eşimin aileme ve bana karşı değişmesi :(

sen konustun mu peki. maas yukseklıgıyle alakası oldugunu sanmıyorum.
siz yuksek alırken ezıyormuydunuz acaba. o da sımdı gıcık gıcık davranıyor. aklıma geldi

eşinizin sizi düşürdüğü duruma çok üzüldüm.ailelerin karışması tarafı olmadım hiç fakat size başka bir seçenek bırakmamış anladığım kadarıyla.babanız baskın bi karakterse gözünü korkutmasında fayda var.

eslerın bırbırıne tahammulunun kalmaması veya saygının yıpranması en kotu sey
yaptıgı ayıp sonucta esınız aıle yapınızı bılıyor daha ozenlı davranmalı
ben bu yasıma kadar anne babamın yanında bacagımı uzatarak yayılarak oturmadım gelıcek esım bunca senelık özenımı kendısı bozacak olmaz oyle

aılenızde sımdı bırsey derse esınız ıyıce yuz goz olurmus gıbı geldı bana ... o rahatlık var esınızde bellıkı
bence sızınkıler soguk mesafelı davransın uzak dursunlar esın anlar bence

eğer ailen konuşursa bu konuyu eşin ters bir cevap verebilir ve durum daha kötü olabilir. bence bu konuda yüz göz olmasınlar ve sen halletmeye çalış

fazla para erkeği bozar. en kısa zamanda bir borca girmesini sağla bence. ev tadilatı, mobilya, araba falan filan. tekrar eski haline döner.

Nerden geldiğini unutmuş,, çok yazık gerçekten
Allah size sabırlar versin , inşaallah aileniz konuşunca saygısızlık yapmaz

Yazıp yazıp sildim bişey derim kırılırsın. Eline 3 5 kuruş para geçti diye insanları insan yerine koymuyor sadece... kırılma bana lütfen senin için üzüldüm Allah ıslah etsin eşini

İçki içmek istiyor ailenin yanında, ayaklarını uzatıyor ..

Başka ? Bunlara para sebep oldu denek için yetersiz veri bence..

Baska ne gibi değişiklikler var? Peki siz ya da ailenizin onu zorlayıcı bir tutumu var mı?

Bana tuhaf gelen oturuş şeklinden ötürü ailenizin eşinizle konuşmak istemesi.
Rahatsız olabilirler, siz uyarabilirsiniz ama buna ailenin müdahil olması, kac yasında adamı bu yüzden yüzüne ya da eşinin yanında eleştirmek istemek bana sizin kişisel hayatınıza gereksiz müdahale gibi geldi .

Daha baska seyler mi var?

Vala benim maaş yüksek yok onun maaş olayı neden buraya indirgediniz tek gözünüzde olan şey bu mu belki adamın başka sıkıntısı var.birde ailen niye konusiyorki esinle kocani ailecek dize mi getirmeye çalışıyorsunuz.bu kadar adamın üzerine gitmeyin ailende biraz uzak olsun sizden

Fazla para adamı vezir de eder rezil de senin ki rezil olan cinsinden bide paralanınca afedersin ama totosu kalkmış beyfendinin ailenin o kalkan totoyu indirmeleri gerekir

Ben de benzer şeyler soracaktım

Yani adam zaten içki içiyormuş sadece ailenin yanında içmiyormuş artık yıllar geçmiş yeni damat değil rol yapmayı bırakmış olduğu gibi davranmış

Ayağını uzatmış diye damatla konuşacak kp bu ne baskı ortamı yani adam saymamış dövmemiş ayağını uzatmış belki kıramp girdi belki yoruldu vs vs

Adam olduğu gibi davranıyor esasen rol yapmayı bırakmış sadece siz de artık gözleri kör eden aşk bittiği için bu hareketlerden rahatsız oluyorsunuz

Fazla para adamı vezir de eder rezil de senin ki rezil olan cinsinden bide paralanınca afedersin ama totosu kalkmış beyfendinin ailenin o kalkan totoyu indirmeleri gerekir

Iyi de bir şey yapılacaksa konu sahibi yapmalı

nasıl gelinlere haddini bildirmek Kv nin haddi değilse damatlara haddini bildirmek de kp in haddi değil

ben de hiç sevmem misafirlikte yan beri gelip yatanları çok da uykun varsa git diğer odada yat
yada gelme
ayrıca birinin kendi evinde içilen bir evde içki içmesi farklı içilmeyen de farklı ben de karşı değilim her elinde kadeh bulunanı alkolik ilan etmem ama karşıda ki insan rahatsız oluyorsa onun evinde de içki içemem

maalesef eşinin saygısız davranışlarına çok üzüldüm
maaşı artmış böyle olmuş Allah muhafaza iyi para kazansa neler yapacak
derhal o parayı daha fazla harcatın ev mi aldırırsın araba mı arsa mı
adam düzgün değil

Sonradan görmelik zor bir iş. Biraz basini ezmen ezmen lazim yuzune vuracaksin bu terbiyesizlikleri. 2 kurus fazla kazandin diye kendini kaybettin diye gir konuya ne diyim. Adama uyandirma servisi lazim

Dediğiniz doğru esasen ama konu sahibi ben konuşunca beni tersliyor kavga ediyor diyor ona istinaden söyledim araya bazen büyüklerin girmesi iyidir diye düşünüyorum QUOTE="damdan, post: 45524001, member: 370851"]Iyi de bir şey yapılacaksa konu sahibi yapmalı

nasıl gelinlere haddini bildirmek Kv nin haddi değilse damatlara haddini bildirmek de kp in haddi değil[/QUOTE]
Desi

Yani çok yüzeysel anlatılmış ve yorumlar da sığ kalmış bence..

Gercekten bu kadar ise; konu sahibi ve ailesinin oturup düşünmesi lazım, biz ne yapıyoruz diye..
Bana şımarıklığı yapan kişi koca değilmiş gibi geldi.
Aynı hikayeyi bir de tam tersi dinlemek lazım ; eleştirilen gelin olsa mesela.. Kaldı ki burda çat çat cevap veriyor gelinler de "oh iyi yapmışsın " deniyor .

cok sacma yaparsın ailen esinle konusursa is daha bozlur neden ailenle esini görüstürüyosun ki bayramda bayrama gelsin esin bu kadar basit senin ailen istemiyo diye icki icmesin mi yanii sen onu böyle kabul etmedin mi ailene ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…