Esimin ablasının isteği

Canim sen ermisligini ilan et bence. %99 kadin kabak gibi oyar o adami. Ablasini benden cok dusunen adam gitsin ablasını alsin koynuna tobe ya

Sevgılı samantha, o kadar yorgunum kı işten eve gelmiştim bunu soyleyınce sessız kalıp gıttım yattım bir de dıyor ku askım ne oldu yemek yemeyecek mısın sana bırseyler ısıtayım mı anlamıyor mu anlamadım

Bence de.
Konu sahibi fazla saf.(iyi niyetli)
Saga sola saçacak parasi varsa aldirirm bir villa odesin dursun..

Sevgili deniz, biz evlenırken esımın tek kurusu yoktu bana durustce soyledı aıleme sunu sunu aldım bugune kadar hıc param yok dıye dedım kı asla onemlı degıl benım var askım gel hatta annemin evi var bos orda otururuz sen hıcbır seyı sorun etme dedım para konusjna asla kıymet vermedım.

Valla sabır taşı ünvanını sana versin arkadaşım bu neymiş ya.
Sende pasif kalma bu kadar. Ara görümceni "abla eşim bu zamana kadar destek oldu sana ama araba istemişsin bu kadarı fazla değil mi? Daha ben arabamı yenileyemedim." De. Aralar bozulursa da bozulsun yani. Eşin ayda 20bin kazanıyorsa eyv ama değilse bu ne biçim abla yahu.

Oh valla evde yatayım, kocamın parasına da kıyamayayım, kardeşim bana golf alsın. Arabada değil, golf. Bi markası var yani. Bu kadar da olmaz. Para çok bolsa yatırım yapsın eşiniz, ev alsın. Bakkaldan sakız mı alıyormuş.

Aramızda oyle bır ıletısım yok yanı ben arayamam oyle normal zamanda da cok andır konsuur mesajlasırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…