- 1 Haziran 2015
- 4.500
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hayir normal de yansitmam ama tum herkes asagidaydi bizi bekliyorda esim bi bagirir sanki dunya yikilacak herkes duydu geldiEşin korkulukmu bu arada
Nasıl bu hale getireniliyorsunuz ilişkilerinizi
Nasıl kayınpedere yansıtıyosunuz tartışmalarınızı
Nasıl kayınpeder cekinmeden bu kafları diyebiliyor.
Bi ilişki biticekse aileler devreye sokulmalı cocukmusunuz Allah aşkına her tartışmada demekki adamlara yansıttınızki evliliğinize müdahele etme hakkı görüyorlar
Sorun hic birsey ceviz kabugunu bile doldurmuyoronlar kovmamış ki sen kendin gitmek istemişsin, bu arada kendinde gidebilirsin, sorunlarınız tam olarak ne
Yani ilk defa bir gelini suçlu buluyorum... Eşin belliki gitmeni istememiş. Sabah git diye seni oyalamış. Sabah olmuş çocuk gibi ağlıyosun gitcemde gitcem diye. Kayınbaban doğru söylemiş yani.Slm arkadaslar suan cok kotuyum dun gece esimle cok kotu tartistik esim beni dövdü namaz kılarken bogazima yapisti tartisma sebebimiz bir yere gidilecekti ben gittim kizim durmuyor hemde durmayinca kiziyon dedim laf lafi acti tartistik namaza durdum geldi saldirdi bana gece babami cagirdim gel al beni diye akşam gondermediler yarin ben gotururum diye kp oyle dedi sabaha kadar agladim sabah soyledim goturecenmi diye yok gitme ne yapacan cocuk gibisin falan demeye basladilar esime dedim gotur annemin yanina diye asagi indik kp le gorumce ne halin varsa gor kp usandim senin elinden s...batirdin baban gelsin alsin gotursun arkadanda gorumce simariklik yapiyon ne halin varsa gor gelsin gotursunler git dedi simdi evdeyim cok kotuyum
Simdi evdeyim oturuyorum iste esimin agzini bicak acmiyor babam goturursen bidaha gondermem diyorEşiniz saygısız, hadsiz. Konuşun onla. Duzeleceğine inanıyorsanız , bilemedim.
Eşinizin ailesini boşverin , duymayın bu kadar..
Bu devrede eşiniz önemli, o da
Beni götürün" cümlesini de kullanmayın. Bir daha gidilecekse ve gerçekten kararlıysanız gidin ya da babanızı çağırın.
Simdi ben mi sucluyum daYani ilk defa bir gelini suçlu buluyorum... Eşin belliki gitmeni istememiş. Sabah git diye seni oyalamış. Sabah olmuş çocuk gibi ağlıyosun gitcemde gitcem diye. Kayınbaban doğru söylemiş yani.
Gidersem kizimi vermiyeceklrYahu artık 8 yaşındaki çocuklar bile tek başına yolculuk yapabiliyor. Bu ne böyle baba Beni al, baba Beni götür.
İki bavul hazırlıyosun kendin ve çocuğun için, tatile gider gibi. Bi taksi çağırıyosun, otogar/havalimanına gitmek istiyorum diyosun, gittiğin yerden bilet alıyorsun ve binip istediğin yere gidiyosun yapabilirsin dimi?
ibadet halindeyken bile dayak yediğiniz bi evde, acizliğinize sığınıp kalmaya devam etmeyin.
Az gurur yahu..
Gidersem daha kotu olmazmisamire sen git bacım. sizin biraz ayrı kalmaya ihtiyacınız var. şiddet uygulaması hoş değil ama sende az değilsin hani açtığın konulara dayanarak... kimsenin seni almasını bekleme,protokole gerek yok küçük bi valiz yap git ananın evine. sakinleşince tekrar konuşursunuz
Öyle bir şansları yok. Bunu bahane etmeyin. Kızınızın kimde kalacağına mahkeme karar verir.Gidersem kizimi vermiyeceklr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?