Eşimin ailesi bana uzak duruyor ve maddi yardım etmiyor eşim çalışmıyor

Şimdi gelin olunca bütün haklarla birlikte tapulu falan devretmiş mi oldular sizi neden yardim etmemeli aileniz anlamadım. Açıkçası sizin gibi para vermediler tapu vermediler, yapmak zorundalar etmek zorundalar diyen bir karısı varken oğluma ev falan vermem neden evlilik içinde edinildi diye herhangi bir durumda size pay düşürsünler ki . Cidden insani böyle ince hesaplara sevk edersiniz. Zor durumdasınız ama ifade etme tarzınız beklentileriniz o kadar itici ki , kira ödememek büyük bir nimet şu dönemde başka arkadaşların da dediği gibi iki kişi çalışırken köşeye bir şeyler biriktirseydiniz keşke. Kendi ailenizin vermesi zorunuza gidiyorsa belediyelere yardım kuruluşlarına başvurun.

Cvp verenler sağolsun onlarıda aynı şeyler bulsun inşallah o zaman anlarlar tabi kötü konuştukları için
Herkes size aynı şeyleri söylüyorsiz onlara beddua ediyorsunuz. Post açma amacınız nedir gerçek sebebi hele bianlatın bakalim????

Her yorumunu okuduğumda şoklara giriyorum resmen nereye düştük biz

İmkan olsa da su mesajı konunun ilk mesajına eklesek.
Malum konu sahibi fili sadece tuttuğu yerden anlatıyor.
Gelin hanım huu, darlama sen de adamı Ramazan Ramazan.

Corona sebebiylemi çalışamıyorsunuz?
Size ev vermişler kira vermiyorsunuz daha ne istiyorsunuz anlamadim ki.
Eşimin ailesi bizim ev borcumuz oldugu halde utanmadan ona yardim etsene buna yardim etsene diyor ben napiyim sağlam insanlarsiniz çalışın bi zahmet aidatida odeyin. Aileler size bakicaksa niye evlendiniz? Babanin emekli maasindan aliyormussunuz yazik ya

Neyinize güvenerek evleniyorsunuz bilmiyorum. Sonra aile vefat edince “devlet bakmıyor” diyorsunuz. Devlet daha ne yapsın?
Aşk, sevgi faturaları ödemiyor konu sahibi.

Konu sahibi eksik anlatmış eski konusuna bakarsanız.Babasina bakmak için virüsten çok önce istifa edip evi bırakıp babasının evine yerleşmişler.Buyuk ihtimal de kp bu yüzden tavır aldı.Yani konu sahibi babasinin evinde ama kp den bakmasını bekliyor.Kocasina da babasından para istemiyor diye kızıyor.

Keske detayli yazsaymış, ama yinede eşinin evde oturmadsi mantıksız degilmi? Hadi konu sahibi babasına baksin peki eşi neden evde oturuyor? Ayrica kayinpeder gerçekten yardim etmek zorunda degil

Keske detayli yazsaymış, ama yinede eşinin evde oturmadsi mantıksız degilmi? Hadi konu sahibi babasına baksin peki eşi neden evde oturuyor? Ayrica kayinpeder gerçekten yardim etmek zorunda degil
Tabii ki de öyle ama hiç birimiz çalışması gerektiğini anlatamadık o sadece yardım etmeli diyor.

Ev alacak para var ama harcamayalım. Analar babalar baksın bize. Ne ala memleket. Zor durumda olsanız anlarım da varken neden hala istiyorsunuz?

Eşinin ailesi ev vermiş oturmanız için daha ne yapsınlar? Tapuyu üstünüze vermek zorunda değiller ,para yardımı yapmak zorunda değiller. Babanizda değil ..
Eşiniz cabalayip is bulamiyorsa Allah yardımcısı olsun ,bu sebepten boşanilmaz.
Tembel ve sırtını size yasladiysa ozaman düşünülmeli boşanma.
Başkalarından beklentiyi düşürürseniz daha mutlu olursunuz. Karşı taraf bunu hissettiyse elbette irite olup kenara cekilmis olabilir.
Çocuğuna değer vermeyen aile zaten bir ev verip oturtmaz mal tatlidir,ona rağmen vermişler oturması için. Bardağın dolu tarafindan bakmalisiniz ki daha mutlu olun.

Sen kendini sorgula . Eşim eşim eşim... maşallah eşini bu kadar övüyosun taşı sıksa suyunu çıkarır parasını kazanır tarzında neden boşanmayı düşünüyosun. Ama sana bişey diyim bencede boşan eşine yazık acıdım . Senin gibi biriyle ömür geçmez ve belli ki sevmiyosun. Adamı sal bari ailesiyle yaşar

İyi de arkadaşım küçücük bilgi vermişsin. Okuyunca eşin hep işsizmiş gibi algılanıyor. Biraz daha detaylandırıp anlatman lazım ki yanlış anlamalar olmasın. Eğer dediğin gibiyse haklısın. Siz onlara destek olmuşsunuz, onların da size destek olması lazım. Eğer bebeğine bakacak kimse yoksa tabii ki yapacak bir şey yok. Elinden geldiğince tasarruflu olman lazım. Onun dışında bir şey yapabilir misin bilemiyorum. Çünkü hayatında değiştirebileceğin tek kişi kendinsin, bu herkes için böyle. Umarım eşin kısa zamanda iş bulur, siz de biraz da olsa rahatlarsınız.

Konu sahibi yanlış düşünüyorsunuz.
Eşinizin ailesi zaten oturmanız için size ev vermişler kira ödemiyorsunuz büyük güzellik yapmışlar.

Tapusu bizim üstümüze değil diyorsunuz birlikte mi çalışıp kazandınız niye sizin üstünüze olsun.
Eşimin aileside oturmamız için bize ev verdiler ALLAH bin kere razı olsun bide tapusunumu düşünücem vermesinler de zaten ne hakkım var.
Bakın herkezin başına gelebilir eşiniz işten çıkarılmış çocuğunuz var İmkanlar dahilinde ailelerden yardım beklersiniz Haklısınız ama aç ve açıkta olsanız zaten size oturmanız için ev veren insanlar sizi görmezden gelmezler diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…