- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.147
- 798
Mesajı okurken istemsiz olarak güldüm
Çok manidar bi soru olmuş
Canim sen ermisligini ilan et bence. %99 kadin kabak gibi oyar o adami. Ablasini benden cok dusunen adam gitsin ablasını alsin koynuna tobe ya
Bir de isterken fenalasiyor.Millette yuz var ve ben kimseden birsey isteyemem kadin golf istemis
Valla bana da golf alınsa bende mutlu olurumValla ben de manidar olsun diye yazdım, hadi kocası ölmüş olur belki bi derece mutlu etmek babında bütçeye göre alınır da bu ne yani .
Bence de.
Konu sahibi fazla saf.(iyi niyetli)
Saga sola saçacak parasi varsa aldirirm bir villa odesin dursun..
Valla bana da golf alınsa bende mutlu olurum
Gene insaflıymış o zaman
Ben olsam Gla 200 den aşağı istemezdim
Valla konu sahibi kocanin nekadar maas aldigini merak ettim. Saga sola saçtigina göre
yazik ediyor kendisine kadin utanmadan bir de golf istiyorIyı bir maaş canım uluslararası bir şirkette en ust duzey yonetıcılerden biri senelerdir calısıyor cok calıskan cok akıllıdır.
Aramızda oyle bır ıletısım yok yanı ben arayamam oyle normal zamanda da cok andır konsuur mesajlasırız.Valla sabır taşı ünvanını sana versin arkadaşım bu neymiş ya.
Sende pasif kalma bu kadar. Ara görümceni "abla eşim bu zamana kadar destek oldu sana ama araba istemişsin bu kadarı fazla değil mi? Daha ben arabamı yenileyemedim." De. Aralar bozulursa da bozulsun yani. Eşin ayda 20bin kazanıyorsa eyv ama değilse bu ne biçim abla yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?