Benim annem öldü maalesef bakamaz ve ben şu an hem çocuğuma hem babama hem özür lü amcama bakıyorum daha ne kadar çalışabilir im sizce kader bu npıcam
Onlar kaç yaşındaydı küçük çocuklar ı varmıydı o sırada yada bakmaları gerek en özürlü bi hasta bence büyük konuşanlar var burda
Bilmiyorum babamlar la otururum ztn hep o yardım cı bana ha bu arada ben normal de çalışıp düne kadar babamlara hep mali de verdim ama benim üzüldüğüm konu eşim ailesi ne yardım lzm olduğu zaman hiç bir şekilde onları aramıyor onlar ın durumu iyiyken biz durum kötüyken niye böle diyorum onlar durumu biliyo zorla isteyemem diyo bu konuda napcam bilmiyorum eşime haksızlık yapmak ta istemiyorum zor günümde yanımda ydı çünkü elinden bu kadar geliyo onunda, ha bu arada eşimde ben de şimdiye kdr çalıştık ben 10 senedir çalışıyordum ve aile m ne zaman zorda kalsa koştum, burdaki insan lar da n sadece eşim hakkında napmalıyım gerçek ten kendimi kötü hissediyorum, yuvamıda bozmak istemiyorum, ama onun ailesi varken hiç bir şey yapmıyor eşmdd bişi demiyor bu konu beni delirtiyor
Evi niye kiraya vermiyorsunuz
Babaniza ve amcaniza bakmak sizinle ilgili birsey siz babaniza amcaniza bakıyorsunuz diye kv kp yükünüzü hafifletmeye çalışamaz ki bunu beklemek olmaz.
Bir de babam yardim ediyor demeyin hasta amca ve baba ikisine bakıyorsunuz maddi karşılıklı olarak. Amcaniza da baktiginiz icin engelli yakınına bakanlar maddi destek talep edebiliyor yardim alabilirsiniz devletten
Niye yüküz 2 aya kdr biz bakıyorduk onlara eşimde ben de ailemize zmnda çok para verdik eşim ailesi ne verdiği paralarla iki defa evlenirdi ben söylemiyim küçük dilini yutarsın znnderim burda bazıları ailesi ne çok uzak ve hiç yardım etmemişler yazık çok yazık siz değil benim yaptıklarımı özürlü bi amca bakabilirsiniz arkanızı dönerde gidedinizki vicdan sıfır ki bazı şeyleri garip karşılık veriyorsunuz biz yardım yaparken iyide onlar yapınxamo kötü, vall a olan bana oldu gül gibi mesleğimide bıraktım en iyi si boşanmak yalnız yaşamak
Niye monolog halindesiniz?Cvp verenler sağolsun onlarıda aynı şeyler bulsun inşallah o zaman anlarlar tabi kötü konuştukları için
Kimse bakmak zorunda degıl, bakıp bakıp sızı rahata alıstırmazlar umarım.Aile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
Benim annem öldü maalesef bakamaz ve ben şu an hem çocuğuma hem babama hem özür lü amcama bakıyorum daha ne kadar çalışabilir im sizce kader bu npıcam
O zaman sizde baştan niye tam aciklamiyorsunuz kii sonradan söylüyorsunuz babama bakıyorum özürlü amcama bakıyorum diye.. tabi ilk yazdığınız mesajla linç yersiniz burda. Niye ailesinin size verdiği şimdi esinziin aldığını söylüyorsunuz ve niye o evde oturmuyorsunuz boş duruyor kiraya verin zaten kira ile gecinebilirsiniz su pandemi bitene kadar... Gerçekten tuhafsinzi yada yalan söylüyorsunuz cevir kazı yanmasın hesabıArkadaşlar ben şu an çalışamam çalışamam anlayın insan halinden ya, Ben hem çocuğuma hem babama hem özür lü amcama bakıyorum napım kendimi i kesim ev verdiler hiçte o evde oturmadık utanmasalar bizden para isticekler ztn o evinde eşin yurt dışında çalışıp almış ama tapu baba üstüne anlayışsız lık bu ev var diye bu ne kıskançlık ya, bak üç kiş i bakıyorum diyorum üç, siz iyi değil siniz herhalde rmzn gününde ah almayın ben Ce bilip bilmeden yeter aaaa
Evin sizin üzerinize olup olmaması neyi değiştirecek kira derdiniz yok sonuçta, ev üzerimize değil diyip duruyorsunuz kira mi istiyorlar sizden, ev verip oturtmuşlar. İki yetişkin evlenmiş bir de çocuk yapmışsınız iki tarafın ailesi de bakmak zorunda değil. Evi geçindirmek zorunda olan eşiniz ve sizsiniz. Siz bebeği annenize ya da bakıcıya emanet edeceksiniz çalışacaksınız, eşiniz de elinden ne iş geliyorsa yapacak. Daha kendi göbek bağınızı kesememişsiniz ailelerinizden bir de bebek yapmışsınız. Allah rızkını vermiyormuş değil mi bundan sonra on düşünüp bir hareket edinCnm eşim aşçı, virüs yüzünden 2 aydır işten çıkarıldı, iş ler açılınca bakcak yine, bu arda bebeğimiz doğdu, eşimin ailesi ev verdi ama bizim üstümüze değil ki, çok sıkıştık ve baştan beri her zaman benim babam yrdm etti bize, soruyorum, sonuçta ben gelinim onlarıın bakması araması sorması lzm, onu geçtim eşim onlardan para istemiyor onların durumu daha iyi bizden
Iki aya kadar onlara maddi destek mi veriyordunuz iki aileyede para veriyordunuz öyle miNiye yüküz 2 aya kdr biz bakıyorduk onlara eşimde ben de ailemize zmnda çok para verdik eşim ailesi ne verdiği paralarla iki defa evlenirdi ben söylemiyim küçük dilini yutarsın znnderim burda bazıları ailesi ne çok uzak ve hiç yardım etmemişler yazık çok yazık siz değil benim yaptıklarımı özürlü bi amca bakabilirsiniz arkanızı dönerde gidedinizki vicdan sıfır ki bazı şeyleri garip karşılık veriyorsunuz biz yardım yaparken iyide onlar yapınxamo kötü, vall a olan bana oldu gül gibi mesleğimide bıraktım en iyi si boşanmak yalnız yaşamak
Merhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Bal gibi insanların sırtından geçiniyorsunuz kayın valide kayın pederin evinde oturup kendi babanızın maaşını yiyorsunuz. Sizin zihniyette insanlara çok şaşırıyorum cidden. Takmışsınız ev bizim üstümüze değil diye. Kiraya çıksanız en az 1000 TL ödeyeceksiniz biliyorsunuz değil mi? Herkes evleniyor. İnsanlar düğününü kendi yapıyor geçimini kendi sağlıyor. Sizin diğer insanlardan farkınız nedir?Eşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Ev sizin ustunuze niye olsun ki. Kp nin baska evladi yok mu? Ev vermis kira odemiyorsunuz daha ne yapsin. Bu forumda cogu kadinin es ailesi cop bile vermemistir belki. Bence esinizin ailesi gerekeni yapmis. Esin asgari vs demeden ne is bulsa yspacak baska caresi yok. Keske ulkenin durumu daha iyi olsa ama surec zor.Eşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Çocuğa anne baba bakmak zorundadır. Çocuk yaparken de bakabilecek imkanlara sahip miyiz bakabilir miyiz diye düşünürler. Öyle çocuk yaparlar. Sizin doğurduğunuz çocuğa ölüm kalım dışında bakmak gibi bir zorunlulukları yok.Aile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?