gelecegi başkalarının dudakları arasında yok oluyor.
tabi yardımcı olmalı ama temel ihtiyaçlar için geçerli ev alınmış çocukların ihtiyaçları karşılanıyor sonra toplu taşıma begenmeyen abla isteklerini kocasına söyler gibi sıralıyor
yazık insan üzülüyor böyle eşleri görünce

ne güzel kardeş, keşke benim olsa
eşiniz sürekli böyle aşırı harcamalar yapıyorsa maaşının büyük bölümünü kapsayacak bir borca girmesini sağlayın, krediyle arsa, ev araba, yazlık vs gibi bişeyler aldırın, böylece kimseye bişeyler alamaz.

Ben sizin yerinizde olsam kenarımdaki paradan tek kuruş ortak kullanmam.kendime de bir güzel yurtdışı yüksek bedelli tatil alırım.eşime de karşılayabiliyorsan sen de gel derim.millete saçacağına sana ayak uydurmaya çalışır.

Siz o birikimi peşinat yapın maaşınızın geri kalanını da krediye bağlayıp ev alın
Başk türlü yola gelmez o adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…