- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi simgeyildiz
-
eslerın bırbırıne tahammulunun kalmaması veya saygının yıpranması en kotu seymerhaba
hemen konuya gireyim
Eşim tanıştığımızda maddi açıdan kötü durumdaydı işe girdi sonrasında evlendik. İlk sene benim maaşım daha yüksekti. Sonra kızımız oldu ben işten çıktım ve bu sırada maaşı yükseldi. Şimdi ben işe girdim ama onun maaşı daha yüksek. Birden maddi açıdan rahatlaması eşimin şımarmasına sebep oldu. Hal ve hareketleri değişti. Kasıntı bi adam oldu. Bunun dışında çok kaba saba odunun teki bana karşı. Benim ailem içkiyi sevmez ama eşimin ailesi de tam tersi içkiye düşkündür. Eşim ailemin yanında asla içki içmez çekinirdi. Ama şimdi ailemin yanına gittiğimizde içki içmek istiyor. Ayaklarını uzatarak oturuyor. O kadar mahcup ediyor ki beni anlatamam ve uyarmalarıma karşı hiç kendini yenilemiyor. Ailem de artık hareketlerinden rahatsız eşimle konuşacaklarmış güzelce. Ben de konuşun dedim. Beni kendinden o kadar soğuttu ki anlatamam ne yapıcam bilmiyorum
İçki içmek istiyor ailenin yanında, ayaklarını uzatıyor ..
Başka ? Bunlara para sebep oldu denek için yetersiz veri bence..
Baska ne gibi değişiklikler var? Peki siz ya da ailenizin onu zorlayıcı bir tutumu var mı?
Bana tuhaf gelen oturuş şeklinden ötürü ailenizin eşinizle konuşmak istemesi.
Rahatsız olabilirler, siz uyarabilirsiniz ama buna ailenin müdahil olması, kac yasında adamı bu yüzden yüzüne ya da eşinin yanında eleştirmek istemek bana sizin kişisel hayatınıza gereksiz müdahale gibi geldi .
Daha baska seyler mi var?
Fazla para adamı vezir de eder rezil de senin ki rezil olan cinsinden bide paralanınca afedersin ama totosu kalkmış beyfendinin ailenin o kalkan totoyu indirmeleri gerekir
Yani çok yüzeysel anlatılmış ve yorumlar da sığ kalmış bence..Ben de benzer şeyler soracaktım
Yani adam zaten içki içiyormuş sadece ailenin yanında içmiyormuş artık yıllar geçmiş yeni damat değil rol yapmayı bırakmış olduğu gibi davranmış
Ayağını uzatmış diye damatla konuşacak kp bu ne baskı ortamı yani adam saymamış dövmemiş ayağını uzatmış belki kıramp girdi belki yoruldu vs vs
Adam olduğu gibi davranıyor esasen rol yapmayı bırakmış sadece siz de artık gözleri kör eden aşk bittiği için bu hareketlerden rahatsız oluyorsunuz
cok sacma yaparsın ailen esinle konusursa is daha bozlur neden ailenle esini görüstürüyosun ki bayramda bayrama gelsin esin bu kadar basit senin ailen istemiyo diye icki icmesin mi yanii sen onu böyle kabul etmedin mi ailene nemerhaba
hemen konuya gireyim
Eşim tanıştığımızda maddi açıdan kötü durumdaydı işe girdi sonrasında evlendik. İlk sene benim maaşım daha yüksekti. Sonra kızımız oldu ben işten çıktım ve bu sırada maaşı yükseldi. Şimdi ben işe girdim ama onun maaşı daha yüksek. Birden maddi açıdan rahatlaması eşimin şımarmasına sebep oldu. Hal ve hareketleri değişti. Kasıntı bi adam oldu. Bunun dışında çok kaba saba odunun teki bana karşı. Benim ailem içkiyi sevmez ama eşimin ailesi de tam tersi içkiye düşkündür. Eşim ailemin yanında asla içki içmez çekinirdi. Ama şimdi ailemin yanına gittiğimizde içki içmek istiyor. Ayaklarını uzatarak oturuyor. O kadar mahcup ediyor ki beni anlatamam ve uyarmalarıma karşı hiç kendini yenilemiyor. Ailem de artık hareketlerinden rahatsız eşimle konuşacaklarmış güzelce. Ben de konuşun dedim. Beni kendinden o kadar soğuttu ki anlatamam ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?