- 19 Mart 2019
- 516
- 446
- 23
- 37
- Konu Sahibi asyazeynep01
-
Arkadaşlar;
Eşimle işinden dolayı şuan ayrı şehirlerde kaldığımızı söylemiştim daha önce. Şuan ben ailemle kalıyorum; arada kendi evimde kalıyorum bu şekilde. Eşimin ailesini ara sıra ararım; onun dışında bir hastalık olduğu zaman elbette ararım. Mesela amcası ameliyat olmuştu iki kere aradım. Dün anneannesinin ayağı çatlamış aradım geçmiş oldun dedim. Ama kendisi benim ailemi; uzakta olmasına rağmen ya da ben ailemin yanında kalmama rağmen hiç aramaz; bir ihtiyaç var mı diye nasılsınız diye bile sormaz. Başka bir şehire gitti; babam onu aradı işlerini sordu kaç kere. Biraz önce dedim ki müsait olunca babamı arar mısın yazdım Noldu diye cevap yazmış. Bende Birşey olmadı öylesine ; şimdi ben burdayım ailemle kalıyorum ya bir ara nasılsınız diye sor dedim. Babam bişey demedi ben böyle münasip olacagını düşündüm yazdım. Hiç cevap yazmamış. Böyle bir durumda nasıl davranmalıyım. Açıkçası bu hareketleriyle bana ve aileme saygısızlık yaptığını düşünüyorum; şu an aşırı derecede kızgınım.İçimden bir ses bağıra çağıra kavga et diyor.. Eğer bunu söylememe rağmen benim ailemi yok sayarsa bende onun ailesiyle görüşmücem. Siz olsanız ne yaparsınız ?
Ben eşimin ailesini gerek olmadıkça aramam oda benim ailemi gerek olmadıkça aramaz ama siz arayıp soruyorsanız onunda aynı şekilde davranması lazım sizde kavga etmeden aramayı kesin bakalım bir tepkisi olacak mı ama kavga etmeyin o kavga çıkarırsa aramayı biraktiniz diye o zaman sizde içinizi dokersinizArkadaşlar;
Eşimle işinden dolayı şuan ayrı şehirlerde kaldığımızı söylemiştim daha önce. Şuan ben ailemle kalıyorum; arada kendi evimde kalıyorum bu şekilde. Eşimin ailesini ara sıra ararım; onun dışında bir hastalık olduğu zaman elbette ararım. Mesela amcası ameliyat olmuştu iki kere aradım. Dün anneannesinin ayağı çatlamış aradım geçmiş oldun dedim. Ama kendisi benim ailemi; uzakta olmasına rağmen ya da ben ailemin yanında kalmama rağmen hiç aramaz; bir ihtiyaç var mı diye nasılsınız diye bile sormaz. Başka bir şehire gitti; babam onu aradı işlerini sordu kaç kere. Biraz önce dedim ki müsait olunca babamı arar mısın yazdım Noldu diye cevap yazmış. Bende Birşey olmadı öylesine ; şimdi ben burdayım ailemle kalıyorum ya bir ara nasılsınız diye sor dedim. Babam bişey demedi ben böyle münasip olacagını düşündüm yazdım. Hiç cevap yazmamış. Böyle bir durumda nasıl davranmalıyım. Açıkçası bu hareketleriyle bana ve aileme saygısızlık yaptığını düşünüyorum; şu an aşırı derecede kızgınım.İçimden bir ses bağıra çağıra kavga et diyor.. Eğer bunu söylememe rağmen benim ailemi yok sayarsa bende onun ailesiyle görüşmücem. Siz olsanız ne yaparsınız ?
Bunu nerden çıkardınız acaba ?Burda asıl garip olan eşinizin ailenizle iletişimi değil, evli barklı insanların biz pek anlaşmıyoruz diyerek ayrı şekilde hayat sürmeleri.
Daha 1-2 gün önce açtığınız konuda siz anlattınız.Bunu nerden çıkardınız acaba ?
Ben eşimin ailesini ayda bir kere Arar, sadece kaynanamla konuşurum. Kendi amcamı dayımı halamı aramadığım için onun hala amcasını da aramam. Nispet diye değil bu sevmiyorum telefon konuşmasını. Ama eşim de ben de birbirimizn ailelerinin yanına gidince sıcak dururuz. Yeterli geliyor bana. Bence sen de arama.Arkadaşlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?