Esimin ablasının isteği

Ahahah çok iyi ya, böyleleri pek değerli oluyor ama. Ne hikmetse hep ponçik iyi kalpli bonkör olan bu damatlar, işine geldiği zaman tırnaklarını çıkarıp sen de kendi paranla arabanı yenilersin aşkım diyorlar

Nasıl değerli oluyor onu anlamıyorum la, içim çekmez böylesini benim, bu ne ya mıymıymıy. Erkek mi bu şimdi? Nasıl koynuna alıyor bu kadınlar bunları?

Eşinize abi diyebilir miyim. D

Ben bu tarz konularda şöyle düşünüyorum.eger eşinden ve çocuğundan evinden kısmıyorsa,ihtiyaçlarını karşılıyor mağdur etmiyorsa ve parası da varsa yapsın yani ne olacak.ailesi anası babası bacısı kardeşi canı kanı yani.
He dersin ki atıyorum kredi çekiyor da alıyor bizim geçimimizi zora sokuyor vs o tabiki olmaz.araba lüks çünkü bence.öbür türlü varsa alsın parası yani beni rahatsız etmezdi

Senin annenin evinde oturup kardesine araba mi aliyor .kizim bi silkelen koy kapinin onune gitsin.adama sen bakiyosun resmen .adam sunda kendi karisinin arabasini degissin .ilerde cocugunuz olur hic bir birikimi yok hep sen mi biriktirjcen .para falan gondertme

Ozaman karisinin ailesinin evindede oturmaya ak ev titacak gecindirecek , ilerde konu sahibi cocuguna kocaman bir hic birakacak yatirim olarak .

Yemin ederim araba markasından o kadar uzağım ki Golf deyince aklıma spor dalı geldi bende ne golfü yapıyor acaba diyorum asdfghj fakirliğin düşüncesi kör olsun

Ben ofkenlendim siz tepkisiz nasil kalabiliyorsunuz bu nasil mantik senin paran cok sen alırsın

Ben bu konuyu okumuştum.
Ama eşi ablama arabayı alacağım illa demişti ve almıştı
Boşanmaya gidiyordu olay sanki...
Başka benzer konumuydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…