Tepkim benden bir ricalari olunca ortaya çıkardı ne ettin elime ne süreyim yüzüne durumuMerhabalar hanımlar ben sizlere yine bir konu hakkında fikir almak istiyorum ben 6 sene önce evlendim eşimin ailesi biz evlenirken düğünümüzde hiçbir şey yapmadılar takıları düğünü ev eşyalarını hepsini eşim kendi birikimiyle yaptı yani düğünümde taktıkları takıyı bile eşimden almışlar bizim alacak gücümüz yok diye fakat şimdi eşimin erkek kardeşi evleniyor geline 6 bilezik yaptılar düğününü yapacağız diyorlar eşim bu duruma bozulsa da bsey demiyor tabiki bende bsey diyemiyorum ama içten içe çok da sinir oluyorum biz herseyimizi kendimiz yaptık bana düğünümde 1 bilezik bile takmadı ama şimdi yeni geline gitmiş benim bileziklerin aynısından 6 tane almış sizce ben mi abartıyorum sizin böyle bir duruma tepkiniz ne olurdu
Yeni elti senmisin kızBiz verelim bir altın bilezik de hasetlikten vazgeçin. Hayat gerçekten çok kısa.
Yemin ediyorum,şu forumda bana en itici gelen şeylerden biri bu kim taktı,kim takmadı,mal,mülk muhabbetleri.Rahat bırakın şu insanları,düğününuz olmuş mu olmuş,tamam,bitti.Merhabalar hanımlar ben sizlere yine bir konu hakkında fikir almak istiyorum ben 6 sene önce evlendim eşimin ailesi biz evlenirken düğünümüzde hiçbir şey yapmadılar takıları düğünü ev eşyalarını hepsini eşim kendi birikimiyle yaptı yani düğünümde taktıkları takıyı bile eşimden almışlar bizim alacak gücümüz yok diye fakat şimdi eşimin erkek kardeşi evleniyor geline 6 bilezik yaptılar düğününü yapacağız diyorlar eşim bu duruma bozulsa da bsey demiyor tabiki bende bsey diyemiyorum ama içten içe çok da sinir oluyorum biz herseyimizi kendimiz yaptık bana düğünümde 1 bilezik bile takmadı ama şimdi yeni geline gitmiş benim bileziklerin aynısından 6 tane almış sizce ben mi abartıyorum sizin böyle bir duruma tepkiniz ne olurdu
Ha bir de şu cümle lütuf gibi olmuş amaben de bu güne kadar onlara hiçbir terbiyesizlik yapmadım saygıda kusur etmedim
sıfır borçla evlendikleri için kirada oturmaları adalet mi oluyorbizimkilerde herşeyi yaptılar ama hepsini borca hepsini biz ödedik , milletede oğlan evlendirdim diye övündüler ,
benden sonra bir oğlunu bahçe satıp evlendirdi sıfır ama sıfır borçla ,
ben rezidansta oturuyorum onlar kira da , sen allaha havale et ona bırak o en güzel adeleti sağlıyor
siz evliliğinizde mutlu musunuz ? Eşinizle aranız nasıl size nasıl davranıyor ? Para sıkıntınız var mı ?Merhabalar hanımlar ben sizlere yine bir konu hakkında fikir almak istiyorum ben 6 sene önce evlendim eşimin ailesi biz evlenirken düğünümüzde hiçbir şey yapmadılar takıları düğünü ev eşyalarını hepsini eşim kendi birikimiyle yaptı yani düğünümde taktıkları takıyı bile eşimden almışlar bizim alacak gücümüz yok diye fakat şimdi eşimin erkek kardeşi evleniyor geline 6 bilezik yaptılar düğününü yapacağız diyorlar eşim bu duruma bozulsa da bsey demiyor tabiki bende bsey diyemiyorum ama içten içe çok da sinir oluyorum biz herseyimizi kendimiz yaptık bana düğünümde 1 bilezik bile takmadı ama şimdi yeni geline gitmiş benim bileziklerin aynısından 6 tane almış sizce ben mi abartıyorum sizin böyle bir duruma tepkiniz ne olurdu
İnsan değer görmediğini hissediyor altın almayınca. Çok haklısın. Bence hakkın olan altını istemelisin ve iki yüzlülüklerini yüzlerine vurmalısın. Bir akşam yemeğine çağır herkesi ve o orada söyle herkesin içinde. Rencide nasıl edilirmiş görsünlerBu arada aslnda istediğim çok şey de değil dese ki gelip de kızım o zman durumum iyi değildi sana bsey takamadim yada yapamadim şimdi durumum iyi yeni geline 5 bilezik aldım al şu 1 tanesi de sana hediyem dese yani ben de bu güne kadar onlara hiçbir terbiyesizlik yapmadım saygıda kusur etmedim kendimde çalışan biriyim çok şükür ihtiyacım da yok ama yine de sinirlerim bozuluyor bu şekilde ayrımcılık yapmalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?