Beklenti mutsuzluktur. İşinize yarayan şeylerde inat edin veya beklentiye girin. Siz 1 bileziğe kalmadım ayrımcılık var diyorsunuz ama kime neyi anlatacaksınız herkes biliyor. Eşiniz dert etmiyorsa? Bu kıskançlıktır. Önüne ayrımcılık eklemişsiniz. Ha insanız olur mu olur illaki bu tip düşünceler ama atlatalım.Kastettiğim şey gelinler arası ayrımcılık yapılmaması ben de sevmem bilezik hepsini de bozdurdum zaten ama benim Kastettiğim neden 2 evlat arasında 2 gelin arasında böyle bir ayrımcılık yapılıyor 1 bilezik değil de bir hediye alsaydı mesela senin düğününde birsey yapamadım ama şimdi durumum iyi bu hediyeyi senin için düşündük diye anlatmak istediğim durum bu yani sizin oğlunuz olsa birine yardım edemeseniz diğerine durumunuz düzeldi diye etseniz bu ayrımcılık olmaz mı
ben gençken buna mı aşıktım.iyy hayallerim yıkıldıııııAnam Serdar değil mi bu
Mesela eviniz var mı kimin? Size ev verdiler de altın yerine, diğerine mi altın yapıyorlar? Size hiçbir şey yapmadılarsa diğer geline neden yapıyorlar?Biz evlenirken durumları çok iyi değildi bide eşimin parası var nasıl olsa diye yardım etmek istemedi şimdi emekli oldu bütün emekli parasını şimdi evlenen oğluna harcıyor
kendi kazanmadığınız paranın hesabını soramazsınız.size yapmamış diğer oğluna yapmış.kendince vardır bir sebebi.amma kafaya takmışsınız bu durumu.2 maaşlı insanlarsınız.gidin alın 1 bilezik daha kendinize gelinin bileziğine göz dikeceğinizeBiz evlenirken durumları çok iyi değildi bide eşimin parası var nasıl olsa diye yardım etmek istemedi şimdi emekli oldu bütün emekli parasını şimdi evlenen oğluna harcıyor
Yok arkadaş asıl ben bilezik derdinde değilimKesinlikle bilezik derdinde değilim şuan 1 bilezik dediğiniz taktıkları bilezik 20 bin 6 bilezik 120 bin yapıyor yani niye böyle bir adaletsizlik yapıyorlar onu anlatmak istedim kaynim da polis kendi birikimi var durumu iyi yani
Rakamlarının yanına yazıyla yazmanıza koptumBenim ailem de evlat ayırıyor. Erkek kardeşime 3 (üç) ev verdiler bana 1 (bir)...Ama eşim ağzını açsa " Hadi ordan, senin ailen bize ne verdi de sen benim aileme karışıyorsun" derim kibarca. Daha gerek olmadı ama denir yani...
Sizin eski konularınıza baktım da. Eşiniz cimrinin ve küfürbazın teki imiş. Sizin tek derdiniz şimdi elçiye takılan altın mı??Biz evlenirken durumları çok iyi değildi bide eşimin parası var nasıl olsa diye yardım etmek istemedi şimdi emekli oldu bütün emekli parasını şimdi evlenen oğluna harcıyor
Tam da anlatmak istediğim buyduBen konu sahibin bilezik için üzüldüğünü düşünmüyorum. Sadece kaynının eşinden ne farkı vardı da ona hiçbir şey yapmazken şimdi herşeyi üstleniyorlar diye ister istemez düşünmüş. O zaman durumları yoktu diyip geçin. Kimseye muhtaç olmamak en iyisi aslında. Evlat ayrımı insanı üzer mi üzer düşününce ama bence kendinizi üzmeyin.
Canım benim kayinpeder bana hiçbir şey yapmadigi gibi kardeşinin düğününü bizim yapmamızı bekliyor bana dokunmasın ne alıyorsa alsın yeni gelinine biz bahtsisizMerhabalar hanımlar ben sizlere yine bir konu hakkında fikir almak istiyorum ben 6 sene önce evlendim eşimin ailesi biz evlenirken düğünümüzde hiçbir şey yapmadılar takıları düğünü ev eşyalarını hepsini eşim kendi birikimiyle yaptı yani düğünümde taktıkları takıyı bile eşimden almışlar bizim alacak gücümüz yok diye fakat şimdi eşimin erkek kardeşi evleniyor geline 6 bilezik yaptılar düğününü yapacağız diyorlar eşim bu duruma bozulsa da bsey demiyor tabiki bende bsey diyemiyorum ama içten içe çok da sinir oluyorum biz herseyimizi kendimiz yaptık bana düğünümde 1 bilezik bile takmadı ama şimdi yeni geline gitmiş benim bileziklerin aynısından 6 tane almış sizce ben mi abartıyorum sizin böyle bir duruma tepkiniz ne olurdu
+1 veriyorum sana Calci.İnsan değer görmediğini hissediyor altın almayınca. Çok haklısın. Bence hakkın olan altını istemelisin ve iki yüzlülüklerini yüzlerine vurmalısın. Bir akşam yemeğine çağır herkesi ve o orada söyle herkesin içinde. Rencide nasıl edilirmiş görsünler
Yok öyle birsey yapmam ben sadece sizlerle dertleşmek istedim değerli fikirleriniz için teşekkür ederim+1 veriyorum sana Calci.
En güzel yemeklerini yapmak suretiyle savaş boyalarını sür, herkesi o yemeğe çağır ve o yemeği hepsinin gülümseyerek boğazına diz.
O zaman durum cok farkli kusura bakmayin bu ayrıntılar verilmeyince ben farkli algılamışım .Biz evlendiğimiz zman eşime takılan takıları istedi eşim de düğünü kendim yaptım diye vermek istemedi onun için kayinpederim 1 ay bizimle hiç konuşmadı ama şimdi diğer oğluna herseyi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?