Ev eşinizle sizin eviniz. Gelen misafir evin kuralına uymuyorsa gelmesin. Eşiniz bu konuda haklı.Benim ailemin durumu iyi değil babamn arabası yok uzakta bi köyde yşıyoruz eşimle benim ailem geldiğinde gezmek istiyor arbaamız var ama ne zaman benim ailem gelse eşim rahatsız oluyor onları istemiyor ben anlıyorum abim rahatsız biraz gece uyumuyor sigara içiyor sürekli evin içinde laf dinlemez eşimde abimi istemiyor bunu anneme söyleyemiyorum çünkü kalbi kırılcak annem benim herşeyim arada kalıyorum bu şekildr eşimle çok konuştum aileme iyi davranmıyosun dedim abini istemiyorum dedi bana ama benim yapcak bişeyim yok buraya annemler gelince peşlerine abimde takılıyor abime gelme diyemem ben abim o benim eşimin kendi ailesi gelince asla böle yapmıyor onlarla gezmeye gidiyoruz başka şehirlere vs ama benim ailem gelince abim bi denize gitmek istedi eşim götürmedi arada kalıyrum çok üzülüyorum eşim iyi birisi kötü bi insan dil ama aileme karşı neden böle bilmyorm
Abim yüzde seksen engelli rahatsızEvin içinde sigara mı içilir adam haklı, bende sabahlara kadar evimin içinde sigara içilse kapıdan sokmam onu. Leş gibi olur her yer, kahvehane mi orası.
Ayrıca abiniz kaç yaşında? Koskoca adam denize gitmek istiyosa alır yanına sevgilisini yada arkadaşını basar gider. Eniştesi götürmedi diye bi şey mi var 7 yaşında mı bu adam
Anlamıyor sigarayı oyüzden evde içiyor zaten laf dinlemiyorAbim yüzde seksen engelli rahatsız
Aa o zaman iş değişir, konunuzu düzenleyin. Ben abi diyince 30 yaşlarında koskoca adam olarak gözümde canlandırdım.Abim yüzde seksen engelli rahatsız
eşim dısarsı -20 yken de balkonda içti padısahı gelse evımın ıcınde pofur pofur tutturemez. o rahatsız ona aayıp buna bılmem ne . sız sınır cızemıyorsunuz esınıze katlan dıye mecburmus gıbı baskı yapıyorsunuz neden?? neden abıniz uzulmesın ama kocanızuzulsun?? ve ayrıca o bısey yapmak ıstemıyorsa cıkın sız gezın?Benim ailemin durumu iyi değil babamn arabası yok uzakta bi köyde yşıyoruz eşimle benim ailem geldiğinde gezmek istiyor arbaamız var ama ne zaman benim ailem gelse eşim rahatsız oluyor onları istemiyor ben anlıyorum abim rahatsız biraz gece uyumuyor sigara içiyor sürekli evin içinde laf dinlemez eşimde abimi istemiyor bunu anneme söyleyemiyorum çünkü kalbi kırılcak annem benim herşeyim arada kalıyorum bu şekildr eşimle çok konuştum aileme iyi davranmıyosun dedim abini istemiyorum dedi bana ama benim yapcak bişeyim yok buraya annemler gelince peşlerine abimde takılıyor abime gelme diyemem ben abim o benim eşimin kendi ailesi gelince asla böle yapmıyor onlarla gezmeye gidiyoruz başka şehirlere vs ama benim ailem gelince abim bi denize gitmek istedi eşim götürmedi arada kalıyrum çok üzülüyorum eşim iyi birisi kötü bi insan dil ama aileme karşı neden böle bilmyorm
Bu durumda eşinizin iyi bir insan olma ihtimali yok. Hatt salt kötü birisi net!.Abim yüzde seksen engelli rahatsız
Şunları baştan yazsanız keşke insanlar ona göre yorum yapsa. Beğenmedim atanlar olacaktır ama abiniz durumundan ötürü aksilik yapıyorsa (laf dinlemiyor diyorsunuz) eşinizi anlıyorum uğraşmak istemiyor olabilir. Evde sigara icmesi de çekilecek dert değil. Vicdansız diyen çıkabilir doğrudur. Ama laf söz dinlemeyen kocaman adamla da zor yani. Taksi tutup kendi ailenizle gidemez miydiniz denize?Abim yüzde seksen engelli rahatsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?