Eşimin aileme karşı tavrı

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
65
-14
6
22
Benim ailemin durumu iyi değil babamn arabası yok uzakta bi köyde yşıyoruz eşimle benim ailem geldiğinde gezmek istiyor arbaamız var ama ne zaman benim ailem gelse eşim rahatsız oluyor onları istemiyor ben anlıyorum abim rahatsız biraz gece uyumuyor sigara içiyor sürekli evin içinde laf dinlemez eşimde abimi istemiyor bunu anneme söyleyemiyorum çünkü kalbi kırılcak annem benim herşeyim arada kalıyorum bu şekildr eşimle çok konuştum aileme iyi davranmıyosun dedim abini istemiyorum dedi bana ama benim yapcak bişeyim yok buraya annemler gelince peşlerine abimde takılıyor abime gelme diyemem ben abim o benim eşimin kendi ailesi gelince asla böle yapmıyor onlarla gezmeye gidiyoruz başka şehirlere vs ama benim ailem gelince abim bi denize gitmek istedi eşim götürmedi arada kalıyrum çok üzülüyorum eşim iyi birisi kötü bi insan dil ama aileme karşı neden böle bilmyorm

Ehliyetinizi alın kendiniz götürün gezdirin ailenizi.
Çoğu insan böyle sadece kendi ailesine iyi malesef.
Arada kalacağınız bi durum da yok.
Eşinize senin ailen gelip kalabiliyorsa benimkiler de gelecek diyeceksiniz konu kapanacak.
Ha rahatsız olduğu durumlar olmuş haklı burda. sizin konuşmanız lazım evin içinde sigara içmemesi hakkında.
Her evin kuralı ayrıdır misafirde uymak zorunda sonuçta.
Abinize çekinip söyleyemiyorsanız da annenizle konuşun abinize bi şekilde söylesin. Gönül öyle bi sigaraya kırılacak bir şey değil hele aile arasında.

Sigara mi mesele sadece, eğer öyleyse eşin kötü bı insan, ayıp olacak bı durum yok, sigara mi içeceksin gel cama çıkalım balkona çıkalım diye yönlendirebilir, sende yonlendirebilirsin. Yok başka meseleler de varsa onu siz biliyorsunuz, bahsettiğiniz sebep istememesi için geçerli bı durum değil, çözümü basit bı durum.

Evde sigara içilmez, bunu kim olursa söyleyebilmeniz lazım.

Siz araba kullanamıyor musunuz? Eşinizin keyfi sizin ailenizle bir şey yapmayı istemiyorsa onu almadan gidin. Ailenizle gezmeniz eşinizin paşa gönlüne kalırsa daha çok arada kalırsınız.
Ayrıca ciddi bir problem yaşanmamışsa eşim benim aileme kötü ve soğuk davranıyorsa aynıyla karşılık veririm. Bu konulara hiç tahammülüm yoktur. Belli bir yaştan sonra hayatımıza giren insanlarla eşlerimizin hatrına iyi, saygı çerçevesinde ilişkiler kurmaya çalışıyoruz. O hatrı gözetmeyen eşin ailesine de gerektiği gibi davranılır.

Yazik abinize bir denize gitmek istemis ondada götürmedi mi yani ne dedi bide kocaman abin calismiyormu niye surekli geliyor kalmaya size oda ayri sacmalik da gerci

Ağbinize üzüldüm yazık denize gidememiş.

Eşinizin iyi olduğu kanaatine nasıl vardınız?

Eğer ağbinize çok iyi davransaydı, aileniz gelince onlara kucak açsaydı iyi diyebilirdiniz. Gerçekten ölçünüz neydi merak ettim çünkü tam bu konularda anlaşılır iyi olup olmadıkları.

Gördüğüm kadarıyla size de saygısı yok. Olsaydı eğer sizin hatırınız için susardı. Şu beş para etmez kocalarınızı övmeyin artık yeter gerçekten!

Ev eşinizle sizin eviniz. Gelen misafir evin kuralına uymuyorsa gelmesin. Eşiniz bu konuda haklı.

Aileniz ne sıklıkla geliyor? Durumlarının olması veya olmamasının konuyla ilgisi nedir? Eşiniz kendisini kullandıklarını falan mı düşünüyor?

Eşinizin ailesi ne kadar geliyorsa sizinkiler de o kadar gelebilir elbette. Sizinkiler daha sık mı geliyor ya da gelmek istiyor?

Son olarak eşinizin özel olarak abinizi gezdirmek zorunda olduğunu düşünmüyorum. Anne baba olsa neyse ama abiniz kendi gitseydi çok istiyorsa denize. Aynı şekilde siz de eşinizin kardeşleriyle özel olarak ilgilenmek zorunda değilsiniz, anne babanın yeri ayrı geri kalanların yeri ayrıdır bence. Üstelik abi kişisi gelip evde pofur pofur sigara içip ev sahibini rahatsız ediyorsa, eşiniz de böyle bir karşılık verdiyse bir şey diyemeyeceğim. Anne babanız da olsa eşinizle sizin hayatınıza saygı duyacak.

Evin içinde sigara mı içilir adam haklı, bende sabahlara kadar evimin içinde sigara içilse kapıdan sokmam onu. Leş gibi olur her yer, kahvehane mi orası.
Ayrıca abiniz kaç yaşında? Koskoca adam denize gitmek istiyosa alır yanına sevgilisini yada arkadaşını basar gider. Eniştesi götürmedi diye bi şey mi var 7 yaşında mı bu adam

Abim yüzde seksen engelli rahatsız

eşim dısarsı -20 yken de balkonda içti padısahı gelse evımın ıcınde pofur pofur tutturemez. o rahatsız ona aayıp buna bılmem ne . sız sınır cızemıyorsunuz esınıze katlan dıye mecburmus gıbı baskı yapıyorsunuz neden?? neden abıniz uzulmesın ama kocanızuzulsun?? ve ayrıca o bısey yapmak ıstemıyorsa cıkın sız gezın?

Abim yüzde seksen engelli rahatsız
Şunları baştan yazsanız keşke insanlar ona göre yorum yapsa. Beğenmedim atanlar olacaktır ama abiniz durumundan ötürü aksilik yapıyorsa (laf dinlemiyor diyorsunuz) eşinizi anlıyorum uğraşmak istemiyor olabilir. Evde sigara icmesi de çekilecek dert değil. Vicdansız diyen çıkabilir doğrudur. Ama laf söz dinlemeyen kocaman adamla da zor yani. Taksi tutup kendi ailenizle gidemez miydiniz denize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…