Esimin ailesi beni evden kovdu

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.500
3.065
133
Slm arkadaslar suan cok kotuyum dun gece esimle cok kotu tartistik esim beni dövdü namaz kılarken bogazima yapisti tartisma sebebimiz bir yere gidilecekti ben gittim kizim durmuyor hemde durmayinca kiziyon dedim laf lafi acti tartistik namaza durdum geldi saldirdi bana gece babami cagirdim gel al beni diye akşam gondermediler yarin ben gotururum diye kp oyle dedi sabaha kadar agladim sabah soyledim goturecenmi diye yok gitme ne yapacan cocuk gibisin falan demeye basladilar esime dedim gotur annemin yanina diye asagi indik kp le gorumce ne halin varsa gor kp usandim senin elinden s...batirdin baban gelsin alsin gotursun arkadanda gorumce simariklik yapiyon ne halin varsa gor gelsin gotursunler git dedi simdi evdeyim cok kotuyum

Eşin korkulukmu bu arada
Nasıl bu hale getirebiliyorsunuz ilişkilerinizi
Nasıl kayınpedere yansıtıyosunuz tartışmalarınızı
Nasıl kayınpeder cekinmeden bu lafları diyebiliyor.
Bi ilişki biticekse aileler devreye sokulmalı cocukmusunuz Allah aşkına her tartışmada demekki adamlara yansıttınızki evliliğinize müdahele etme hakkı görüyorlar

Hayir normal de yansitmam ama tum herkes asagidaydi bizi bekliyorda esim bi bagirir sanki dunya yikilacak herkes duydu geldi

Yani ilk defa bir gelini suçlu buluyorum... Eşin belliki gitmeni istememiş. Sabah git diye seni oyalamış. Sabah olmuş çocuk gibi ağlıyosun gitcemde gitcem diye. Kayınbaban doğru söylemiş yani.

Yahu artık 8 yaşındaki çocuklar bile tek başına yolculuk yapabiliyor. Bu ne böyle baba Beni al, baba Beni götür.

İki bavul hazırlıyosun kendin ve çocuğun için, tatile gider gibi. Bi taksi çağırıyosun, otogar/havalimanına gitmek istiyorum diyosun, gittiğin yerden bilet alıyorsun ve binip istediğin yere gidiyosun yapabilirsin dimi?

ibadet halindeyken bile dayak yediğiniz bi evde, acizliğinize sığınıp kalmaya devam etmeyin.

Az gurur yahu..

Simdi evdeyim oturuyorum iste esimin agzini bicak acmiyor babam goturursen bidaha gondermem diyor

Gidersem kizimi vermiyeceklr

Sac sacma seyler yil olmus 2015 gidecegib varsa elin ayagin tutuyor gidersin 2sini ne demek kizimi vermezler kim oluyorlar kanun var hukuk var herzaman anneye verilir cocuk saf olma bukadar.3 sude anladigim kadar ayni evde yada apartmandasiniz madem.bosanmaya niyetin yok evini uzaga taşi.

Gidersem daha kotu olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…